Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bir dizinin hangi kanal da oynadığı sizce önemlimi reytingleri ,izleyip izlememenizi etkilermi örneğin deli saraylı kanal d de gösterilse daha çok mu tutardı yada diğer diziler
evet,kesinlikle.star,fox,atv,hsow,kanal d....kötüden iyiye doğru sıraladım. mesela aşk-ı memnu star da ya da atv de olsaydı aynı işthala seyretmeyebilirdim.ekranın rengi boğuk,karanlık geliyor bana.en iç açıcısı kanal d bence.
ama hatırlarsanız kızlar eskiden atv dizi kanalı diye bilinirdi sonra kanal d ye el verdi şimdi kanal d zamanı ama bn star da hiç dizi izlemedim desem yeridir showu severim izlediğim diziler var ama fox la özellikle star tv de diziler pek tutmuyor belki o yer gök aşk dizisi atv de kanal d de yada show da olsa bile bnce çok daha fazla tutardı
show tv kesinlikle bi dizi katili hangi güzel dizi varsa resmen reyting için katlediyor diziyi. 23.00 koyuyo 20.00 izlenmenmeyen dizi 23.00 hiç izlenmiyo ve yayından kalkıyo dizi. show tv deli saraylı içinde öyle yapıyor 23.00 a kadar attı diziyi doktorlarda bu saat yüzünden bitmişti güneydoğudan öykülerde 22.45te onuda 1-2 bölüm sonra bitirirler
ben nedense kanald deki veya baska bı kanaldakı dızının stara veya foza gecmesiyle soğumaya baslıyorum ama cok beyendıgım bı dızıyse ızlemeye devam ediyorum