bence düğünden önce çektir. saç provası yapılan gün en mantıklısı ben düğün günüm çektirdim biraz acele oldu önce çektirirsen daha rahat olur bence
Canım bende dugunden bırkac gun once prova sacımda yapacagım fotograf cekımlerını benım nısanlım fotografcı o oyle uygun gordu ısı bılır kısı olarak bana da mantıklı geldıı vee bence sende dugunden once yap cunku dugun gunu gercekten cok yorulursun...
benim çekimim düğün günü olacaktı fakat yağmurluydu hava riske atamadık gelinlik mahvolur diye... sonra fotoğrafçım dedi ki, sen gelin bakması yapıcakmısın? evet dedim yapıcam. e o gün yapalım dedi... gelin bakmam bu cuma kısmetse çekimde cuma olucak, o gün inanılmaz stresliydim eminim bu da fotoğraflara yansıcaktı, artık ne gelinlik batcakmış, ne aman saçım bozulcakmış umursamadan rahat rahat fotoğraf çektiricem, tavsiye ederimm canımm
canım ben de dış çekim yaptırdım saç prova gününde yani düğünden 4 gün önceydi gayet de guzel oldu gelınlıgımde sadece bıraz ucları battı ki dugun gunu dugunun olacagı yere gıderken bılle o kadar batar yanii kafana takma bence dugunden once yaptır ve dugun gunu rahat etdugunden sonrada hıc cekım duymadım ben balayına fln gıtmıycekmısınız ? nasıl olacak dugunden sonra en ıyısı once cektırmek bence
canım düğünden sonra balayına kadar 2 günümüz var.. belki o zaman dedik ama o zamanda bi daha kuaför masrafı çıkacak... sen provada yaptırmışın nasıldı saç provası makyaj düğün günü yaptığı gibi güzel yapıyolar mı? yoksa prova diye baştan sağma mı?
canım sen yaptırdın sanırım çekimi.. ben takip edemedim bi süre forumu... yanlız biçok arkadaşım prova saçının düğün günü saçıyla alakası olmadığını söyledi... ölesine bi iki model deniyolarmış... yani sonuçta fotoğraf kalıcı bişi en güzel saç makyajın olması gerekiyor... ucuz olsun diye provaya atmakla risk mi alıyoruz acaba? hiç prova günü çektiren var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?