• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce devam etmelimiyim

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
arkadaşlar ben bu sene büro yönetiminden mezun oldum
şuan işde bulamadım
sizce eylül ayında açıköğretimden devam etmeli miyim ?
kpss de giricem açıköğretime kaydımı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım yardımcı olur musunuz fikirleriniz neler tşk ler şimdiden herkese

açıköğretimden devam edersem kpss girerken bys mezunu olarak giremicem açıköğretimden neyı bıtırırsem o bölümün mezunu olarak giricem o düşündürüyor beni

kpss istiyorsan aöf yazılmanın anlamı yok gibi ama bana kalırsa sen aöfyi garantiye al kpss olmayabilir

kpss istiyorsan aöf yazılmanın anlamı yok gibi ama bana kalırsa sen aöfyi garantiye al kpss olmayabilir

anlayamadım kusura bakma

şimdi açıköğretim 3 . sınıftan işletmeye veya herhangi bir bölüme devam edersem mezun olduktan snr büro yönetimi ve sekreterlik alanında kpss giremicem
ama devam etmezsem kpss büro yönetimi ve sekreterlik alanında tercih yapabileceiğim canım benım anlatmak istediğim bu özel kurumda her iki diploamamıda kullanıcam istersem açıköğretimden devam edip mezun olursam

kppsye gir puanına göre olmazsa bidaha össye girersin açıköğretimden başka bölüm okursun böyle iki üniv bitirmiş olursun

kpss ye seneye gireceksin sanırım. açıköğretime devam etmen daha faydalı olur. memuriyette yükselme adına. ama seneye mezun durumda olursan. (memurlar nete bir bak istersen )yani ataman olmadan mezun duruma gelmemelisin. çünkü ataman geri iptal edilir. kpss den güzel bir puan alırım diyorsan hemen atanırım diyorsan açıköğretime kayıt yaptırsan bile seneye kaydını dondur ki atama da problem yaşama. birde dediğin gibi en son hangi bölüm mezunuysan ona göre girersin kpss ye iyi düşünmek lazım.

Bak şimdi kpss ye seneye 2010 eylülde gireceksin sen bu sene Aöf ye başvursan seneye kpss zamanı önlisans için 3.sınıfı bitirmiş olcaksın yani 4.sınıfı okuyor olacaksın kalmazsan sen zaten önlisans diplomanla sınava girmiş olursun iş bulursan keyfine diyecek olmaz yok iş bulamazsan 2010-2011 döneminin sonunda haziran ayında 4.sınıfı bitirip mezun olursun ve lisans mezunları için kpssye girersin nerden iş bulursan yani alttaki diplomanda yanmıyor hem neden okumayasın kar elde etmek varken...yerimseniben

Back