• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce değişir mi sonuç?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Merhaba ben 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer edildi. Bugun 9.gun
Belimin bir tarafında ağrı var, günlerdir sırtım ağrıyor, göğüs ağrım var şiddetli degil, kasiklarimda ara ara ağrı var.

dayanamadım kan verdim bugün hcg kitleri yarın gelecekmiş. Artı med diye bir gebelik testi yaptım böyle cikti görseller.

Ne dersiniz güveneyim mi testlere ya çok üzgünüm

Eklentiler

• 0C9BA579-9B81-43C1-902C-18A785DA476D.jpeg
    0C9BA579-9B81-43C1-902C-18A785DA476D.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 3EEE08DE-24B8-4F76-AF64-5CAEF3EAC976.jpeg
    3EEE08DE-24B8-4F76-AF64-5CAEF3EAC976.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba ben 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer edildi. Bugun 9.gun
Belimin bir tarafında ağrı var, günlerdir sırtım ağrıyor, göğüs ağrım var şiddetli degil, kasiklarimda ara ara ağrı var.

dayanamadım kan verdim bugün hcg kitleri yarın gelecekmiş. Artı med diye bir gebelik testi yaptım böyle cikti görseller.

Ne dersiniz güveneyim mi testlere ya çok üzgünüm
12-14 güne kadar bekle istersen bi hemen üzülme 🙏🏻
Ben normal hamile kaldım 20 gün sonra anca çizgi çıktı öğrendim.. senin gibi erken yapmıştım çizgiyi görememiştim .. Biraz daha zaman ver 🙏🏻

Bu arada benimde test yaptıkdan sonra regl ağrım vardı olucam sandım 2 gün vardı ped koymuştım testtede negatif çıkınca olucam diye, sonra dedim yinede test yapıyım ozaman çıkmıştı😍

12-14 güne kadar bekle istersen bi hemen üzülme 🙏🏻
Ben normal hamile kaldım 20 gün sonra anca çizgi çıktı öğrendim.. senin gibi erken yapmıştım çizgiyi görememiştim .. Biraz daha zaman ver 🙏🏻
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu arada benimde test yaptıkdan sonra regl ağrım vardı olucam sandım 2 gün vardı ped koymuştım testtede negatif çıkınca olucam diye, sonra dedim yinede test yapıyım ozaman çıkmıştı😍
erken mi yaptım dersiniz 🥺 çok gerildim öyle çok stresliyim ki bu 2.denemem maddi manevi bitik durumdayım 5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz canım çok sıkkın ilki tuttu gelişimi durdu şimdi yine negatif görünce çok üzüldüm 😢

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

erken mi yaptım dersiniz 🥺 çok gerildim öyle çok stresliyim ki bu 2.denemem maddi manevi bitik durumdayım 5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz canım çok sıkkın ilki tuttu gelişimi durdu şimdi yine negatif görünce çok üzüldüm 😢
Biraz bu durum stresden de kaynaklanıyo biliyorum ben ne kdar stres yapmayın desemde yapıcaksınızzz size şöyle umut verici bi durum anlatayım
Tanıdığım çok bebek istiyody tedavi herşeyi oldu yine olmadı bebeği
Artık yeter diyip sadece 1 ay düşünmedi artık pes ettmişti ve o ay hamile kaldı🙏🏻🙏🏻🙏🏻 cidden stres çok etkiliyo 💜🙏🏻
İnşallah allah gönlünüze göre verir isteyen annelerin kucağını boş bırakmaz🙏🏻

Back