• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de tuhaf değil mi?

Ay iş yerinde okuyorum şu an bunları, yorumları okuyunca sesli güldüm millet de bana bakıyo :D süpersiniz kızlar ya :D

Bayan sadece hissiyatını paylaşmış altında birşey aramaya gerek yok sadece yeri farklı açılmış ..gerçekten de öyle bazen bende diyorum tanıdık hikayeler görünce acaba mı diye ? Valla hata kaçırmıyorsunuz hemen taşlamaya başlayın.

:KK53: Genel şeyler bunlar canım o yüzden sorun yok

Ben bunda alay edilecek bir şey göremedim.. Konu dert mi orası tartışılabilir evet ama kesinlikle gülünüp alay edilecek bir şey yok ortada.
Ben de bunu çok düşünüyorum, o yüzden deşifre olmamak adına paylaşım yaparken vs. dikkat etmeye çalışıyorum, eminim ki aslında tanıdıgımız bir çok insan bu platforma üye.

Kızlar yaklaşık 6-7 aydır siteyi ziyaretçi olarak takip ediyorum.En Büyük KK
Burada her tür den bayan var. Belkide yan komşumuzun sorununu okuyoruz ne biliyim.
Öğretmenler var aramızda belki de kendi öğrt. yanımdan geçen her kadına bakıyorum belki bu da üyedir filan diye aman kafayımı yedim ne:KK25::KK25::KK50::KK50:
bdv konusu olmadı çok açık.
o yüzden konuyutalısın oky.:))

Ben bunda alay edilecek bir şey göremedim.. Konu dert mi orası tartışılabilir evet ama kesinlikle gülünüp alay edilecek bir şey yok ortada.
Ben de bunu çok düşünüyorum, o yüzden deşifre olmamak adına paylaşım yaparken vs. dikkat etmeye çalışıyorum, eminim ki aslında tanıdıgımız bir çok insan bu platforma üye.

Evet aynen öyle.
Bazı dertleri okuyunca diyorum acaba yakınım mı bu :KK57:

Back