• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de tuhaf değil mi?

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
Kızlar yaklaşık 6-7 aydır siteyi ziyaretçi olarak takip ediyorum.En Büyük KK
Burada her tür den bayan var. Belkide yan komşumuzun sorununu okuyoruz ne biliyim.
Öğretmenler var aramızda belki de kendi öğrt. yanımdan geçen her kadına bakıyorum belki bu da üyedir filan diye aman kafayımı yedim ne:KK25::KK25::KK50::KK50:

Hemen de dalga geçiyorsunuz kızlar ya ben bunu geyik sohbete açmalıydım yanlış yere açtım konuyu

yani sadece paylaşmak için açtın topiği..
ama kk nın amacı bu zaten.. paylaşım...

Bayan sadece hissiyatını paylaşmış altında birşey aramaya gerek yok sadece yeri farklı açılmış ..gerçekten de öyle bazen bende diyorum tanıdık hikayeler görünce acaba mı diye ? Valla hata kaçırmıyorsunuz hemen taşlamaya başlayın.

Yani bdv değil başka yere açsaydım iyiymiş...
başka nereye açılabilirdi kk da gerçekten böyle bir konu..
aslında bir iki cümle daha ekleseydin sonuna daha iyi olurdu. şimdi askıda kalmış dediklerin. arkasından "ee yani, nasıl yani, ne demek istiyorsun" gibi cümle kurmak istiyor insan.
Mesela sonuna deseydin ki: siz hiç tanıdıklarınızla karşılaştınız mı? size de oluyor mu böyle şeyler yoksa ben mi paranoya yapıyorum?yani bir bağlama cümlen eksik.

başka nereye açılabilirdi kk da gerçekten böyle bir konu..
aslında bir iki cümle daha ekleseydin sonuna daha iyi olurdu. şimdi askıda kalmış dediklerin. arkasından "ee yani, nasıl yani, ne demek istiyorsun" gibi cümle kurmak istiyor insan.
Mesela sonuna deseydin ki: siz hiç tanıdıklarınızla karşılaştınız mı? size de oluyor mu böyle şeyler yoksa ben mi paranoya yapıyorum?yani bir bağlama cümlen eksik.

Hmm tamam teşekkürler dikkat ederim artık.

Back