O duruyor.görüşüyoruz.Ben günde dört kez isteyen partnerinize ne oldu onu merak ediyorum
Bıraktığımı kim söyledi.hepsiyle devam.yeni tenler arıyorum bazen.Ben bir yorumda denk gelmiştim, performansınızı beğendiğiniz adamlar da olmuştu, yeni aramak yerine neden bildiğinizden devam etmiyorsunuz? Ay böyle sorunca çok absürd bir soru oldu ama cidden samimi şekilde merak ettim. Böyle sürpriz yumurta gibi ne çıkacak belli değil, önceden hazır bulmuşken neden bıraktınız?
Haksiz mi?herşey seks miden tuyun, sen kendini seks için kullananlara alışınca benim gibi duygusal adamın kıymetini bilemedin
Böyle bir durumda tekrar kalırsan elektrik alamadım deyip geçmeni tavsiye ederim, bir gün takıntılı, saplantılı birine denk gelme ihtimaline karşı.Bıraktığımı kim söyledi.hepsiyle devam.yeni tenler arıyorum bazen.
Sen bence tedavi olmalısın.Merhaba hanımlar.daha yeni yaşanan ve beni üzen bir konu hakkında fikir almak istiyorum.bundan 6,7 ay kadar önce birisiyle tanışmıştım.o dönemler kendimi çok iyi hissetmediğim ve bu kişi içime sinmediği için görüşmelerimiz 3 ü 5 i geçmedi.hatta depresyonda olduğum için kaç defa ektim adamı.açıklama yapmamak için engelledim.o ise her seferinde benimle tekrar görüşmek istedi.açıkçası ne yaparsam yapayım benden vazgeçmedi.şimdi gelelim son görüşmeye.daha önce ilişkiye girmeyi denemiştim ama ben o zamanki ruh hâliyle istememiştim.ben istemeyince bir süre rafa kalktı olay.ben de neden istemiyorsun dedim o da ee sen durduğundan böyle oldu dedi.neyse sonra tekrar deneyelim dedim madem bu ilişkide bu kadar ısrarcısın. ilişkimiz gayet kötü ve tatminsiz geçti.zaten bana söylemişti fazla tecrübeli olmadığını.hem penis boyutu çok ufaktı hem de tekniği çok kötüydü.eee hâl böyle olunca da bir süre kendimi çektim mesajlarını görmemezlikten gelmeye başladım.kendi kendine anlar diye düşünmüştüm.baktım yazmaya devam ediyor açıkçası ben de sağlam bir erkek de bulamamış olmanın hırsıyla biraz açıksözlü davrandım.ilk görüşmelerimizden itibaren fiziksel olarak yeterince etkilenemediğimi, onun da belli bir yaşa kadar bir takım tecrübeler ışığında hareket edebilmesi gerektiğini, yaşına yakışan bir performans gösteremediği tarzı cümleler kurarak bu durumu izah ettim.kırıcı ve sert cümleler kullandığımı düşünmüyorum ama işin rengi belli yani.süslü cümleler birşey değiştirmiyor
Ve tepki çekmemek için engelledim.ama sonradan farkettim ki yakın zamanda bana ulaşmak için askerden kalma hattını da kullanmaya başlamıştı.beklemediğim bir mesajla karşılaştım tabi.bana kadın mı yoktan tutun, seni adam yerine koydum tepeme çıktın iması mı?, herşey seks miden tuyun, sen kendini seks için kullananlara alışınca benim gibi duygusal adamın kıymetini bilemedin kadar süslü cümlelerle bir sürü dokundurma yapmış.kısaca ağzına geleni söylemiş mı denir bilmiyorum.ama o kadar naif o kadar süslü ve dolambaçlı cümlelerle yazmış ki bunları hayran kalırsınız.adeta bir roman okuyormuş gibi hissettim.şimdi şunu sormak istiyorum.ben gerçekten çok mu kırıcı olmuşum ya da bu hikayede yanan ben miyim? Bana mı terbiyesizlik yapılmış? Adamın kalbini kırmişsın başka şekilde söyleyebilirdin mı diyorsunuz? aman boşver elin beceriksiz tecrübesiz herifin ne kafaya takıyorsun mu diyorsunuz?
Hepsi de bunun gibi bamya sanırım, günde 3 4 adamla sekse doyamaman bundan olsa gerekBıraktığımı kim söyledi.hepsiyle devam.yeni tenler arıyorum bazen.
Haksiz mi?
İnsanin her konusu mu seks olur?
Hayatiniz seksten ibaret mi bu nedir ya?
Merhaba hanımlar.daha yeni yaşanan ve beni üzen bir konu hakkında fikir almak istiyorum.bundan 6,7 ay kadar önce birisiyle tanışmıştım.o dönemler kendimi çok iyi hissetmediğim ve bu kişi içime sinmediği için görüşmelerimiz 3 ü 5 i geçmedi.hatta depresyonda olduğum için kaç defa ektim adamı.açıklama yapmamak için engelledim.o ise her seferinde benimle tekrar görüşmek istedi.açıkçası ne yaparsam yapayım benden vazgeçmedi.şimdi gelelim son görüşmeye.daha önce ilişkiye girmeyi denemiştim ama ben o zamanki ruh hâliyle istememiştim.ben istemeyince bir süre rafa kalktı olay.ben de neden istemiyorsun dedim o da ee sen durduğundan böyle oldu dedi.neyse sonra tekrar deneyelim dedim madem bu ilişkide bu kadar ısrarcısın. ilişkimiz gayet kötü ve tatminsiz geçti.zaten bana söylemişti fazla tecrübeli olmadığını.hem penis boyutu çok ufaktı hem de tekniği çok kötüydü.eee hâl böyle olunca da bir süre kendimi çektim mesajlarını görmemezlikten gelmeye başladım.kendi kendine anlar diye düşünmüştüm.baktım yazmaya devam ediyor açıkçası ben de sağlam bir erkek de bulamamış olmanın hırsıyla biraz açıksözlü davrandım.ilk görüşmelerimizden itibaren fiziksel olarak yeterince etkilenemediğimi, onun da belli bir yaşa kadar bir takım tecrübeler ışığında hareket edebilmesi gerektiğini, yaşına yakışan bir performans gösteremediği tarzı cümleler kurarak bu durumu izah ettim.kırıcı ve sert cümleler kullandığımı düşünmüyorum ama işin rengi belli yani.süslü cümleler birşey değiştirmiyor
Ve tepki çekmemek için engelledim.ama sonradan farkettim ki yakın zamanda bana ulaşmak için askerden kalma hattını da kullanmaya başlamıştı.beklemediğim bir mesajla karşılaştım tabi.bana kadın mı yoktan tutun, seni adam yerine koydum tepeme çıktın iması mı?, herşey seks miden tuyun, sen kendini seks için kullananlara alışınca benim gibi duygusal adamın kıymetini bilemedin kadar süslü cümlelerle bir sürü dokundurma yapmış.kısaca ağzına geleni söylemiş mı denir bilmiyorum.ama o kadar naif o kadar süslü ve dolambaçlı cümlelerle yazmış ki bunları hayran kalırsınız.adeta bir roman okuyormuş gibi hissettim.şimdi şunu sormak istiyorum.ben gerçekten çok mu kırıcı olmuşum ya da bu hikayede yanan ben miyim? Bana mı terbiyesizlik yapılmış? Adamın kalbini kırmişsın başka şekilde söyleyebilirdin mı diyorsunuz? aman boşver elin beceriksiz tecrübesiz herifin ne kafaya takıyorsun mu diyorsunuz?
Ama çok güzel birşey değil miHaksiz mi?
İnsanin her konusu mu seks olur?
Hayatiniz seksten ibaret mi bu nedir ya?
Hiç korkmuyorum valla nedense.Adam duygusalsa zaten seninle olmazsa sende duygu sıfır. Uzak dur boşver. Ayrıca herkesle ilişki yaşamaktan korkmuyor musun hastalık kaparım bişey olur diye
Çok afedersin ama bir yerinde siğiller çıkarsa bu çok ilişki sebebiyle o zaman görürsün korkuyu.Hiç korkmuyorum valla nedense.
Merhaba hanımlar.daha yeni yaşanan ve beni üzen bir konu hakkında fikir almak istiyorum.bundan 6,7 ay kadar önce birisiyle tanışmıştım.o dönemler kendimi çok iyi hissetmediğim ve bu kişi içime sinmediği için görüşmelerimiz 3 ü 5 i geçmedi.hatta depresyonda olduğum için kaç defa ektim adamı.açıklama yapmamak için engelledim.o ise her seferinde benimle tekrar görüşmek istedi.açıkçası ne yaparsam yapayım benden vazgeçmedi.şimdi gelelim son görüşmeye.daha önce ilişkiye girmeyi denemiştim ama ben o zamanki ruh hâliyle istememiştim.ben istemeyince bir süre rafa kalktı olay.ben de neden istemiyorsun dedim o da ee sen durduğundan böyle oldu dedi.neyse sonra tekrar deneyelim dedim madem bu ilişkide bu kadar ısrarcısın. ilişkimiz gayet kötü ve tatminsiz geçti.zaten bana söylemişti fazla tecrübeli olmadığını.hem penis boyutu çok ufaktı hem de tekniği çok kötüydü.eee hâl böyle olunca da bir süre kendimi çektim mesajlarını görmemezlikten gelmeye başladım.kendi kendine anlar diye düşünmüştüm.baktım yazmaya devam ediyor açıkçası ben de sağlam bir erkek de bulamamış olmanın hırsıyla biraz açıksözlü davrandım.ilk görüşmelerimizden itibaren fiziksel olarak yeterince etkilenemediğimi, onun da belli bir yaşa kadar bir takım tecrübeler ışığında hareket edebilmesi gerektiğini, yaşına yakışan bir performans gösteremediği tarzı cümleler kurarak bu durumu izah ettim.kırıcı ve sert cümleler kullandığımı düşünmüyorum ama işin rengi belli yani.süslü cümleler birşey değiştirmiyor
Evet.gayet de geçiyor.çok küçük bir yer değil ki.Ferhans nasil bir hayatin var? Nasil bir ortama sahipsin? Gercekten benim aklim almiyor. Butun bu olaylar gercekten Van'da mi geciyor?