- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi Tambirarmut
İnananlara soruyorum: Adam kızımızı niye bıraksın? 20 tane kız getirmiş daha da getirmeye hazır.
İnandırıcı değil ki.
Sevmesem yapar mıyım bunları ? Canım çok yanıyor o kadar kötüyüm ki. Benden size tavsiye sevmeyin,fedakarlık yapmayın.
Sonu ne oldu o hanfendinin ?İnsanlar konuya inanmasa da ben sizin yaptıklarınızı aynen yaşayan birini tanıyorum
Eskilerin bir lafı vardır çok severim ; vermeyle dost olan hergün küsülü gezer derler, tavizin sonu yoktur
Adamın sizi kullanmasına izin vermişsiniz adına da sevgi demişsiniz, sevgi böyle bir şey değil
Sevgi açlığının yanlış yaptırdığı çok insan gördüm, yazdıklarınızdan beterini de gördüm ama bunlar çözümsüz işler, terapi alın, psikiyatrist demiyorum psikolog diyorum, dişinizden tırnağınızdan arttırdığınızı psikoloğa verin ve kendinizi düzeltin
Heee. Ahlaksız ama dürüst. O zaman tamamTerk mi etti dedim ??? Bırakmadı ama bana yalancı muammelesi yapıyor çok soğuk davranıyor yazmıyor asla
Siz bile bile kendinizi ateşe atmışsınız böyle bir olayın içine girmişsiniz.Bu tavsiyeyi vermeniz çok mantıksız.Etrafta sevmeye layık düzgün erkekler de var.En başından beri sizin tabirinizle sizi kullandığını ve sevmediğini bile bile maddi-manevi çabaladıkça çabalamışsınız.Siz onu hiç kazanmamışsınız ki ne kaybetmesinden bahsediyorsunuz Allah aşkına?Benden size tavsiye sevmeyin,fedakarlık yapmayın. Erkekler her daim onları kullanan kadınları seviyor bunu fark ettim. Çok sevdiğiniz zaman kaldıramıyorlar.
Bence level atlayıp travesti fantazisi yada başka şeyler istiyordurOğlan harbi salakmış yahu... çeşit çeşit kızlar bulup getiren seni elinden kaçırmış...acaba hızlı koştu çabuk yoruldu da ondan mı sana yol verdi yoksa senden daha beceriklisini (daha fazla kız getiren daha çeşitli kız getirenini) buldu da mı yol verdi...tatlım sende bak kendi yoluna artık bu oğlan sana koca olmaz...sen becerikli kızsın onca kızı bulmuşsun kendine koca hayli hayli bulursun
Haklısın ben de şikayet edicem ülkemizde suç evet ben yazacaktım sen Fuhuş Suçu, Şartları ve CezasıPara karşılığı cinsel ilişkiye girmek ve aracılık etmek ülkemizde suç. Konunuz madem gerçek sizi şikayet ediyorum.
Çünkü adam seni sevmiyor.yataktan başka bir aktivitemiz yoktu
Safsın sanırım.zekasına,tipine deli gibi aşık oldum
Yok yok sanırımı falan yok kesin safsın sen.sevdim.Sözde sevgiliydik ama hep başka kızlarlaydı görüyordum
Ksnfjsjshhaha aşkı için başkalarını yatak odasına sokmayı kabul eden koca yürekli kadınöğrendim.Cinsellikte fantezi istiyormuş,onun yanına giderken arkadaşlarım ile gitmeliymişim. Onu kaybetmektense paylaşmayı seçtim ve kabul ettim
Hangi işte?Gecemi gündüzüme verdim deli gibi çalıştım.
Haa. Tamam.Çevrem zaten bana pezevenk lakabını takmıştı.
Vay canına aşka bak beBen sevdiğim adamı tercih etmiştim çünkü
E demez tabi. Saf olduğun burada da tescillendi.Gell yarın sinemaya gidelim demedi
Koca yürekli kızCebimden ondan gizlice verdim
Yav niye öyle dıyorsun o fılmde bıle adam kızı kımselerle paylaşmıyordu bakmalarına bile dayanamıyordu kendı aralarında fantezıydı onların kiGrinin elli tonu mu burası kardeşim.
Paşama bak be hey maşallah. Keşke sen ona taksi yollayıp genç ve zayıf adamlarla gel bana deseydin.