Sizce de bu tepkiyi hakediyor muyum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya ben de inandim. Yeni nesil cinsellik acisindan cok daha farkli bizden. Ama konu sahibi bu adam igrenc bir adam ve tabi ki seni sevmiyor. Ona olan askini goruyor ve kullaniyor. Yalanci filan diyerek sana eziyet etmekten zevk aliyor. Sende de ekstrem derecede terk edilme korkusu var.

Antidepresanlar tabi ki bir iki haftada etki etmez. Sakin ilaci birakma konusma terapilerini aksatma doktor ne derse onu yap. Uzun vadede cok faydasini goreceksin inan.

Millette illa fake hikayem tutsun diye ne fantezi var ya.
İlk defa fake diyorum umarım bunun için banlanmam ama hikaye fake diye bağırıyor resmen, aksi takdirde ben hemcinsimin bu kadar salak olduğunu kabullenmek istemiyorum.

Bu sevgi değil hastalık. Hem ruhen hem bedenen kullanılmaya izin vermişsiniz.
Marjinal bir hayat tarzınız var. Pek anlayıp yorum yapacağımız türden değil.

Saçmalıklar silsilesi.

İnsan sevdiğini paylaşamaz, burada başkasına mesaj attı diye boşanan bir çok kadın var sen tutmuş 20 tane kadın götürmüşsün adama. Neymiş fedakarlıkmış. K*çımın fedakarlığı. Bu bildiğin kullanılmak. Adam seni kendi fantezisi için kullanmış ve sevmemiş. Sevgi bu değildir. Şu sevgiyi/aşkı ne kadar çirkinleştiriyorsunuz aklım almıyor.

Sana yalancı muamelesi yapmıyor ayrıca, seninle işi bittiği için kılıf uyduruyor sadece.

eğer gerçekse senin adına üzüldüm, kendini ne hale düşürmüşsün. Kalk silkelen kendine gel. Bırak şu g*t oğlanı kendi yoluna bak.

ALLAH AŞKINA İNANMAYAN İNSANLAR YORUM YAPMASIN.ANLATTIKLARIM HARFİ HARFİNE GERÇEK,SADECE BANA BU SOĞUK DAVRANIŞINDA HAKLI MI DEĞİL Mİ ? AYRICA BİR TANE ÜYE ERKEK OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜ ÖZELDEN KENDİSİNE ULAŞIP İNSTADAN KIZ OLDUĞUMU KANITLAMAYI BİLE TEKLİF ETTİM.TEKRAR EDİYORUM NOLUR İNANMAYAN YAZMASIN

Öncelikle uzun bir yazı olacak okuyan üyelere şimdiden teşekkürler.Geçen sene mayıs ayında bir çocukla tanıştım internetten tamamen nefret ettim ilk başta,çünkü ilk buluşmayı evde yapmak istedi,beni almaya gelmedi ve taksi yolladı ve ben yolun yarısında öğrendim evine gideceğimi.Zaten ona olan nefretim bu ilk buluşma yüzündendi. Aradan aylar geçti zamanla tanıdım zekasına,tipine deli gibi aşık oldum.O ne yaptı ? Sadece cinsellik olarak gördü.Gel dedi gittim her defasında,yataktan başka bir aktivitemiz yoktu zaten. Bunu bile bile sevdim.Sözde sevgiliydik ama hep başka kızlarlaydı görüyordum ama susuyordum kaybetmek istemediğim için. Günaydın yazdım saatler sonra yazdı.Ne aradı ne sordu.. 8 ay böyle devam etti. Ve ben 8 ayın sonunda dayanamadım ve ona up uzun bir yazı yazdım. Bitirmek istiyorsa bitirmesi gerektiğini artık dayanamadığımı söyledim. Bana neden bu kadar ay uzak kaldığını açıkladı neden benden hep kaçtığını açıkladı. "BEN ÇOK FARKLI BİR ADAMIM,BAZI İSTEKLERİM VAR,BUNU SANA DİYEMEDİM ÇÜNKÜ TEPKİNİ BİLİYORUM" dedi. Israrlarım sonucu isteğini öğrendim.Cinsellikte fantezi istiyormuş,onun yanına giderken arkadaşlarım ile gitmeliymişim. Onu kaybetmektense paylaşmayı seçtim ve kabul ettim. Bu arada kuralları vardı.Kızlar parasız gelecekti ve zayıf,genç olacaklardı. Aynen aynen para karşılığı yapmayacaklardı. Gecemi gündüzüme verdim deli gibi çalıştım. LGBT sitelerinden lezbiyen veya biseksüel kızlar buldum. Çevremden kızlar buldum. Toplam 6 ay ona kızlar götürdüm. Toplam 20 tane kız götürmüştüm. Çoğu lezbiyen,biseks falandı. Düşünün kızlardan hoşlanmadığım halde yatakta onun için lezbiyenlere katlandım ve kızları öptüm,yaladım.. Gözümün önünde hepsi ile beraber oldu. Çevrem zaten bana pezevenk lakabını takmıştı. Hayatımdan çıkardığım bir çok dostum oldu çünkü beni çok uyarmışlardı. Ben sevdiğim adamı tercih etmiştim çünkü. Benim bu kadar fedakarlığıma rağmen hala yataktan başka aktivitemiz yoktu. Hep şu sözü bekledim "Gell yarın sinemaya gidelim" ama yok hiç olmadı. Belki arkadaşları ile tanıştırır dedim ama tek bir Allahın kulu ile tanıştırmadı.Ama ben yinede sesimi çıkarmadım. Ha bu arada 20 tane kızdan elbet para alanlar oldu. Cebimden ondan gizlice verdim. Ona söylemedim çünkü kıyamadım. Hiç bir kız kendi cebinden para verip sevgilisinin yanına kız götürüp gözünün önünde yatmalarına müsade etmez.Dünyada bunu yapacak bir Allah'ın kulu yoktur bir mal benim zaten.Neden ona para verdirmediğime gelirsek aslında varlıklı bir adam benim yerimede verebilirdi ama ben asla ona o gözle bakmadım kendi cebimden verdim ve geçen ay para verdiğimi öğrendi. Sonuç ne oldu ? Yalancının teki oldum,benle asla evlenilmezmiş aşırı yalancıymışım :KK70: (cebinden para çıkmasın diye kıyamadığım adamın gözünde yalancının tekiyim) 6 ay onun vaktini çalmışım ve şuan kendisi buz gibi. Benim yalanlarım bizi bu hale getirmiş.. Uğruna öldüğum,sırf ona karı kız götüreyim diye deli gibi çalışıp dişimden tırnağımdan arttırdığım paraları harcadığım adamın gözünde yalancının tekiyim.. Bir aydır ilaçlarla zor duruyorum. Allah düşmanımın başına vermesin. O mutlu oldukça hep daha fazlasını götürmeye çalıştım. Bana asla aşık değildi ve hiç bir zaman seviyorum demedi ama ben onu karşılıksız sevdim. En çok canımı yakan ne oldu biliyor musunuz ? Geçenlerde bir telefon konuşmamızda "E biterse bitsin,belkide sonradan sevmiyormuşum o adamı diyeceksin" gibisinden bir cümle kurdu. Sevmesem yapar mıyım bunları ? Canım çok yanıyor o kadar kötüyüm ki. Benden size tavsiye sevmeyin,fedakarlık yapmayın. Erkekler her daim onları kullanan kadınları seviyor bunu fark ettim. Çok sevdiğiniz zaman kaldıramıyorlar.
kızları yaladım yuttumdan sonrasını okumadım number.

Yine seks hikayesi mi yazıyorsun Feridun abi.
Neyse neyse ciddili cevap vereyim hadi, canım sıkılıyor.

Kendini ilişkiye adamak durumunu çok yanlış anlamış gibisin.
Feridun abi ne anlar LGBTİ'den, biseksüelden filan, günahını almayalım şimdi. Bunu yazsa yazsa Emirhaydarberkcan yazmıştır. :KK30:

Orta bütçeli Amerikan dizi senaryosu. Aslinda sonu bağlanmamış ben 2 hafta sonra bir koni daha bekliyorum. Hatta sen yazmadan ben yazayım. Seni bir müddet geriden takip edecek. Pişmanlıklar denizinde kıvranacak. Sonra sen bir arkadaşınla yemeğe çıktığında (sen tam bu dramları atlatırken) birden karşına çıkıp seni elinden tutup bir dağ evine kaçıracak. Orada yine çılgın fanteziler :halay::halay:

Sonunda evleneceksiniz tabi. Hikaye mutlu sonla bitmeli.

Nasil benden olur mu yazar? Nekşklikse pazarlicam beğenirseniz

yahu Psikiyatristte gittim hemde en en en iyi hastaneye gittim hatta özeldi devlet bile değildi adamın verdiği hiç bir ilaç işe yaramadı resmen hatta daha beter yaptı kullanmayı bıraktım
İyi madem kız götürmeye devam et ne diyeyim. O doktor iyi gelmediyse başka doktora gidersin.... Şaka mısınız yahu ..

Ya bana çok garip gelmedi hikaye, o kadar dejenere bir toplum olduk ki maalesef.
Güya iyi bir muhitte oturuyorum ben, geçenlerde apartman görevlisinden bir kaç bir şey duydum ağzım açıkta kaldı.
Konunun inandırıcı olmayışı ilk mesajın böyle bir şey olmasından olabilir ama eğer doğruysa sevgili konu sahibi, bir an önce tedavi ol o adamı da bırak ne hali varsa görsün.

Gerçekten siz onu sevmiyorsunuz, sevmek bu değil ya. Sizin cidden bir psikoloğa görünmeniz lazım. Kendinizden nefret mi ediyorsunuz nedir bu kendinize düşmanlığınız? Kendini sevmeyen başkasını da asla sevemez.

Bence hata sizde adama yetmemişsiniz. İnsan bir ev tutar ,fantezi odaları yapar, dünyanın heryerinden seks oyuncakları ve kırbaç siparişleri verir. Alkol, uyuşturucu, hap musluktan akar o evde. Adamın istediği bu. Siz anca karı kız götürmüşsünüz. Aynı ev aynı yatak falan sıkıcı. Şöyle grup olacak,swing partileri falan olacak ki adam etkilensin sizi sevsin sizle evlensin 🤣🤣🤣 Evlilik demişsin cidden yaaa 🤣🤣

Bazi antidepresanlar ilk haftalarda anksiyete yapiyor bazilari intihar dusuncesini veya cesaretini artiriyor diye duydum (tam emin degilim). Ama onemli olan devam etmek. Sakin tedavini aksatma. Bu kadar carpik iliskiler genc bir kiz olarak ruhuna ozguvenine zarar vermistir travma yaratmistir. Kendin arzulayarak yapsaydin hosuna gitseydi belki cok travmatize etmeyebilirdi bence ama istemedigin halde kadinlarla sevismissin sirf sevilmek umuduyla ve sevdigin erkegi baskasiyla izlemissin bu cok travmatik bisey. Uzun vadede bu kadar bagimli iliskilerden kurtulmak icin terapi alman lazim.

Ben nedense bu konuya cok inandim ya. Saflik da olabilir ama nedense cok gercek geldi. Cidden z kusaginda cok var boyle seyler kizimizin yazim tarzi da cok gercekci geldi cidden ve cok uzuldum. Kiz fakesen hakkimi helal etmiyorum bilmis ol.

ALLAH AŞKINA İNANMAYAN İNSANLAR YORUM YAPMASIN.ANLATTIKLARIM HARFİ HARFİNE GERÇEK,SADECE BANA BU SOĞUK DAVRANIŞINDA HAKLI MI DEĞİL Mİ ? AYRICA BİR TANE ÜYE ERKEK OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜ ÖZELDEN KENDİSİNE ULAŞIP İNSTADAN KIZ OLDUĞUMU KANITLAMAYI BİLE TEKLİF ETTİM.TEKRAR EDİYORUM NOLUR İNANMAYAN YAZMASIN

Öncelikle uzun bir yazı olacak okuyan üyelere şimdiden teşekkürler.Geçen sene mayıs ayında bir çocukla tanıştım internetten tamamen nefret ettim ilk başta,çünkü ilk buluşmayı evde yapmak istedi,beni almaya gelmedi ve taksi yolladı ve ben yolun yarısında öğrendim evine gideceğimi.Zaten ona olan nefretim bu ilk buluşma yüzündendi. Aradan aylar geçti zamanla tanıdım zekasına,tipine deli gibi aşık oldum.O ne yaptı ? Sadece cinsellik olarak gördü.Gel dedi gittim her defasında,yataktan başka bir aktivitemiz yoktu zaten. Bunu bile bile sevdim.Sözde sevgiliydik ama hep başka kızlarlaydı görüyordum ama susuyordum kaybetmek istemediğim için. Günaydın yazdım saatler sonra yazdı.Ne aradı ne sordu.. 8 ay böyle devam etti. Ve ben 8 ayın sonunda dayanamadım ve ona up uzun bir yazı yazdım. Bitirmek istiyorsa bitirmesi gerektiğini artık dayanamadığımı söyledim. Bana neden bu kadar ay uzak kaldığını açıkladı neden benden hep kaçtığını açıkladı. "BEN ÇOK FARKLI BİR ADAMIM,BAZI İSTEKLERİM VAR,BUNU SANA DİYEMEDİM ÇÜNKÜ TEPKİNİ BİLİYORUM" dedi. Israrlarım sonucu isteğini öğrendim.Cinsellikte fantezi istiyormuş,onun yanına giderken arkadaşlarım ile gitmeliymişim. Onu kaybetmektense paylaşmayı seçtim ve kabul ettim. Bu arada kuralları vardı.Kızlar parasız gelecekti ve zayıf,genç olacaklardı. Aynen aynen para karşılığı yapmayacaklardı. Gecemi gündüzüme verdim deli gibi çalıştım. LGBT sitelerinden lezbiyen veya biseksüel kızlar buldum. Çevremden kızlar buldum. Toplam 6 ay ona kızlar götürdüm. Toplam 20 tane kız götürmüştüm. Çoğu lezbiyen,biseks falandı. Düşünün kızlardan hoşlanmadığım halde yatakta onun için lezbiyenlere katlandım ve kızları öptüm,yaladım.. Gözümün önünde hepsi ile beraber oldu. Çevrem zaten bana pezevenk lakabını takmıştı. Hayatımdan çıkardığım bir çok dostum oldu çünkü beni çok uyarmışlardı. Ben sevdiğim adamı tercih etmiştim çünkü. Benim bu kadar fedakarlığıma rağmen hala yataktan başka aktivitemiz yoktu. Hep şu sözü bekledim "Gell yarın sinemaya gidelim" ama yok hiç olmadı. Belki arkadaşları ile tanıştırır dedim ama tek bir Allahın kulu ile tanıştırmadı.Ama ben yinede sesimi çıkarmadım. Ha bu arada 20 tane kızdan elbet para alanlar oldu. Cebimden ondan gizlice verdim. Ona söylemedim çünkü kıyamadım. Hiç bir kız kendi cebinden para verip sevgilisinin yanına kız götürüp gözünün önünde yatmalarına müsade etmez.Dünyada bunu yapacak bir Allah'ın kulu yoktur bir mal benim zaten.Neden ona para verdirmediğime gelirsek aslında varlıklı bir adam benim yerimede verebilirdi ama ben asla ona o gözle bakmadım kendi cebimden verdim ve geçen ay para verdiğimi öğrendi. Sonuç ne oldu ? Yalancının teki oldum,benle asla evlenilmezmiş aşırı yalancıymışım :KK70: (cebinden para çıkmasın diye kıyamadığım adamın gözünde yalancının tekiyim) 6 ay onun vaktini çalmışım ve şuan kendisi buz gibi. Benim yalanlarım bizi bu hale getirmiş.. Uğruna öldüğum,sırf ona karı kız götüreyim diye deli gibi çalışıp dişimden tırnağımdan arttırdığım paraları harcadığım adamın gözünde yalancının tekiyim.. Bir aydır ilaçlarla zor duruyorum. Allah düşmanımın başına vermesin. O mutlu oldukça hep daha fazlasını götürmeye çalıştım. Bana asla aşık değildi ve hiç bir zaman seviyorum demedi ama ben onu karşılıksız sevdim. En çok canımı yakan ne oldu biliyor musunuz ? Geçenlerde bir telefon konuşmamızda "E biterse bitsin,belkide sonradan sevmiyormuşum o adamı diyeceksin" gibisinden bir cümle kurdu. Sevmesem yapar mıyım bunları ? Canım çok yanıyor o kadar kötüyüm ki. Benden size tavsiye sevmeyin,fedakarlık yapmayın. Erkekler her daim onları kullanan kadınları seviyor bunu fark ettim. Çok sevdiğiniz zaman kaldıramıyorlar.

İnsanlar konuya inanmasa da ben sizin yaptıklarınızı aynen yaşayan birini tanıyorum
Eskilerin bir lafı vardır çok severim ; vermeyle dost olan hergün küsülü gezer derler, tavizin sonu yoktur
Adamın sizi kullanmasına izin vermişsiniz adına da sevgi demişsiniz, sevgi böyle bir şey değil
Sevgi açlığının yanlış yaptırdığı çok insan gördüm, yazdıklarınızdan beterini de gördüm ama bunlar çözümsüz işler, terapi alın, psikiyatrist demiyorum psikolog diyorum, dişinizden tırnağınızdan arttırdığınızı psikoloğa verin ve kendinizi düzeltin

Bunun adı fedakarlık değil , sözde sevgilinin sana taktiği lakap daha uygun evet.

Konu gerçek mi değil mi bilemedim ama böyle kişiler maalesef ki var.

Boş kafa, boş kalp , bos beden ; çöp hayat.

Yarın bir kenarda yapayalnız yaslanıp gidersin
.

Su testisi su yolunda ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X