sizce de bazı insanlar doğuştan şanslı mı?

bircanEY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2008
401
14
96
40
Kayseri
ben bazı insanların doğuştan şanslı olduğuna inanıyorum anneannem böylelerine yıldızı dişi der
eltime zamanında evlenirken herşeyin en iyisi en fazlası alınmış şimdi küçük kaynım nişanlı ona da öyle hep ben ortada sap gibi kalıyorum
ben 1.5 yıllık evliyim daha birinden bi hediye görmedim küçük eltim 1.5 aydır nişanlı neler neler
daha şimdi görümcem telefon açtı fikir almak için bi de
küçük yengesine terlik ya da ayakkabı alacakmış
maksat bunlar değil fazlasıyla var allaha şükür ama insan kendine yapılmayınca kırılıyor yine de
ben değmez miyim diye
sadece bu mesele değil çoğu konuda da bu böyle önce onlar
sizce de bazı insanlar şanslı mı?
yoksa şans diye bişi yok mu

şans diye birşey var evet..ancak kişi kendi şansını kendisi yaratır..eğer şanslı olduğuna inanırsan,şansı kendine çekersin..aksi halde kaybedenler kulubündesindir...

sözün özü; sürekli "ben ne kadar şanslıyım" diye düşüneceksin...

üzerine çok şey yazılacak çizilecek bir konu oysa bu.. Sanki yarama tuz basılmış gibi hissettim...

hıc moralını bozma evet bazıları doğuştan şanslı ne yaparsan yap nekadar didinirsen didin olmadımı olmuyo valla ben dahıl bız aılecek şansızız..babam hep der şans dağıtılırken kesın kafamızın üstünde şemsiye vardı der hep..bızımle olanda bızımle yanıyo der ve katılıyorum şansın yoksa yok gelmıyo...napalım buda bıızm kaderımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…