Hangi tarz kokulardan hoşlanıyorsun?
Ben sana dp nin orjinaline en yakın yaptığı en çok satılan parfümlerini yazayım
Kaşarel noa, böyle krem krem kokan parfüm.. Misler gibi tanımına uyar.. Mutlaka soran olur parfümünü
Escada magnetism, şekerli bir parfüm. Ben pek sevmiyorum ama tahammül edemediğim bir parfümde değil.. Özellikle erkekler çok beğeniyor. parfümün adının sorulması yine garanti bu parfümde.. Dp çok iyi yapmış
Givenchy organza, çok kadınsı ağır bir parfüm.. Tam koridor parfümü.. Yürüdüğünde mutlaka arkanda iz bırakırsın.. Dpdeki orjinaline çok yakın
Lancome hipnoz, dpnin orjinaline en yakın parfümü belkide. freş vanilya kokusu..
Birde benim arkadaşım dpden narciso Rodriguez for her EDP kullanıyor.. Orjinalide var kendisinde.. çok benziyor diyor.. en iyi ttaklitlerinden biriymiş diye duydum for her ü.. Odunsu bir parfüm..
Escada magnetism benziyor mu cidden? Gidip bi deneyim ben o zaman. Magnetism'im bitti ve bu ara orjinal parfüm almayı düşünmüyorum cok fazla var elimde.
Kızlar amcam gelecek yurtdışından. Ondan parfüm isticem. Ne istesem acaba..
Bana şöyle temiz çiçek kokan ama aynı zamanda kalıcı parfümler önerir misiniz ?
Fiyat farketmez
Illa çiçeksi olucak da değil ama ben öyle seviyom aman ağır kokmasın da...
Kızlar amcam gelecek yurtdışından. Ondan parfüm isticem. Ne istesem acaba..
Bana şöyle temiz çiçek kokan ama aynı zamanda kalıcı parfümler önerir misiniz ?
Fiyat farketmez
Illa çiçeksi olucak da değil ama ben öyle seviyom aman ağır kokmasın da...
Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet, Chloe Love Intense, Estee Lauder Pleasures Bloom, Dior Pure Poison, Marc Jacobs Daisy, Versace Woman. Hepsi güzel baymayan cicek kokuları. Ama salt cicek kokusu seviyorsan Dior J'adore'u da beğenebilirsin.
Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet, Chloe Love Intense, Estee Lauder Pleasures Bloom, Dior Pure Poison, Marc Jacobs Daisy, Versace Woman. Hepsi güzel baymayan cicek kokuları. Ama salt cicek kokusu seviyorsan Dior J'adore'u da beğenebilirsin.