• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce d&p nin en güzel parfümü hangisi ?

Alminaaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
424
95
318
Merhabalar; :12:
Kullanan arkadaşlar, sizce d&p nin en güzel ve en kalıcı parfümü hangisi ?
Bir öğrenci olarak orjinallarine para veremiyorum, çakma parfümlere yöneldim :9:

Görüşlerinizi alabilir miyim :16:

Ben uzun zamandır armani kullanıyorum hatta koduda E4 :) bu parfümü kullanmaya başladıktan sonra herkes soruyordu artık bütün mahalle aynı kokuyoruz :)) :52:

ben dp den 212 sexy almak istiyorum sizce almalı mıyım güzel olmuş mu dp de?
çok ağır olmayan, çok da ferah olmayan güzel bir koku istiyorum. şu an zara kullanıyorum avon wish of love da kullanıyorum bir ara avonun treselle seductionı kullanmıştım ama kaldırıldı satışta yok artık onun gibi bir koku arıyorum hatta tamamen onun gibi... bana dpnin hangi parfümünü önerirsiniz. çok ağır olmasın lütfen. açık parfüm kullanmadım daha önce, bilmiyorum.

ben dp den 212 sexy almak istiyorum sizce almalı mıyım güzel olmuş mu dp de?
çok ağır olmayan, çok da ferah olmayan güzel bir koku istiyorum. şu an zara kullanıyorum avon wish of love da kullanıyorum bir ara avonun treselle seductionı kullanmıştım ama kaldırıldı satışta yok artık onun gibi bir koku arıyorum hatta tamamen onun gibi... bana dpnin hangi parfümünü önerirsiniz. çok ağır olmasın lütfen. açık parfüm kullanmadım daha önce, bilmiyorum.

Canım ben de yeni kullanacağım için, bişiy diyemicem sana :53:

Ama wish of love bende kullandım pembesini, güzeldi...Açık parfümde D&P orjinallerine çok benziyo diyolar. O yüzden D&P yi tercih ettim. Bakalım nasıl :64:

Lacoste
Chanel Chance

İkisinide kullanıyorum şuan ve gerçekten harika kokuları var (:

Son düzenleme:
Lady Million'dan vazgeçmem, üzerinede parfüm tanımammmmmm :)
Ayrıca d&p'dekide birebir orjinaliyle aynı kokuyor :)

Lady Million'dan vazgeçmem, üzerinede parfüm tanımammmmmm :)
Ayrıca d&p'dekide birebir orjinaliyle aynı kokuyor :)

Ne güzelmiş, teşekkürler esra :16:

Peki nasıl bi koku Lady Million, biraz tarif eder misin ? Çiçek, meyve, baharat...cart curt işte, ahh anlasam bi de :9:

Ne güzelmiş, teşekkürler esra :16:

Peki nasıl bi koku Lady Million, biraz tarif eder misin ? Çiçek, meyve, baharat...cart curt işte, ahh anlasam bi de :9:

Canım, neroli, frambuaz, gardenya, yasemin, portakal çiçeği, paçuli ve bal içeriğiymiş...
MUTLAKA deneyin diyorum, mutlaka. Ben eminim pişman olmayacağınızdan.

Ben bir kullanmaya başladım. Şimdi çalıştığım şirkette bütün bayanlar onu kullanıyor :1:

Canım, neroli, frambuaz, gardenya, yasemin, portakal çiçeği, paçuli ve bal içeriğiymiş...
MUTLAKA deneyin diyorum, mutlaka. Ben eminim pişman olmayacağınızdan.

Ben bir kullanmaya başladım. Şimdi çalıştığım şirkette bütün bayanlar onu kullanıyor :1:

Ayy yasemin kokusu varsa güzeldir zaten... Sizin şirket dışında her yerde kullanabilirim desene :9:
Çok teşekkür ederim tatlım, kesinlikle denicem :54:

Back