Sizce çok mu küçük :( Psikolojim bozluyor.:(

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
28
Hanımlar ben 20 yaşında 1.60 boylarındayım. Kilom normal Göğüs altı çevrem 78 göğüs çevrem 87 cm herkes çok küçükler diyor çok kötü hissediyorum kendimi :KK43: :KK43:

Amaaaan benim de büyük göğüslerim.. Küçük göğüs her zaman iyidir ve onu büyük göstermenin bir sürü yoku var... Giydiğin elbise yakışır.. Ya ben ya ben..! Popo yok, göbek yok, boy 1.57 göğüslerim 85.! Bence tadını çıkar.. Ayrıca da öyle kafaya takacak kadar da küçük değillerr...

Hanımlar ben 20 yaşında 1.60 boylarındayım. Kilom normal Göğüs altı çevrem 78 göğüs çevrem 87 cm herkes çok küçükler diyor çok kötü hissediyorum kendimi :KK43: :KK43:

ben goslerim belli olmasin diye yillarca ne cile cektim, kambur oldum saklayacagim diye.
simdi iki cocuk sonrasi kuculduler de rahat nefes aldim :KK70:
yapmayin allah askina.

benim de hep duyduğum sözlerdi. Kendim de rahatsız olduğum için silikon taktırdım, şimdi çok mutluyum.
Ayrıca sürekli silikonlu sutyen giymekten kurtuldum.
Yani göze alıp bu ameliyatı olmuş biri olarak, sana farklı bir tavsiye de bulunamam. Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa.

benim de hep duyduğum sözlerdi. Kendim de rahatsız olduğum için silikon taktırdım, şimdi çok mutluyum.
Ayrıca sürekli silikonlu sutyen giymekten kurtuldum.
Yani göze alıp bu ameliyatı olmuş biri olarak, sana farklı bir tavsiye de bulunamam. Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa.
Slikonu göze alamıyorum :KK43: sizin ölçüleriniz nasıldı

Göğüs altım 72 üstüm 76ydı benim :) Hiç yoktu desem yalan olmaz. Ameliyat oldum bu yüzden.. Seninki de büyük değil ama sonuçta ele gelen bir meme dokun var belli ki, hiç yoktan iyidir. Sen memnunsan başkalarına takılma.

sen benimkileri görsen... vücudumun en büyük sivilceleri. hatta utanmasalar sırtımda çıkacaklarmış o derece küçükler. ama bu biciklere bayılan bir kocam ve çok şükür doğurduktan sonra 8 ay rahat rahat emzirdiğim bir oğlum var.
demem o ki önemli olan görüntü değil senin kendine olan özgüvenin. sen kendini küçük gördükçe millet daha çok görür haberin olsun.

X