sizce çok mu geç kaldım ? cevaplarınıza ihtiyacım var

didnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
96
0
86
İzmir
arkadaşlar ben hafta içi çalışmaya başladım bu iş biraz ani oldu dersanemde hafta içiydi gidemedim hiç haftasonnlarıda çalıştığımız için değiştiremedimde şimdi 3 hafta geç kaldım dersaneden edebiyat bölümü okuyorum yetişemem diye korkuyorum . edebiyat bölümü okuyan arkadaşlar dersaneye gidenler daha doğrusu sizce yetişirmiyim çokmu geç kalmışımdır lütfen bir akıl verin :uhm:

biraz karışık yazmıssın ama anladığım kadarıyla telafi nasıl ederim die soruyosun ...Öncelikle dershanen haftada kaç gündü eğer 2 gün felansa 3 haftada pek ilerlemez yetişirsin..yada birebir imkanın varsa hocalarından rica edersin yardımcı olurlar sana

dersanelerde genelde haftasonları tekrarlar olur sorular çözülür geçmiş konulardan onlara katılabilirsin veya arkadaşlarının notlarından fotokopi çektirip tekrarlarını kendin yaparsın.. Yetişir bence...

bende aynı durumdayım üç haftadır dersaneye gitmedim ama dersanedeki hocalar yardımcı oluolar ayrı etüt gibi birbir anlatıolar hocanızla görüşün bence..biraz daha fazla çalışarak aradaki farkı kapatabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…