- Konu Sahibi PastelBoya
-
ahh be canım üni. yıllarını böyle birikim yaparak harcama derim :)
ben üni.deyken sadece ordaki evim için süs püs alırdım değişik kap kacak fln süsler fln
hiç amaan onca para geçiyo elime biriktiriyim diye düşünmemiştim :))
üni. bitince çalışcaksın nasılsa o zaman yaparsın çeyiz fln hem modası geçcek alıcaklarının
aa ama illaki alcam diyosan emanete bırakırsın
o da şöyle ki bişey alıyorsun atıyorum buzdolabı
d,yosun kii ben bunu emanete bırakmak istiyorum
yani sen buzdolabının parasını taksit taksit ödüyosun ama buzdolabını almıyorsun
sonra evlilik zamanı gelince eğer ki o buzdolabını beğenmessen
ben bunu istemiyorum arada ki farkı ödeyip başka bi dolap istiyorum diyosun..yerimseniben
ahh be canım :) benim bir evim bile yok yurtta iki kişilk kutu gibi bir oda da kalıyorum ve yeterince süsledim orayı oda arkadaşımda aksine bunlarla pek ilgilenmeyen bir insan süs püs uzak ona bence:) Pekte iyi anlaşamıyoruz herşey tek taraflı olcak değil ya dimi..
sıkılıyorum yaniiişakkıdı
MESELA YEMEK TAKIMI ALDIM OZAMAN KARESakıncası yoksa ne aldınız şuan beğenmiyorsunuz??
Beyaz eşya falan mı??
al işte bi gurbaaa daha :roflol:ne kadar zevkli de olsa paranızı bunlara harcamayın derim
biriktirmenin bi yolunu bulun ilerde lazım olduğunda kullanırsınız
birikmiyorsa da birikmesin
süse püse harcayın
ne tabağı ne çanağı
Bugüne kadar harcadımda ne oldu üst üste kıyafetler makyaj malzemeleri falan filan
sonuç ne malesef 0 e yaş geliyo ilerde bunlar tekrar olmayacak mı malesef ben süse püse gibi gereksiz harcamalardan bıktım herşeyim tam allahıma çok şükür
yalnız öyle parayı biriktiremem ha bir kaç sene sonra ha şimdi bence değişen birşey olmayacak..
gereksizlik gibi gördüğünüz şeyler sizin düşünceniz bayan..a.s.
off sorma rosembende geçen yıl annemin yoğun ısrarlarıyla aldım çanak çömleği ama bin pişmanımşakkıdı
evlendikten sonra zaten hepsi bi şekilde alıncak neden kendimi kasayımki.
bide sanki çok becerikli bi insanımda aldım 10 tane tencere hangisini ne ara kullancaksam:bbo:
şimdi kendimi alışverişe verdim bekarlığın ve çalışmamın özgürlüğünü çıkarıp istediğim herşeyi alıyorumdelikafadulden
[QUOTE=kahvekolik;5060211]25 yaşındayım, 4 ay sonra düğünüm olacak ve hiç çeyizim yok. hiç hevesim de yok. ev tutulunca herşeyi birden alıcaz ayrıca öyle dantel mantel de sevmiyorum. hergün çeyiz topiğine bi ton mesaj ekleniyor hiç ilgimi çekmiyor ya ben mi bi tuhafım neyim?
sen de üniversite okurken çeyiz yapayım mı diyorsun. bi daha üniversite hayatı yaşayamazsın, bence bırak bunları düşünmeyi şimdi. ayrıca aldığın şeylerin hem modası geçer hem de garantisi dolar. bilmem ben gereksiz buluyorum böyle şeyleri.
uğurböcüğü diye bi arkadaş var, sor o sana yardımcı olur -tatlicadiarzu-
nan böcük bulaşma kıza kötü emellerine alet etme kendine benzetme sakınkaydirigubbakcemilebiri bana mı seslendı
gurbişim çaktırma bende ablama kakalamayı düşünüyorum:lepi:off sorma rosem
anam benden habersiz gitmiş almiş çanak çömlek kafamçokkarıştı
2milyar para odedim yok yere :çok üzgünüm:
kullanır mıyım?
asla, hiç tarzım değil kendisi kullansın :ecrin_bebek:
abbowwww delikafadulden
arkadaşım sakın şimdiden çeyizlik alma..ben lisedeyken arkadaşlara özeznip anama zorla yemek takımı + çatal kaşık aldırmıştım ..10 sene önce 250 şer milyona almıştım -tatlicadiarzu-
düğün zamanı noldu beğenmedim tabakları..neyini beğenmedim rengini -tatlicadiarzu-
yemek odam siyah beyaz die gittim çarşıdan siyah beyaz günlük takım aldım 150 ytl ye kaydirigubbakcemile2
güral porselen milyonluk takımım öölece dolap beklkiyo ziyanlık resmen
o zaman bankaya yatırmış olsaydım o parayı şimdi kaç takım alırıdm o paraya kaydirigubbakcemile
hesap açtır yada böcük gibi altın al hoho kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?