Sizce çok mu abartıyorum?

Aynı yaştayız ve aynı durumdayız.
Evlilik mi benden uzak olsun diyorum şuan.
İşe de başladım. Beni mutlu eden şey öğrencilik bunu anladım.
Bu yüzden ömür boyu öğrenci olacağım gibi geliyor.
Mutluluğu arayarak bulamayız, mutluluk bizim zihnimizde zaten :)

Ömür boyu mutluluklar diliyorum aileniz ve size. Umarım kariyerinize kaldığınız yerden devam etme şansını yakalırsınız:) teşekkürler değerli fikriniz için.

Bunların ikisi aynı anda da oluyor illa birini seçmek zorunda değilsin ki.

Yaşın 22? Universite arkadaşlarımın hiçbiri bu yaşta evlenmedi. Ben de dahil bir çoğumuz işe girdik paramızı kazandık ve harcadık.
Avrupayi gezdim. Arkadaşlarımla güzel tatiller yaptım. Eğlenceli organizasyonlarda bulundum. Herşeyin keyfini zamaninda çıkardım.
Şu an evlilik arifesinde Şükür diyorum, iyi ki 22-23 unde ailemin veya eşimin ailesinin vereceği parayla hayat kurup en güzel yillarimi kredi ödeyerek geçirmemişim.

O gördüğün hep vitrin kısmı olayın, bide iç durumu var o işin. Çok şükür benimde mutlu bi evliliğim var ama hiçbişey göründüğü gibi toz pembe değil. Evlilik de çokca emek istiyor. Aman evleniyim mutlu oluyim oh oldu bitti diyecek kadar kolay değil yani

mutlu evlilikleri olanlar kadar ekonomik ozgurlugu olmadigi icin icin ezilen magdur edilen kadinlarimizda var.
kariyer icin kismetini reddetme ama kismetin icinde kariyerini reddetme.
ikisini ayni anda surduren de var. :)

Evlilik büyük mutluluk kaynağı falan değil.

Önemli olan yaşamak istediğin hayatı paylaşabilmek.

Evlilik mutluluk için sihirli değnek olsa bu kadar insan sana yaşın erken demez yani.

Yapman gereken tek şey hayatına insanları almayı reddetme. Sonuçta ileride evlenmek isteyeceğin kişi "tamam hazırım gelsin" dediğinde gelmeyecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…