- Konu Sahibi sailormars
-
renkli ultrasona girmişmiydiniz..ordada göstermeme durumu olabilirmi cinsiyetini...ama diyorlarki göstermese bile kızsa oluşan yumurtalıklarından anlıyorlarmış zaten..hani renklide yumurtalıklarını görebilir diye tahmin ediyorum doktor...
dün benimde canım ekşili birşeyler çekti karnıbahar patates ve limonu pişirdimafiyetle yedim ama böyle bir yeme şekli yok mide spazmı mı geçirdim desem ölüyodum sabaha kadar rahatsız oldum kusamadımda ..bir kaç gün ekşi görmek istemiyorum açıkcası bugün krep çekiyor canım mesela :))
Eger bu gittigimizdede göstermeseydi renkliye göndercekti doktorum.Orda göstermese bile kemik yapısındn vs anlaşılabilir demişti.Ama bu kuzuma daha 12 haftamızda ayrıntılı ultrasondaki doktor kız olabilri dedi.Nubu öyle görünüormuş.
hayırlısı olsun canım.benim doktor hiçbirşekilde anlaşılmıyor dedi okadar baktı renksizde tahminde en azından bulunacaktı ama yok bizimki belli etmediki 12 hafta 3 günlüktü ...şimdi 13 haftalığım işte haftaya cumada inşallah Allah nasip ederse renkliye giricem doktor cinsiyetine bakıcak çok heycanlıyız :))
çok geçmiş olsun canım ..Allah bebeğinle sana sağlık versin hemen iyileş inşallah
kızlar ben 13 haftalık hamileyim..kısmet olursa 1 hafta sonra cinsiyetini öğrenicez bebeğimizin.meraktan ölücem...sağlıklı hayırlı olsun ama kız bebek çok istiyoruz..ekşi ve tatlı şeyler canım çekiyo..sebze ve meyve yemek istiyorum...vişne suyu çok içiyorum..göbek kıllarım yukarı doğru uzuyo...dondurma canım çekiyo ...çaydan tiksindim...bu arada deli gibi erik istiyo canım yeşil erik sizce cinsiyeti ne olabilir benim gibi beslenip kızı olan varmıdır acaba :)
Aynen 13 haftalikken bende oyle olmustu oglum olucak ins.Ama herkesde farkli cin takvimine baktinmi.
baktım ama çin takvimi herkese erkek diyo ya ki çoğu insanda tutmamış bende rus takvimi yaptım kız çıktı :)
Bana doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız tarihi verirmisiniz.,.
tabiki 12.04.1984 ...ocak ayındada hamile kaldım 25 aralık son adet tarihimdi ..işte ocakta hamileydim canım
Rus takvimini yaptım demiştin kız çıkmış diyorsun.İnş. öyledir hayırlı islama bağışlanmış bir kız çocuğu verir Rabbim inş.Çinde erkek Rusda kız çıkıyor benim ikiside erkek çıktı.
evet çin takvimi erkek diyo inşallah rus doğru çıkıcakinşallah canım sağol hayırlı sağlıklı iyi bir insan olsun ömürlü olsun..cinsiyeti farketmez ama hani kız çocuğunu bi garantilesek en azından dimi :)))
İnş.Senin içinden ne geçiyor.
evet kız çok istiyoruz ama sanki erkek ya yani erkek olma olasılığı yüksek geliyo bana ...yani kız olursa büyük bir süpriz olucak bize...ilk çocukta kızımız olsa ikincisi erkek olsun sorun değil hayırlısı Allahtan artık
Hayırlısı inş.Ama gerçektende ben böyle hissediyordum eşimle birbirimize bakıp duruyorduk içimden erkek geçio ama aklımda bi prenses vardı.Ama şimdiden oğluma aşık oldum.Seninkinin cinsiyetini merak attim.Rabbim gölünden geçeni hayırlı kılsın karşına çıkarsın inş.
kızlar ben 13 haftalık hamileyim..kısmet olursa 1 hafta sonra cinsiyetini öğrenicez bebeğimizin.meraktan ölücem...sağlıklı hayırlı olsun ama kız bebek çok istiyoruz..ekşi ve tatlı şeyler canım çekiyo..sebze ve meyve yemek istiyorum...vişne suyu çok içiyorum..göbek kıllarım yukarı doğru uzuyo...dondurma canım çekiyo ...çaydan tiksindim...bu arada deli gibi erik istiyo canım yeşil eriksizce cinsiyeti ne olabilir benim gibi beslenip kızı olan varmıdır acaba :)
haklısın aslında hep öyle diyorlar birkaç yerdede okudum yediğin içtiğinle hiç alakası yok ...şimdi benim amacım kız çocuğunu garantilemekikincisi kız erkek farketmez ama önden bi kızı garantiliyim diyorum ...bak ilk çocuğu erkek olan herkes ikinciyi kız ister ve erkek olunca biraz üzülür ..ama ilki kız olup ikinci yine kız olsa insan okadar umursamıyo ..Allah günah yazmasın gücüne gitmesinde kız çocuğu hep bir başkadır ya ...Allahım inşallah nasip eder bize :))
aman kız erkek hiç farketmez şekerim Allah sağlık versin yeter ki hem ilki erkek olsa da abilik yapar öle düşün yükün azalır :)
yok canım ben nerde olduğunu hissetmiyorum açıkcasıbende erik hayalleri görüyorum dondurmada aynı şekilde ...dudaklarım kuruyo ama yara olucak kadar değil ....seninki kızsa haberini bekliyorum canım :) inşallah benimkide sağlıklı güzel tatlı hayırlı bir kız olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?