sizce cinsiyeti ne olabilir bebeğimin (:

Eger bu gittigimizdede göstermeseydi renkliye göndercekti doktorum.Orda göstermese bile kemik yapısındn vs anlaşılabilir demişti.Ama bu kuzuma daha 12 haftamızda ayrıntılı ultrasondaki doktor kız olabilri dedi.Nubu öyle görünüormuş.

EsilaGuluBb cihazimdan gönderildi

hayırlısı olsun canım.benim doktor hiçbirşekilde anlaşılmıyor dedi okadar baktı renksizde tahminde en azından bulunacaktı ama yok bizimki belli etmediki 12 hafta 3 günlüktü ...şimdi 13 haftalığım işte haftaya cumada inşallah Allah nasip ederse renkliye giricem doktor cinsiyetine bakıcak çok heycanlıyız :))

Bizde yarın 14 den gün almaya başlıcaz bakalım:) benimde perşembe var yani o haftada daha küçük oldugu için bende pek emin olamadım ya artık haftaya kesinleşir inş.

Aynen 13 haftalikken bende oyle olmustu oglum olucak ins.Ama herkesde farkli cin takvimine baktinmi.

tabiki 12.04.1984 ...ocak ayındada hamile kaldım 25 aralık son adet tarihimdi ..işte ocakta hamileydim canım

Rus takvimini yaptım demiştin kız çıkmış diyorsun.İnş. öyledir hayırlı islama bağışlanmış bir kız çocuğu verir Rabbim inş.Çinde erkek Rusda kız çıkıyor senin,benim ikiside erkek çıktı.

Son düzenleme:

evet çin takvimi erkek diyo inşallah rus doğru çıkıcak inşallah canım sağol hayırlı sağlıklı iyi bir insan olsun ömürlü olsun..cinsiyeti farketmez ama hani kız çocuğunu bi garantilesek en azından dimi :)))

İnş.Senin içinden ne geçiyor.

Hayırlısı inş.Ama gerçektende ben böyle hissediyordum eşimle birbirimize bakıp duruyorduk içimden erkek geçio ama aklımda bi prenses vardı.Ama şimdiden oğluma aşık oldum.Seninkinin cinsiyetini merak attim.Rabbim gölünden geçeni hayırlı kılsın karşına çıkarsın inş.

amin canım çok sağol inşallah haftaya cuma günü bir kızım olacağı haberini veririm sana :))

Kizlar cin takvimine nasil bakiyorsunuz? Benim 1 oglum var. ona hamile kaldıgim zamana baktıgımda hem icinde bulundugum yasim hemde 1 sonraki yasim icin erkek gosteriyordu ve oglum oldu. Ama acikcası ben cin takvimi yas hesaplamasiyla ilgili tereddutteyim; İcinde bulundugun yas mi alınmalı ya da ocak subat dogumlu anneler için içinde bulundugu yasin 2 fazlasi, diger aylarda dogan anneler için 1 ekleyerek bakılan mı dogru sizce? bu arada en önemli konu Allah herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin insallah tabii, cinsiyeti kız da olmus erkek de başımızın üstünde...

yani şimdi kesinlikle kız desek inanacak mısın? ya da alakası yook kesinlikle erkek desek? azıcık kadere bırakın, makul olun sakin olun

aman kız erkek hiç farketmez şekerim Allah sağlık versin yeter ki hem ilki erkek olsa da abilik yapar öle düşün yükün azalır :)

aman kız erkek hiç farketmez şekerim Allah sağlık versin yeter ki hem ilki erkek olsa da abilik yapar öle düşün yükün azalır :)

:) kız olursada ablalık yapar ama sağlıklı olsun doğru söylüyorsun ...hayırlı evlat olsun ömürlü olsun ...bide bunlarında yanında kız olursa fena olmaz hani :))) hatta ben 5 kızım olsun isterdim ama o biraz zor bu zamanda :/

canım ben haftaya ögrenmeyi bekliyordum ama doktorumuz bugün renkli ultrasona aldı bizi ve % 88 kız dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…