Sizce cimere sikayet edeyim.mi

bosvermeyen bedbaht

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
305
94
18
33
Bizm sehirde.kutuphanenin ucretsiz etkinlikleri oluyor

Sinirlo kontenjanli oluyor buraya kadar hersey tamam

Surekli msj atiyoruz dm den etkinlikler doldirmistur diye donus aliyoruz simdiye kadar yogun talepten gec gormusumdur dedim

Dun gecede instahram.da gordm paylasimi gec gormustum.ama olsn yine de yazaym dedim yazdim

Sonra 1 dk sonra da arkadasa yazdjm.goturelim.mi diye umudum yoktu neyse sabah oldu bana yine klasik etkinliklerimz doldu msji arkadasim.benden en az 1 2 dk sonra yazmasina ragmen onjn iki cocugunu da yazmislar.

Aradim.bana neden bpyle surekli doldu diyosnz aksam 11 de yazmissinz yohun talep bar dediler e arkadasima.ben soyledm benden 2 dk.spnra o yazmisti4 ona yogun talep.yok muydi dedm ismini sordu soylemek.istemedim kiskandihim icin degil.surekli boyle oldgu icin sinir oldum bir kez bile katilamadik ustelik onlar kutiphaneye uye bile degilms uye olusturun gelmeden once uye degilswniz demis

Cimere sikayet edeym mi

Size sorulduğunda sizden sonra mesaj atan arkadaşınızın adını neden vermediniz ? Verseydiniz, kontrol edilirdi.

Adını verseydiniz niye çekindiniz ki ne gibi yanlış anlayacak izahı zor değil misal ben saat 10:00 sormuştum dolu dediler sen 10:05de sorduğun halde kayıt almışlar bu durumun saçmalığının açıklanmasını istedim bana ne gibi bir kasıtları var bilmek istediğim için dersiniz olur biter ayrıca gerekirse etkinlik alanına giderim konuşurum bu randevuları kim oluşturuyor öncelik neye göre oluyor diye belki yeni üyelere öncelik tanıyorlardır vs. bu işin detayını öğrenirdim

Alo 176 yi aradim sikayet olusturdum

Adamlara yazarken de bu kadar karman çorman ve noktalamadan bihaber yazıyorsanız kütüphane üyesi olduğunuza ikna olmuyor olabilirler.

Yazın tabi ki. Cimer gidip adamları hapse atmayacak elbette ama en azından uyarı çekilir. Göze battıklarını anlar daha dikkatli olurlar.

Ciner çok gereksiz kullanılıyor diye düşündüm kusura bakmayın aynen hastanelerin aciline ilaç yazdırmaya gelenler gibi yakında direğe çarptım bu direği burdan kaldirin diye bile yazılabilir onlara .Onun yerine daha güncel daha eften puften sikayetlere yazabilirsiniz yani kusura bakmayın fikrim bu .Bu aynı şimdi bende sizi konuyu sikayet etsem Mune Hanıma mesela o kadar eften puften hani gıcık oldum diye.Ki olmadım sakın yanlış anlamayın lütfen sevdiğim beyaz peynir bitmiş 101 de cimere yazayım.gibi gibi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…