- 25 Ağustos 2023
- 305
- 94
- 18
- 33
- Konu Sahibi bosvermeyen bedbaht
-
Size sorulduğunda sizden sonra mesaj atan arkadaşınızın adını neden vermediniz ? Verseydiniz, kontrol edilirdi.Bizm sehirde.kutuphanenin ucretsiz etkinlikleri oluyor
Sinirlo kontenjanli oluyor buraya kadar hersey tamam
Surekli msj atiyoruz dm den etkinlikler doldirmistur diye donus aliyoruz simdiye kadar yogun talepten gec gormusumdur dedim
Dun gecede instahram.da gordm paylasimi gec gormustum.ama olsn yine de yazaym dedim yazdim
Sonra 1 dk sonra da arkadasa yazdjm.goturelim.mi diye umudum yoktu neyse sabah oldu bana yine klasik etkinliklerimz doldu msji arkadasim.benden en az 1 2 dk sonra yazmasina ragmen onjn iki cocugunu da yazmislar.
Aradim.bana neden bpyle surekli doldu diyosnz aksam 11 de yazmissinz yohun talep bar dediler e arkadasima.ben soyledm benden 2 dk.spnra o yazmisti4 ona yogun talep.yok muydi dedm ismini sordu soylemek.istemedim kiskandihim icin degil.surekli boyle oldgu icin sinir oldum bir kez bile katilamadik ustelik onlar kutiphaneye uye bile degilms uye olusturun gelmeden once uye degilswniz demis
Cimere sikayet edeym mi
Sordular fakat arkadasima.da durumu paylasirlar yanlis anlar diye cekindim acikcasi 1 yildir sureklj bu sekilde oluyor yine hep gec gordugumden yogun talepten diye dusunmustumSize sorulduğunda sizden sonra mesaj atan arkadaşınızın adını neden vermediniz ? Verseydiniz, kontrol edilirdi.
Size sorulduğunda sizden sonra mesaj atan arkadaşınızın adını neden vermediniz ? Verseydiniz, kontrol edilirdi.
Ben arkadasimi taniyorum kesinlikle oyle dusunur
Tekrar arayın, anlatın durumu.Sordular fakat arkadasima.da durumu paylasirlar yanlis anlar diye cekindim acikcasi 1 yildir sureklj bu sekilde oluyor yine hep gec gordugumden yogun talepten diye dusunmustum
Arkadasima durumu iletseler kesinlikle farkli dusunurduSize sorulduğunda sizden sonra mesaj atan arkadaşınızın adını neden vermediniz ? Verseydiniz, kontrol edilirdi.
Az once cimere sikayette bulundum dayanamadimTekrar arayın, anlatın durumu.
Yazdim insAllah donuste aliriz arkadasimin ve benim yazismalariminnda ekran kaydini aldim bir yildir boyle sanki.kara listedeyizYazın tabi ki cimere, ben yazıyorum , dönüşte alıyorum.
Alo 176 yi aradim sikayet olusturdumAdını verseydiniz niye çekindiniz ki ne gibi yanlış anlayacak izahı zor değil misal ben saat 10:00 sormuştum dolu dediler sen 10:05de sorduğun halde kayıt almışlar bu durumun saçmalığının açıklanmasını istedim bana ne gibi bir kasıtları var bilmek istediğim için dersiniz olur biter ayrıca gerekirse etkinlik alanına giderim konuşurum bu randevuları kim oluşturuyor öncelik neye göre oluyor diye belki yeni üyelere öncelik tanıyorlardır vs. bu işin detayını öğrenirdim
Adamlara yazarken de bu kadar karman çorman ve noktalamadan bihaber yazıyorsanız kütüphane üyesi olduğunuza ikna olmuyor olabilirler.Aradim.bana neden bpyle surekli doldu diyosnz aksam 11 de yazmissinz yohun talep bar dediler e arkadasima.ben soyledm benden 2 dk.spnra o yazmisti4 ona yogun talep.yok muydi dedm ismini sordu soylemek.istemedim kiskandihim icin degil.surekli boyle oldgu icin sinir oldum bir kez bile katilamadik ustelik onlar kutiphaneye uye bile degilms uye olusturun gelmeden once uye degilswniz demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?