- 18 Temmuz 2024
- 94
- 26
- 26
- Konu Sahibi crazygirll
Burun ameliyatı olalı 1 ay oldu burnumun ucu hala odemli ve sis yorumlarınızı merak ediyorum yorum yaparsınız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hala ödemli gibi duruyor 6 aya kadar tam oturur.Burun ameliyatı olalı 1 ay oldu burnumun ucu hala odemli ve sis yorumlarınızı merak ediyorum yorum yaparsınız sevinirim
Sağol canımHahah normal tabii ki. Dusuk musuk degil.
Yok ben kalkık olmasın diye özellikle istedim domuz gibi olmaktan korktum dogal olmasını istedimDüşük değil gayet doğal ve normal bir burun. Ama eğer siz kalkık olmasını istediyseniz kalkık da değil.
Teşekkür ederim canımDüşük değil gayet iyi ödeme rağmen iyi duruyor
Evet canım odemli burnumun sırtında çok yok ama ucunda var inşallah canımEvet hala ödemli gibi duruyor 6 aya kadar tam oturur.
Teşekkür ederim canımDüşük değil kesinlikle,daha bir ay geçmiş ve böyle güzel görünüyor dahada güzel olacak zaman geçtikçe
Ay etsin etsin benim çok bir odemim kalmadı burnumun ucunda ve burnumun altında columella dedikleri yerde var o rahatsız ediyor columella denen yer şişmiş burnum düşük gibi geliyor bana umarım biran önce ödem gider o kısımda düzleşir1 ayda bu burun baya iyi bence 4. Aya kadar küçülme devam eder büyük oranda
Teşekkür ederim canım bazen dik burunları görüp acaba daha dik mi isteseydim diyorum ama yinede beğeniyorumBurnunun bu haliyle çok doğal duruyor. Doktorunuzu tebrik etmek lazım
Orası 3. Ayda anca kendine geliyor canımAy etsin etsin benim çok bir odemim kalmadı burnumun ucunda ve burnumun altında columella dedikleri yerde var o rahatsız ediyor columella denen yer şişmiş burnum düşük gibi geliyor bana umarım biran önce ödem gider o kısımda düzleşir