- 18 Temmuz 2024
- 94
- 26
- 26
- Konu Sahibi crazygirll
Evet canım en geç iyileşen yermişOrası 3. Ayda anca kendine geliyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım en geç iyileşen yermişOrası 3. Ayda anca kendine geliyor canım
Ay merak ettim genelde hercai başrolünde ki kıza benzetirler amaBurundan anlamam da bi oyuncuya benzettim bulursam söylücem
Teşekkür ederimGayet güzel ve doğal duruyor bence. 1 aya göre gayet iyi
Kalkık burun bende sevmezdim şimdi diyorum biraz daha kalkık yaptırayım insanoğlu doyumsuz belki de kalkık olsaydı daha fazla begenmicektim burun deliklerimi aynada net bir şekilde görseydimBen güzel buldum ,kalkık burun ben de sevmiyorum
Teşekkür ederim canım ödem geçince daha da güzel olucal inşallah sabır etmek gerekiyorBu hali güzel ödem geçtikten sonra daha güzel olacaktir hiç sorun stres yapmana gerek yok
6..8 haftta sonunda daha güzel olacakTeşekkür ederim canım ödem geçince daha da güzel olucal inşallah sabır etmek gerekiyor
Songül öden mi bende benzettm cunkuBurundan anlamam da bi oyuncuya benzettim bulursam söylücem
Ay yok bulamadım hangi dizideydi o yaa diziyi hatırlasam atıcam yüzü aklımda daSongül öden mi bende benzettm cunku
Hiç takıntım yokmuş gibi bide buna kafa yorucam simdiAy yok bulamadım hangi dizideydi o yaa diziyi hatırlasam atıcam yüzü aklımda da
Düşünüyorum valla ciddi ciddi yaa bilinen bi dizi gıcık bi roldeydi yaHiç takıntım yokmuş gibi bide buna kafa yorucam simdi
13 ünde doktor kontrolüm var bakalım doktor ne dicek6..8 haftta sonunda daha güzel olacak
İlk defa sen benzettinSongül öden mi bende benzettm cunku
Kız gıcık tiplere benzetmeyin beniDüşünüyorum valla ciddi ciddi yaa bilinen bi dizi gıcık bi roldeydi ya