- Konu Sahibi iremiremirem
mrb benim sorunum bir arkadaşımla ilgili adı arda çok samimi arkadaşımdı benim.arkadaşımdı diyorum çunku ben bir hata sonucu onun dostlugunu kaybettim.arkadaşım şehir dışında okuyor msnde görüebilme olanagımızda yok.telefonda msj atıyordu beni arıyordu.ama hergun arıyordu dogaldır arkadaşın sesini duymak isteyebiir dieceksiniz (umarım öyledir)sıkıntılı oldugum bir zaman diliminde telefonlarını açmadım çunku onun morali okulundan dolayı çok bozuk oluyordu birde kendi derdimle sıkmak istemedim.msj atarsam da ayıp olur o beni arıyor benimde onu aramam kendimi affettirmem lazım dedim.ama araya hep bir engel çıkıyordu.neyse sonunda ona ulaştım çok soguktu tersledi resmen beni.dedim bana kızgınmısın sence irem falan derken baktım ben çocuga kendimi affettirmeye çalışıyorum.oda tutturmuş sen bana deger vermiyorsun deger versen aramayı geçtim telefonlarıma çıkardın faalan dedi.dedim haklısın ama deger vermediğimden değil bu sadece sıkıntılarım vardı senin bu tarz şeyleri deger olarak algıladıgını anladıgımda yani hata yaptıgımı kavradıgım zaman sana ulaştım yüzümü kızartıp söyleyeceğin herşeyi de sineye çekecegim kızmayacagım dedim.hala sen bana deger vermiyorsun die söylenmeye devam etti.dedim bak haata yaptım telafi etmeye çalışıyorum anla beni dedim.sen beni anladınmı ki dedi.neyse dedim bak arda msj atmamı istemiyorsan açıkça söyle çekilirim hayatından.onu da demiyor yazma demiyor.sana çok öfkeliyim diyip duruyo.tamam haklıııı ama affettirmeye çalıştım ben.sonra dedim sen beni arkadaşlıgına layık görmuyorsun bir daha aramayacagım seni.bana kurdugu cumle şu benim degerimi bilemedin bari buragın degerini bil(burakta sözlum oluyor)bişey demedim.ertesi gun yanlışlıkla ona msj attım (sözlume atacagım msjı)sen kimsin demesine kalmadan pardon buraga atıyordum kusura bakma dedim
arkasından sen kimsin dedi.bende numaram silindigine göre gereksiz biriyim boşver dedim oda tamam dedi.ondan sonrak gun msn adresini değiştirmiş isteyen eklesin yazmış iletisine baktım o beni eklemiş kabul ettim tabiiki.sonra yazdım dedim naber gerçekten dun numaramı sildin mi die dedi ben senin gibi hayırsız değilim silmedim dedi.dedim tamam öfkelisin ama affet bak bir daha o kadar süre habersiz bırakmıycm senin gibi arkadaşımı kaybetmek istemiyorum dedim bişey demedi.dedim arda bir anlık hatadan siliyomusun beni dedim bir anlık değildi irem uzun bir süre senden haber alamadım iyi olup olmadıgını bile bilmiyordum dedi.anlattım yine anlattım bahane bunlar dedi.normalde görşelim die hep o der dedim gel yarın yüzyüze görüşelim işim var gerçek dostlarımla buluşucagım dedi.on defa resmen gel arda dedimm.hayır dedi.peki dedim seni bir daha rahatsız etmeyecegim numaranı da siliyorum ki bir daha yanlışlıkla mesaj atmam dedim sen bilirsin dedi arkasından irem çok kızgınım sana dedi.dedim gel görüşelim istemiyrum diyince sildim bende.bu arada iletileri bana yazılıyordu hep artık umrumda değilsin gibi onu da sordum o laf bana mı die evet dedi.şimdi de facebookta su yazıyor birgün gelir de bir an, çokça zamanlardan sonra
Geri dönüp baktığında bilmem anlarmısın
O senin "bir anının" benim ömrüm olduğunu
Ne çok sevildiğini
Artık çok geç olduğunu...sizce bu bana mı yazıldı anlamı ne.sözlum artık ardayla konuşmamı istemior sizce benden mi hoşlanıyo arkadaşımı kaybetmemek için ne yapmalıyım