- Konu Sahibi Denizyildizi_444
2 gün önce test Yaptim da burada cizgi var mi yani beyaza yakin cok acik pemve gibi görüyorum ama bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bata kac gun var iki gun sonra tekrar edin koyulasirsa gebesiniz2 gün önce test Yaptim da burada cizgi var mi yani beyaza yakin cok acik pemve gibi görüyorum ama bilemedim.Eki Görüntüle 2244133
Var mı yani 2. çizgi? Koyulaşmama ihtimali var mı? En erken 15 mart adet tarihim.bata kac gun var iki gun sonra tekrar edin koyulasirsa gebesiniz
ben siliklik goruyorum cok test gordum ama onemlinolan adeten once olmasi birde koyulasirsa kan verVar mı yani 2. çizgi? Koyulaşmama ihtimali var mı? En erken 15 mart adet tarihim.
Bu test adetten önce. Adetten önce olması olumlu mu olumsuz mu oluyor?ben siliklik goruyorum cok test gordum ama onemlinolan adeten once olmasi birde koyulasirsa kan ver
adetten once silik oluyor. bu yuzden dedim daha 5 gun var istersen adet gunu nu bekle testi tekrarlaBu test adetten önce. Adetten önce olması olumlu mu olumsuz mu oluyor?
Teşekkür ederim. Sabah ilk idrarla ya da akşam idrarı fark eder mi yani akşam idrarında bu silik çizgi çıkmaz mı?adetten once silik oluyor. bu yuzden dedim daha 5 gun var istersen adet gunu nu bekle testi tekrarla
daha saglikli sonuc alirsin bence inss gebesin belirtin yerlesme kanamasi gordun muTeşekkür ederim. Sabah ilk idrarla ya da akşam idrarı fark eder mi yani akşam idrarında bu silik çizgi çıkmaz mı?
bel ve karın ağrısı yaşıyorum. Göğüslerde dokununca bir ağrı oluyor. Yerleşme kanaması kırmızı mı olur, kahverengi tarzı bir şey geldi ama yerleşme kanaması mı bilmiyorum. Kanama kırmızı mı oluyor?ilk idrar sabah
daha saglikli sonuc alirsin bence inss gebesin belirtin yerlesme kanamasi gordun mu
etkiletmey unutma:)bel ve karın ağrısı yaşıyorum. Göğüslerde dokununca bir ağrı oluyor. Yerleşme kanaması kırmızı mı olur, kahverengi tarzı bir şey geldi ama yerleşme kanaması mı bilmiyorum. Kanama kırmızı mı oluyor?
Leke bugün gelmiş ben dışardaydım, eve gelince fark ettim ama bilmiyorum yani pek ümitlenmek istemiyorum. Ovulasyon takibi yaptım 14. gün yumurtlama gözüktü yapmaya devam ettim son 2 gündür tekrar koyu çıktı ama bugün okadar koyu çıkmadı. Valla karışık bir durum anlayamıyorum artık.aaa o zamn sen hamile olabilirsin cunku kahve oluyor yada cok acik pembe oluyor pozitif cokarsa benide etkiletmeyi
etkiletmey unutma:)