Gebeliğe Hazırlık Sizce Bunda Birşey Var Mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizyildizi_444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
1.060
654
73
30
konya
2 gün önce test Yaptim da burada cizgi var mi yani beyaza yakin cok acik pemve gibi görüyorum ama bilemedim.
IMG_20190310_183844.jpg

ilk idrar sabah
daha saglikli sonuc alirsin bence inss gebesin belirtin yerlesme kanamasi gordun mu
bel ve karın ağrısı yaşıyorum. Göğüslerde dokununca bir ağrı oluyor. Yerleşme kanaması kırmızı mı olur, kahverengi tarzı bir şey geldi ama yerleşme kanaması mı bilmiyorum. Kanama kırmızı mı oluyor?

aaa o zamn sen hamile olabilirsin cunku kahve oluyor yada cok acik pembe oluyor pozitif cokarsa benide etkiletmeyi
bel ve karın ağrısı yaşıyorum. Göğüslerde dokununca bir ağrı oluyor. Yerleşme kanaması kırmızı mı olur, kahverengi tarzı bir şey geldi ama yerleşme kanaması mı bilmiyorum. Kanama kırmızı mı oluyor?
etkiletmey unutma:)

aaa o zamn sen hamile olabilirsin cunku kahve oluyor yada cok acik pembe oluyor pozitif cokarsa benide etkiletmeyi
etkiletmey unutma:)
Leke bugün gelmiş ben dışardaydım, eve gelince fark ettim ama bilmiyorum yani pek ümitlenmek istemiyorum. Ovulasyon takibi yaptım 14. gün yumurtlama gözüktü yapmaya devam ettim son 2 gündür tekrar koyu çıktı ama bugün okadar koyu çıkmadı. Valla karışık bir durum anlayamıyorum artık.

Back