CEACB Guru Kayıtlı Üye 22 Ekim 2007 204 2 296 Türkiye 24 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi CEACB #1 buda nerden çıktı demeyin arkadaşlar insan hergün gezip dolaştığı,vaktini geçirdiği,paylaşımlarda bulunduğu sitenin amacını merak etmezmi? ben çok ettim size soruyorum...kafamçokkarıştı
buda nerden çıktı demeyin arkadaşlar insan hergün gezip dolaştığı,vaktini geçirdiği,paylaşımlarda bulunduğu sitenin amacını merak etmezmi? ben çok ettim size soruyorum...kafamçokkarıştı
E EU1 Ziyaretçi 22 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi CEACB #2 Bir boşluk vardı iyi buldular yanlızlıgımızı paylasıyor faydalı bılgıler ve paylasımlar yaptırıyor hos vakıt gecırıyoruz guzel yanı acanlara tesekkurlerrr
Bir boşluk vardı iyi buldular yanlızlıgımızı paylasıyor faydalı bılgıler ve paylasımlar yaptırıyor hos vakıt gecırıyoruz guzel yanı acanlara tesekkurlerrr
E EU3 Ziyaretçi 26 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi CEACB #3 bu siteyi açanlardan allah razı olsun faydalı bılgı paylasımları yapabılıyoruz arkadaslar edınıyoruz bılmedıgımız seyler ogrenıyoruzz=)
bu siteyi açanlardan allah razı olsun faydalı bılgı paylasımları yapabılıyoruz arkadaslar edınıyoruz bılmedıgımız seyler ogrenıyoruzz=)
KIRMIZI DUDAK Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2015 4.757 2.183 88 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi CEACB #4 Bilmiyor ve ilgilenmiyorum ama beni eğlendiriyor