Anket sizce bu sıtede karsı cınsten bırı varmıdır?

Konu: sizce bu sıtede karsı cınsten bırı varmıdır?

• Ankete Katılan
    67
  • Anket Kapalı .

sw1ndl3r

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
55
2
0
34
Bursa
Arkadaslar bu hıc aklınıza geldımı..bılıyosunuz kı uye olurken kadın erkek sıkları var..pekı sızce kadın sıkkını ısaretleyıp uye olan erkek varmıdır..butun bu konusmaları goren..hıc dusundunuzmu??..:):)

Bence çok vardır
Dönem dönem yakalanıyor saflar ama sırf aramıza sızıp bizden bir şeyler öğrenmeye çalışanlar olduğunu düşünüyorum
Paranoyak oldum

Var var.
Hatta konu sahibide 2.üyelikten ceza almış ya bence bu bile konu sahibi olabilr sahibesi değil ama sahibi

kesinlikle var
bazıları çok belli ediyor.
hatta en başından beri erkek diyorum birine ama ısrarla konu açıyor ve yalanlıyor.. hatta enler yarışmasında derecesi var

Tabi ki de var. Kim olduğunu söylememe gerek yok herhalde, bağırıyor zaten.

Ama bence dışarıdan takip eden ya da üye olup kendini belli edip banlanan değil de, aramıza sızıp, bizim gibi davranıp, aylarca hatta yıllarca bizi kandıranlara dikkat edilmeli. Diğeri zaten var, engellenemez, peki ya kadın sandığımız erkekler? Ne de olsa sanal alem, adam kadınları tanıyordur, çenesi de vardır, bizimle de muhabbeti kurmuştur. Vallahi çıkarsa böyle bir şey ortaya hiç şaşırmam. Duyduğuma göre bir zamanlar olmuş vicdanı elvermeyip itiraf edenler.

Olabilir neden olmasın ki. Varsa da belli bir amaç dogrultusunda bulunurlar. Belkide bir şeyler öğrenmek istiyorlardır. Belki de gaydır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahaha kızlar cevaplarınıza bittim :) Bence kesinlikle vardır ve bana göre erkekler kadınlardan kat kat daha meraklı ve dedikoducu ... olsalarda çok sürdürümezler burada yaşamlarını bana göre çünkü kadınlar kadar zeki değilller

Son düzenleme:
kesinlikle vardır erkekler kadınlardan daha meraklı. hele böyle paylaşımların bol olduğu bir sayfadan takip etmek kolaylarına gelir

Konuyu acanda erkek olabilir her ihtimali dusunmek lazim :) saka yapiyorum:) bncede vardir hatta kuzenim bu siteyi ilk sevgilisinden duydu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elbette var
hem de tahmin edemeyeceğimiz kadar çok
hatta uzun süredir üye olup da bol mesaja sahip kişilerden bazıları bile erkektir.
sadece benim bildiğim çevremden dolu kişi var erkek olup da kadın gibi takılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…