Ördüm şimdi saçlarımı üst orta alt olmak üzere 3 tutam örgü olduAma Avril'in gibi kökünden başlamaz sanırım kıvırcıklar uf ünlü olmak varmış:95:
Balık sırtıyla olmuyormu böyle ya ben böyle olsun diye o kadar balık sırtı öğrenmeye çalıştım bi yerde yanlışlıkmı yapıyorum ne
Kızlar sizin de dediğiniz gibi balık sırtıyla buna yakın bi saç modeli ortaya çıkıyo ben arkadaşıma ördürüyorum 2 tane. Açınca avrilinki gibi oluyo =) Diplerden uçlara kadar. Ama kendim yapamıyorum düzgün öremediğim için, siz de tam öremiyosunuzdur belki saçınızı dolaştırmadan her bi tutamı düzgün ördükten sonra neden olmasın ki :)
balıksırtnı bilmiyorum ben canm ya deneyemdm o yüzden onunla nasıl oluyor bilmiyorm. benm yaptğm normal düz örgü:/
Ay deme öyle bak şimdii ya neden ben ördüğümde olmuyor ozaman aptal saçlar :95:
Böyle kabarmayın oturun oturduğunuz yerde güzel güzel kıvırcık olun demi:117:
Valla şimdi açıcam o kadar ördüğüm saçları dibine kadar düzgünce balık sırtı örmeye çalışıcam
Örüyorum aslında ama sanırım dediğin gibi tutamları düzgün almıyorum bide ben üst tarafları ördüğümde kalın kalın tutamlar alıyordum kolum kopup hemen bitmesini istediğim için.:125:
Neyse yarına kadar bekleyim açayım yarın bi öyle gezeyim sonra düzgünce balık sırtı örücem.
Peki canım sende saç nemliyken mi ördürüyorsun krem vs. uyguluyormusunuz?
Peki canım örmeden önce veya örgüyü açınca herhangi krem köpük falan uyguluyormusun?:107:
Ayrıca saçın ıslakkenmi yoksa nemliyken mi yapıyorsun ikisi arasında fark var çünkü bazen ıslakken yaptığımda sabaha kurumamış oluyor ve saç şekil almıyor.
Şimdi bi duş alayım saçımıda öreyim bari tek tek, adam olsunlar
Kesinlikle canım bak olmaması imkansız üşenmeden küçük küçük saçın en dibinden başlayarak orantılı bir şekilde yap biraz acı veriyo ve örgü bitmek bilmiyo model de güzel ama dimi azcık dayancaksn :)
Saçın çok kabarıyorsa örmeden önce krem sürebilirsin canım.
Ben saçım nemliyken de kuruyken de yaptırıyorum sonuç aynı yani. Çok ıslak olmasın ama bu sefer tutmuyo.
Bişey sürdürmüyorum çünkü sürmesemde aynı sonuç yağlandırmıyım boşuna :) Ama kalıcı olması için örgüden sonra ürün kullanabilirsin.
Hee bi de şu var. Örgüyü açarkan dağınık bi şekilde açma. Özenle tutam tutam aç karışmamasını sağla. Yoksa güzel örsen bile karman çorman papaz gibi olursun ben yaptım o hatayı :))
benim saçlarım ince telli ve düz uzunluğu belimden bir karış yukarda ben ikiye ayırıp kahkül kısmından itibaren balık sırtı oruyorum ,tabi nemliyken örüyorum ne kuru ne ıslak anlayacağın. sabah açtığımda avriln saçından daha güzel oluyor aççıkçası uçları daha düzügün yani örügü devam ediyor. ama krem falan kullanmıyorum.sen,n 7/24 kremin eğer kabarıklık giderici bir kremse saçını indirebilir yani örgün bir süre sonra sönebilir sana tavsiyem ya ikiye böl ya 3e böl ör.açıncada sert değilde yumuşar bir jöle ile hafifçe saçına sür ama çok değil az.örgülerin daha güzel görünür.ben sürekli örüyorum ve herkestende beğeni topluyorum herkes bir alet kullandığımı sanıyor :):):)
Bak o hatayı bende yapıyorum
Haklısın sanırım ben öyle az az alıp örmeyi sabredemiyorum kolum kapıyo neymiş canım o öyle
Bari bebe yağı süreyim duştan çıkınca o kabarmayı engelliyor.
Yapıcam bunu, yoksa balıksırtı örmekten vazgeçip unutucaktım onuda zamanla:78:
Teşekkür ederimm..
Kızlar bugün kıvırcıklarım hiç bozulmadı ve kabarmadı:78: herkes saçımın çok hoş olduğunu söyledi ve nasıl yaptığımı sordular mutlu oldum
Haticeye değil neticeye bakalım canım yeterki olsun. Tavsiyen için teşekkürler bu arada
Kızlar bugün kıvırcıklarım hiç bozulmadı ve kabarmadı:78: herkes saçımın çok hoş olduğunu söyledi ve nasıl yaptığımı sordular mutlu oldum
Ayyy ne güzel canım hadi gözün aydınnn
harikaa! çok sevindm tatlımm
Kızlar dün saçımı 3 yerden balıksırtı ördürüp yattım, bugün kalktım, örükleri açtım veeee, beklenen sonucu alamadım
Perçemlerim de dahil kafam bonus oldu, arkası çok güzel duruyor ama sorun perçemlerde. Arkası kabarık dalgalı oldu ya, perçemlerimi nasıl bir şekile sokayım? Perçemler daha kabarık oldu
Kızlar ya saçınızı kendiniz nası balık sırtı örüyosunuz ben yapamıyorum öyle başımın arkasından bi başlıyorum bozuk oluyo o yaptığım şekil örgümü oluyo düğmükmü oluyo anlaşılmaz yani
Benim kendi kendime balık sırtı örmem mümkün değil. En güzelini annem örüyor. Arkadaşına da ördürebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?