Saç Kesim Şekilleri Sizce bu saç nasıl yapılıyor?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

balıksırtnı bilmiyorum ben canm ya deneyemdm o yüzden onunla nasıl oluyor bilmiyorm. benm yaptğm normal düz örgü:/

Ay deme öyle bak şimdii ya neden ben ördüğümde olmuyor ozaman aptal saçlar :95:
Böyle kabarmayın oturun oturduğunuz yerde güzel güzel kıvırcık olun demi:117:
Valla şimdi açıcam o kadar ördüğüm saçları dibine kadar düzgünce balık sırtı örmeye çalışıcam
Örüyorum aslında ama sanırım dediğin gibi tutamları düzgün almıyorum bide ben üst tarafları ördüğümde kalın kalın tutamlar alıyordum kolum kopup hemen bitmesini istediğim için.:125:
Neyse yarına kadar bekleyim açayım yarın bi öyle gezeyim sonra düzgünce balık sırtı örücem.
Peki canım sende saç nemliyken mi ördürüyorsun krem vs. uyguluyormusunuz?

Kesinlikle canım bak olmaması imkansız üşenmeden küçük küçük saçın en dibinden başlayarak orantılı bir şekilde yap biraz acı veriyo ve örgü bitmek bilmiyo model de güzel ama dimi azcık dayancaksn :)
Saçın çok kabarıyorsa örmeden önce krem sürebilirsin canım.
Ben saçım nemliyken de kuruyken de yaptırıyorum sonuç aynı yani. Çok ıslak olmasın ama bu sefer tutmuyo.
Bişey sürdürmüyorum çünkü sürmesemde aynı sonuç yağlandırmıyım boşuna :) Ama kalıcı olması için örgüden sonra ürün kullanabilirsin.
Hee bi de şu var. Örgüyü açarkan dağınık bi şekilde açma. Özenle tutam tutam aç karışmamasını sağla. Yoksa güzel örsen bile karman çorman papaz gibi olursun ben yaptım o hatayı :))

benim saçlarım ince telli ve düz uzunluğu belimden bir karış yukarda ben ikiye ayırıp kahkül kısmından itibaren balık sırtı oruyorum ,tabi nemliyken örüyorum ne kuru ne ıslak anlayacağın. sabah açtığımda avriln saçından daha güzel oluyor aççıkçası uçları daha düzügün yani örügü devam ediyor. ama krem falan kullanmıyorum.sen,n 7/24 kremin eğer kabarıklık giderici bir kremse saçını indirebilir yani örgün bir süre sonra sönebilir sana tavsiyem ya ikiye böl ya 3e böl ör.açıncada sert değilde yumuşar bir jöle ile hafifçe saçına sür ama çok değil az.örgülerin daha güzel görünür.ben sürekli örüyorum ve herkestende beğeni topluyorum herkes bir alet kullandığımı sanıyor :):):)

Bak o hatayı bende yapıyorum
Haklısın sanırım ben öyle az az alıp örmeyi sabredemiyorum kolum kapıyo neymiş canım o öyle
Bari bebe yağı süreyim duştan çıkınca o kabarmayı engelliyor.
Yapıcam bunu, yoksa balıksırtı örmekten vazgeçip unutucaktım onuda zamanla:78:
Teşekkür ederimm..

Keşke benim saçlarımı da beğenseler öyle
Jöle sert sert yapmasın bide :44: Ama su ile karıştırırım . 2ye böldüğündede açınca saçlarını arkası karnı yarık gibi ortada bi çizgi diğer yanda saçlar öyle oluyor 3 e böleyim bari ben
Umarım benimde Avril'den güzel olur..

Biraz özen istiyo canım sadece yapabilirsin sen de rica ederim canım

Kızlar bugün kıvırcıklarım hiç bozulmadı ve kabarmadı:78: herkes saçımın çok hoş olduğunu söyledi ve nasıl yaptığımı sordular mutlu oldum

Kızlar dün saçımı 3 yerden balıksırtı ördürüp yattım, bugün kalktım, örükleri açtım veeee, beklenen sonucu alamadım
Perçemlerim de dahil kafam bonus oldu, arkası çok güzel duruyor ama sorun perçemlerde. Arkası kabarık dalgalı oldu ya, perçemlerimi nasıl bir şekile sokayım? Perçemler daha kabarık oldu

Saçımı aynen böyle yapardım bi ara. Sürekli öyle dolaşırdım. Unutmuşum bu modeli. Yine yapayım yakın zamanda.

Balıksırtı değil ben şöyle yapıyorum. Nemli saçıma elidorun saç şekillendirici kremini sürüyorum. Tutam tutam en dibinden örüyorum. Yaklaşık 8-9 tutam oluyor.Bazıları kalın, bazıları ince falan. Aynı öyle dibinden başlıyor kıvrımları.

Canım benimkiler de balık sırtı olunca tuhaf bir şey oluyor. Benim yöntemim artık duştan çıkınca nemli saçlara 7/24 sürüp güzelce taramak (ki örünce teller birbirine takılmasın:112:) sonra saçım parçalara ayırıyorum ben toplam 6 örgü yapıyorum , bazen 3 bazen 4.Örgü sayısı ne kadar çoğalırsa o kadar kıvırcık olur ve o kadar dipten başlar.Sabah kalkınca taramadan parmaklarımla açıyorum hemen jöleyle mıncıklıyorum.Kalıcı dalgalar oluyor çok beğeniyorlar :78:

Eğer saçlarını böyle örersen perçemlerinde şekilli olur ,Olmazsa kıvırarak düzleştir veya önlerini topla..Ayrıca mümkün oldukça saçlarını ortadan ikiye ayırma sonra örgüyü açınca saçları birleştircem diye uğraşıyorsun

Kızlar ya saçınızı kendiniz nası balık sırtı örüyosunuz ben yapamıyorum öyle başımın arkasından bi başlıyorum bozuk oluyo o yaptığım şekil örgümü oluyo düğmükmü oluyo anlaşılmaz yani

Benim kendi kendime balık sırtı örmem mümkün değil. En güzelini annem örüyor. Arkadaşına da ördürebilirsin.

Benim kendi kendime balık sırtı örmem mümkün değil. En güzelini annem örüyor. Arkadaşına da ördürebilirsin.

Ben de arkdaşıma ördürüyorum canım ozaman tam diplerinden başlıyo dalgaları olması gerektiği gibi =) Ama bugün kendim ördüm mesela ama diplerini yapamadım çok hafif dalga oldu. Bende hafiften kabartıp önleri topladım öylede idare ettim geri kalan yerler düzgündü bişeyler de sürdüm bozulmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…