Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm arkadaşlar. Bu örneği arkadaşımda görmüştüm. Aldım 1 parça yaptım. Çok beğendim. Ama şimdi kararsızlığa düştüm. Bu kadar uğraşmaya değer mi diye. Çünkü biraz uğraşmalı. Siz ne dersiniz?
Emeğe göre dediğin doğru ama çokta şık geliyor bana. Hep sık iğne yani sırf emek. Daha basit ama ağır duran bir model bulabilsem keşke. 2 kızım var. 2 de bekar kız kardeşim. Çeyiz için araştırıyorum nette falan ama hep eski modeller buluyorum. Bu modelinde modası geçmez gibi geliyor ama işte çok kararsızım. Yorumun için teşekkür ederim cnm.
Hoş bir örnek ama cidden emeğinin yanında görünüşü hafif kalıyor. Kurdela vs ile filan süsleyebilirsiniz kenarlarını yani ben süsü sevdiğim için elimde böyle bir iş olsa direkt süslemeye koyulurdum zira çok müsait
Canım çok sağol yorumun için. Bende uzun parçasının kenarını geçiyorum ama yapmasamıydım diye diyee bir türlü elimede alasım gelmiyor. Kararsızlıktan. Olumlu yorumun beni düşündürdü şimdi. Bende bayılmıştım gördüğümde ama biraz emekli olunca düşüne kalmıştım.