Sizce bu okb mi

yagmurr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
18
2
16
Öncelikle yaşım henüz 17 13 yaşındayken dini takıntılarım vesvese vs. Oluyordu sonrasinda cinsel içerikli şeyler mantıksız şeyleri yasadigimi falan düşünüyordum şuan mükemmel bir ilişkim var 1ay oldu tam her şey çok güzel onu aldatmayı aklımın ucundan bile geçmiyor ki zaten hiç bir zaman benim yapabileceğim bişey değil ancak ya aldattiysam diye geçmiş mesajlarımı bulmaya çalışıyorum aklıma erkek isimleri getirip acaba sevgilim varken bunlarla da mı konustum vs.vs. düşünceleri artık kafamı duvarlara falan vurmak istiyorum eski mesajları arıyorum bişey bulamayınca sildin sen gibi düşünceler geliyor halbuki İLİSKİMDEN COK MUTLUYUM markette gidiyorum aldıklarımi tamamen odedimmi falan diye defalarca kez fişe tekrar bakiyorum

canım bu durum daha fazla ilerlemeden terapiye başlamalısın. benim arkadaşım da lise çağlarındayken hiç bir ilişkisi olmamasına rağmen ya hamile kaldıysam diye telaşlanıyormuş. Durduk yere ya gusulüm bozulduysa diye düşünmeler vs. Sonrasında temizlik takıntısı başladı sürekli ellerini yıkama, günde defalarca iç çamaşırı değiştirme gibi durumlar. Çok yoruluyor. Şuan o da terapi alıyor. Sana da tavsiyem iş ilerlemeden halletmen. Allah yardımcın olsun.

Öncelikle yaşım henüz 17 13 yaşındayken dini takıntılarım vesvese vs. Oluyordu sonrasinda cinsel içerikli şeyler mantıksız şeyleri yasadigimi falan düşünüyordum şuan mükemmel bir ilişkim var 1ay oldu tam her şey çok güzel onu aldatmayı aklımın ucundan bile geçmiyor ki zaten hiç bir zaman benim yapabileceğim bişey değil ancak ya aldattiysam diye geçmiş mesajlarımı bulmaya çalışıyorum aklıma erkek isimleri getirip acaba sevgilim varken bunlarla da mı konustum vs.vs. düşünceleri artık kafamı duvarlara falan vurmak istiyorum eski mesajları arıyorum bişey bulamayınca sildin sen gibi düşünceler geliyor halbuki İLİSKİMDEN COK MUTLUYUM markette gidiyorum aldıklarımi tamamen odedimmi falan diye defalarca kez fişe tekrar bakiyorum
terapiye başlamasın

Psikiyatriye gitme yasin daha genç her yerde önüne çıkar bu memuriyetlerde mülakatlarda l, seninki ufak tefek takıntılar, geçer kafana sabitleme okb yim diye bunlar ağır hastalıklar sen daha küçük bi kızsın kendini tanıdıkça kendine güvenin arttıkça düzelecektir. Yine de gideceksen işin uzmanına ve özele git devlet hastanesine gitme

Bu daha büyük bir şey ? Sen olmayan bir durumun var olduğunu düşünüp kanıtlamaya çalışıyorsun ... Hemen destek al.

seninki ufak tefek takıntılar, geçer kafana sabitleme okb yim diye bunlar ağır hastalıklar sen daha küçük bi kızsın kendini tanıdıkça kendine güvenin arttıkça düzelecektir.
Bunun ufak tefek olduğuna nasıl karar verdiniz bi de doktora gitme diyorsunuz? İnanın kendine güvenle hiç alakası yok, durduramadığın rahatsız edici düşünceler silsilesi. Hayatın merkezinde sevgili var şu an için onla ilgili yapıyor. İleride başka sorumlulukları olacak onların üzerinden yapacak. Kontrol altına alması gerekli

Destek almalısın bir arkadaş uyarmış devlet memurluğu için sıkıntı olabilir özele git

Arkadaslar hangi akla hizmet 17 yasindaki bir cocuga doktora gitme gecer diyebiliyorsunuz anlayamiyorum gercekten... tamam devlete gitme özele git diyebilirsiniz bunu anlarim ki imkan varsa özel daha iyidir zaten en azndan vakit skntisi olmaz ama destek almasi gereken bir cocuga gecer denemez ya... en son mahalle teyzeleri " deli doktoruna" gitme diyordu, malesef bu kafann degisik soylemli versiyonu bu... yapmayin ruh sagligi her seyden onemlidir yazik gunah ya... her iki evladim icinde gerek duydukca pedagog destegi aldim çunku benim icin onemli olan mutlu bireyler olmali gerisi bos...

Son düzenleme:
Burdan biz tanı koyamaz ancak zorlanıyorsanız destek almaya çalışın. Bazen bu takıntılar çok büyüyebiliyor o zaman tedavi olmak daha zor olur sizin için :KK43: Allah yardımcınız olsun.

Psikiyatriye gitme yasin daha genç her yerde önüne çıkar bu memuriyetlerde mülakatlarda l, seninki ufak tefek takıntılar, geçer kafana sabitleme okb yim diye bunlar ağır hastalıklar sen daha küçük bi kızsın kendini tanıdıkça kendine güvenin arttıkça düzelecektir. Yine de gideceksen işin uzmanına ve özele git devlet hastanesine gitme
ne alaka ya alt tarafi okb
hicbir yerde pesinde gitmez.
ne cahil cahil onerilerde bulunmussunuz. zaman geçirmesi sadece hastaliginin ilerlemesine sebep olur.
bir arkadasim kendi terapistimi önerdim. adam "sizde yoğun anksiyite var. psikiyatra görünün, ilaca basladiktan sonra terapiye baslayalim" demis. ayni sizin gibi düşünüp gitmedi. ertesi sene agir bir panikatak gecirdi öleceğini sandi. simdi iki ayri hap iciyor panik atak icin. Çok pisman zamaninda anskiyiteyken basa cikmadim bunlari yasadim diye.
ayni sekilde bende de konu sahibi kadarken sinav senemde agorafobi peyda oldu. sehirler arasi otobuse bile binemez haldeydim. ne zaman ki universitede sosyal psikoloji dersinde bunun hastalik olduğunu ve ilacsiz gecmeyecegini anladim ertesi sabah gittim psikiyatra. ilacimi da ictim. 14 yildir asla geri gelmedi hastalığım.
etrafımda sizin gibi cahilce öneriler yapan birileri "psikiyatrik ilac icme, ileride memur olamazsin, ise alirken sorun yasarsin" vs deseydi belki de hastalığı gun geçtikçe yasam kalitesini etkileyen, en sonunda evden bile çıkamayan birine evrilip b.k gibi bir hayat yaşayacaktım.
sevgili konu sahibi; belli ki bir sorunun var. sakin erteleme

Okb gibi duruyor ama bunun çok çeşidi var ilerlemeden doktora git, terapi çok fayda sağlar. İlerlerse paranoyaların zihin oyunların artar ve iş okbden çıkabilir bu farklı bi takıntı, takıntılı düşünceler kendi kendine yenebilceğin bir şey değil. Ne güzelki gençsin ergenlikte var işin içinde güzel bi terapist sana düşünce ve duygularını nasıl yöneteceğini öğretecek.
Memuriyette onda bunda karşına çıkmaz, hastaneye yatışlı ağır hastalıklar cezai ehliyeti olmayan tanılı bir şey alınırsa engel olur

ne alaka ya alt tarafi okb
hicbir yerde pesinde gitmez.
ne cahil cahil onerilerde bulunmussunuz. zaman geçirmesi sadece hastaliginin ilerlemesine sebep olur.
bir arkadasim kendi terapistimi önerdim. adam "sizde yoğun anksiyite var. psikiyatra görünün, ilaca basladiktan sonra terapiye baslayalim" demis. ayni sizin gibi düşünüp gitmedi. ertesi sene agir bir panikatak gecirdi öleceğini sandi. simdi iki ayri hap iciyor panik atak icin. Çok pisman zamaninda anskiyiteyken basa cikmadim bunlari yasadim diye.
ayni sekilde bende de konu sahibi kadarken sinav senemde agorafobi peyda oldu. sehirler arasi otobuse bile binemez haldeydim. ne zaman ki universitede sosyal psikoloji dersinde bunun hastalik olduğunu ve ilacsiz gecmeyecegini anladim ertesi sabah gittim psikiyatra. ilacimi da ictim. 14 yildir asla geri gelmedi hastalığım.
etrafımda sizin gibi cahilce öneriler yapan birileri "psikiyatrik ilac icme, ileride memur olamazsin, ise alirken sorun yasarsin" vs deseydi belki de hastalığı gun geçtikçe yasam kalitesini etkileyen, en sonunda evden bile çıkamayan birine evrilip b.k gibi bir hayat yaşayacaktım.
sevgili konu sahibi; belli ki bir sorunun var. sakin erteleme
Kız gidip mit çalışanı olacak sanki😄

Kız gidip mit çalışanı olacak sanki😄
bir de okb bir takintidir, ilaçlarla terapilerle gecer gider zamanla. benim agorafobim gibi. vardi, gerekeni yaptim biptirdi gitti. Yillar sonra neden karşıma ciksin ki?
ayrica agir derecede gercekten memur-polis olmasina engel olacak bir rahatsizligi varsa o kisi o meslegi yapmasin daha iyi. mesela sizofren biri doktora gitmekten kacip polis olup baska insanlar icin tehlike arzetmesin. ama alt tarafi okb yani, ne olacak ki? su faksi gonderdim mi diye 8 kere kontrol etmesinin calistigi buroya ne zarari olacak😅

Bu cehaletinizden rahatsız olmuyor musunuz? Bu nasıl bir kafa ya kız sanrı yaşıyor ve küçükken müdehale edilirse tedavi edilebilir bu bir
İkincisi psikolojik sorun yaşamak kırmızı reçeteli değilsen memuriyete engel olmaz
Üçüncüsü de her şeyin uzmanı özelde bulunmaz durumu olmayabilir kızı korkutmayın
Resmen deli oğullarını evlendirince düzeleceğine inanan insanlar gibisiniz ya

X