• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu normal mi ne yapmalıyım

ChoosenAngel

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
31
11
8
26
Merhaba az önce eve girerken binanın kapısına bankadan gelen bir evrak bırakmışlar baktım üzerinde benim ismim yazıyor haliyle açtım bir bankanın kredi kartının işlem özeti ödecenecek tutar bilmem ne yazıyor hiç kullanmadım maruz görün pek bir bilgim yok. 1.300 tl-lik limitli bir kredi kartım var ve benim haberim yok. Babam kullanıyormuş. Bu normal birşey mi şuan tepki veremiyorum nişanlıma sordum kağıdı ilk görünce çünkü hiç birşey anlamadım gördüğümde. Şuan küplere bindi öyle şey mi olur senden habersiz nasıl böyle birşey yapabilir ben senin çantanı dahi karıştırmıyorum ödenmezse şöyle böyle olur falan diye bir sürü şey anlattı. Yani bende habersiz böyle birşey yapmasına kıZdım ama tepki veremiyorum ihtiyacı var demekki diyorum bir yandan anlamadım gitti

Siz babanızın cebinden parasını alıp kafanızı göre harcamış olsaydınız nasıl tepki verirdi ? Siz de ona göre tepki verin...

Çok şaşırdım okumanız yazmanız var ama bu durumu anlamıyosunuz.

Babanız sizin adınıza kart çıkartıp ki bu kısmı nasıl halletmiş derhal araştırılmalı birde habersiz kullanıyo.

Kartı çıkartan kredide çeker

Ara bankayı üzerine hesap kart nevar öğren ve şikayet et nasıl imzan olmadan açılış olmuş kapattır.

Baba kendi adına kart neden cikartmamis? hem nasıl çıkartmış yani. Bir tuhaflık var
Şöyle ki kendi kredi kartı kullanamıyor kredi de çekemez tam olarak bilmiyorum umarım anlıyorsunuzdur ödenmediği zaman falan damga yiyorsun herhalde bu kart işlerinde. Benim çalıştığım bi iki yerden maaş kartım gelmişti eski telefon hattım babamın üzerineydi. Bu şekilde birşeylerle olabilir mi ?

Şöyle ki kendi kredi kartı kullanamıyor kredi de çekemez tam olarak bilmiyorum umarım anlıyorsunuzdur ödenmediği zaman falan damga yiyorsun herhalde bu kart işlerinde. Benim çalıştığım bi iki yerden maaş kartım gelmişti eski telefon hattım babamın üzerineydi. Bu şekilde birşeylerle olabilir mi ?
Olabilir

İyi kartı Nasıl çıkarttırmış

Evden alıp da mı kullanmış

Şifreyi Nasıl almış

Kart aslında çıkartılabiliyo.
10 sene önce annemde bana çıkarttırmıştı ben şubeye gitmeden. Kendi hesabuna bağlı olarak çıkarttı . Kart şubeye isteniyo öyle durumda garantör o olduğu iyide bi müşterileri olduğu halde teslim alamadı ama. Ben teslim alırken imza attım.

Burda bi sahtecilik var

borç ne kadar verin babanıza hesap dökümünü ödesin sizde o arada hangi bankaysa o arayıp kartı kullanıma kapatın..ödemeden sonrada iptal edin kartı.

Çok şaşırdım okumanız yazmanız var ama bu durumu anlamıyosunuz.

Babanız sizin adınıza kart çıkartıp ki bu kısmı nasıl halletmiş derhal araştırılmalı birde habersiz kullanıyo.

Kartı çıkartan kredide çeker

Ara bankayı üzerine hesap kart nevar öğren ve şikayet et nasıl imzan olmadan açılış olmuş kapattır.
Hiç kredi kartı kullanmadım diyorum bu kart işlerinden pek anlamıyorum daha doğrusu ilgilenmediğim için bilmiyorum, neyine şaşırdığınızı anlamadım bende fikir verecekseniz verin yardımcı olacaksanız olun, laf sokun diye açmadım bu konuyu.

Kart aslında çıkartılabiliyo.
10 sene önce annemde bana çıkarttırmıştı ben şubeye gitmeden. Kendi hesabuna bağlı olarak çıkarttı . Kart şubeye isteniyo öyle durumda garantör o olduğu iyide bi müşterileri olduğu halde teslim alamadı ama. Ben teslim alırken imza attım.

Burda bi sahtecilik var

o dediğiniz ek kart ama..

bu bildiğin suç
dolandırıcı olmuş resmen babanız
belki üstünüze kredi bile cekmiştir iyice arastırın
ve borcu ödesin kapatın

Babanızın kredi karti var mi?
Varsa size ek kart cikartmis olabilir
Buraya soracaginiza babaniza sorun
Ilk ekstre degilse zaten adam oduyodur aylardir harcamalarını
Babanizla konusun , zaten sizin imzaniz olmadan kart cikarilamaz adiniza sadece kendi kartina ek kart cikartabilir

Bankalar bazen siz talep etmeden ds kart yollayabiliyor.
Acaba öyle bir durum oldu da babaniz alip kullandi mi? Zarfin icinde bilgiler yazıyor aileden biri diye teslim etmislerdir belki karti.

Back