Sizce bu nedir

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Yarım saat kadar önce babamla amcam kavga ettiler, kavga esnasında baya sesler yükseldi tabi. bende aniden sağ kolum uyuşmaya kalp çarpıntısı ve parmak ucumda soğuma oldu. Bu belirtiler en ufak bir ses yükselmesi yada gerginlik çıktığında oluyor. Şimdi biraz geçmeye başladı ama hala göğsüm ağrıyor. Böyle bir durum da olan var mı acaba? Hani benle alakasız olayda bile böyleyim mahalledeki kavgalar da bile

Tansiyonla alakalı sıkıntı gibi geldi bana,
Lütfen doktora gidin,
Geçmiş olsun.

Kalp krizi belirtisi bu. Göğüs ağrısı da varmış neden acile gitmedin?

Kalp krizi belirtisi bu. Göğüs ağrısı da varmış neden acile gitmedin?
ne olduğunu bilemedim sonra geçti ama hafif çarpıntı var en ufak tartışmada böyle oluyor dünde iş yerinde birileri tartışma oldu aynısı orda da oldu mahalle de kavga çıkar yine aynısı oluyor yüksek sese gelemiyorum

Korkudan , panikten sanirim kan basinciniz yükseliyor ama sanirm baya cikiyor tansiyon uyusmaslar olduğuna gore bence onlar kavga ederken sizde fenalastiginizi söyleyip hastneye götürmelerini isteseydiniz. Onlarda belki bidaha yapmazlardı

Kalp krizi belirtisi. Öksürürmüş gibi yap ama cok kuvvetli. Kalbin ritmini düzeltiyormus. Sen en iyisi bi doktora görün. Gecen bi bayan yazdi. Esi vefat etmis. Gizli kalpkrizi gecirmis defalarca anlamamislar

gözleri hiç bir şeyi görmüyor resmen bir dahaki ne öyle yapayım belki akılları başlarına gelir

Kalp krizi belirtisi. Öksürürmüş gibi yap ama cok kuvvetli. Kalbin ritmini düzeltiyormus. Sen en iyisi bi doktora görün. Gecen bi bayan yazdi. Esi vefat etmis. Gizli kalpkrizi gecirmis defalarca anlamamislar
en iyisi bir doktora gidim

kalp krizi falan degil buyuk ihtimal panik atak geciriyorsun. muhtemelen dr a gitsen dahi fiziksel bisey bulamazlar. her kavgada oluyor diyorsun. her kavgada kalp krizi gecirsen coktan olmustun.
istersen oncelikle fiziksel muayene oo sonrasinda psikiyatrik destek al. zamanla beraber yasamaya alisiyorsun meraketme...

annem de öyle söyledi doktora gideceğim bakalım

Aşırı kaygı korku ve stresten olmuştur bir kere bende de olmuştu uyuşma ağrı yoktu. Yurtta kavga ederken olmuştu parmak uçlarında soğukluk ve üşüme gibi hafif titreme şeklindeydi ama seninki daha farklı. Umarim kötü bir şey değildir geçmiş olsun

Aşırı kaygı korku ve stresten olmuştur bir kere bende de olmuştu uyuşma ağrı yoktu. Yurtta kavga ederken olmuştu parmak uçlarında soğukluk ve üşüme gibi hafif titreme şeklindeydi ama seninki daha farklı. Umarim kötü bir şey değildir geçmiş olsun

Panik atak da olur. Bence biran önce dra gidin daha ilerlemeden. Kolda uyuşma olması tuhaf ama belki panik atakdan da olur.

bir kaç senedir var ama bugünler de çoğaldı niyeyse bir doktora gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…