- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
şimdi parmak uçlarım yanıyor gideceğim baya etkilemeye başladıTansiyonla alakalı sıkıntı gibi geldi bana,
Lütfen doktora gidin,
Geçmiş olsun.
Elimde olan bir şey değil her kavga da böyle oluyorum ben de kendime diyorum sanane diye ama engel olamıyorumNapıyorsunuz ya, yesinler kendilerini boşversene. Gizli kalp krizi geçirirsin. Allah korusun
ne olduğunu bilemedim sonra geçti ama hafif çarpıntı var en ufak tartışmada böyle oluyor dünde iş yerinde birileri tartışma oldu aynısı orda da oldu mahalle de kavga çıkar yine aynısı oluyor yüksek sese gelemiyorumKalp krizi belirtisi bu. Göğüs ağrısı da varmış neden acile gitmedin?
gözleri hiç bir şeyi görmüyor resmen bir dahaki ne öyle yapayım belki akılları başlarına gelirKorkudan , panikten sanirim kan basinciniz yükseliyor ama sanirm baya cikiyor tansiyon uyusmaslar olduğuna gore bence onlar kavga ederken sizde fenalastiginizi söyleyip hastneye götürmelerini isteseydiniz. Onlarda belki bidaha yapmazlardı
en iyisi bir doktora gidimKalp krizi belirtisi. Öksürürmüş gibi yap ama cok kuvvetli. Kalbin ritmini düzeltiyormus. Sen en iyisi bi doktora görün. Gecen bi bayan yazdi. Esi vefat etmis. Gizli kalpkrizi gecirmis defalarca anlamamislar
annem de öyle söyledi doktora gideceğim bakalımkalp krizi falan degil buyuk ihtimal panik atak geciriyorsun. muhtemelen dr a gitsen dahi fiziksel bisey bulamazlar. her kavgada oluyor diyorsun. her kavgada kalp krizi gecirsen coktan olmustun.
istersen oncelikle fiziksel muayene oo sonrasinda psikiyatrik destek al. zamanla beraber yasamaya alisiyorsun meraketme...
ne olduğunu bilemedim sonra geçti ama hafif çarpıntı var en ufak tartışmada böyle oluyor dünde iş yerinde birileri tartışma oldu aynısı orda da oldu mahalle de kavga çıkar yine aynısı oluyor yüksek sese gelemiyorum
bir kaç senedir var ama bugünler de çoğaldı niyeyse bir doktora gitmekte fayda varAşırı kaygı korku ve stresten olmuştur bir kere bende de olmuştu uyuşma ağrı yoktu. Yurtta kavga ederken olmuştu parmak uçlarında soğukluk ve üşüme gibi hafif titreme şeklindeydi ama seninki daha farklı. Umarim kötü bir şey değildir geçmiş olsun
kalbe mi gideceğim bunun için acabaPanik atak da olur. Bence biran önce dra gidin daha ilerlemeden. Kolda uyuşma olması tuhaf ama belki panik atakdan da olur.
Siz önce bi kardiyolojiye gidin de o yönlendirir zaten fiziksel bir sıkıntı yoksa psikiyatriye. Geçmiş olsun...kalbe mi gideceğim bunun için acaba
teşekkür ederimSiz önce bi kardiyolojiye gidin de o yönlendirir zaten fiziksel bir sıkıntı yoksa psikiyatriye. Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?