Sizce bu ne arkadaşlar? (Eşime gelen bayram mesajı)

Bense

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
187
144
47
Eki Görüntüle 1585298
Arkadaşlar iyi bayramlar

Eşime adını hiç duymadığım bir kadın iş arkadaşı! ndan gelen bayram mesajı. Ne düşünmeliyim sizce?

herkese gönderdiği matbu bir mesaj olsa önemseme derim ama bu mesaj benim hiç hoşuma gitmezdi.

Ben de öyle düşünüyorum. Bu ne samimiyet. Bir de gönderdiği o ikon ların bayramla ne ilgisi var?

Bence herkese gönderilen mesajlardan biri. Önemsiz yani. Ne yazmışki bayramın mübarek olsun yazmış sadece. Lütfen bu kadar paranoyak olmayın. Herşeyde ekstra birşey aramayın. Ne yazmış yani aşkım mı yazmış, canım mı yazmış Allah aşkına.

sıradan bi bayram mesajı.tek tek atmış demekki herkese.öyle kalıp herkese yollanan bi mesaj almaktansa böyle bana özel yazılmış bi mesaj benim daha çok hoşuma gider.ne varki bunda

sıradan bi bayram mesajı.tek tek atmış demekki herkese.öyle kalıp herkese yollanan bi mesaj almaktansa böyle bana özel yazılmış bi mesaj benim daha çok hoşuma gider.ne varki bunda
Niye öyle "kocama özel" mesaj yazıyor ki bu hatun. Bu ne samimiyet diye düşündüm ben.

Allah aşkına, ne düşüneceğim; eşimin bayramını kutladığını düşünürüm. Ne var ki kullandığı ikonlarda? Dua eden sevimli bir çocukla gülen surat. Ben de böyle gülen suratlı filan mesajlar atıyorum, yandık desenize.

Niye öyle "kocama özel" mesaj yazıyor ki bu hatun. Bu ne samimiyet diye düşündüm ben.

kocama özel değilde arkadaşına özel diye düşünürseniz sorun kalmaz.canım cicim dememiş sonuçta sevimli bi ikon koymuş sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…