Bir müteahhitin evleri icradan satışa çıkartılmış. Biz de ihaleye girmeyi düşünüyoruz. Fakat eşim emniyette olduğu için bu evlerin satışının şu şekilde olduğunu duymuş. Müteahhite farklı zamanlarda milyonlarca liralık senet imzalatılmış piyasaya sürülmüş. Müteahhit 70 yaşında kandirmiskar vb. Bu senetlere adam sahtelik davası da açmış ama kaybetmiş çünkü imza kendisinin. Şimdi daireleri satışta.
Hukuki olarak tapu iptal davası açsa sorun çıkabilir mi ? hem de biz bu durumu öğrendik sizce evlerden yine de almak kul hakkı mıdır? Eşim diyor bedavaya almıyoruz parasını veriyoruz niye hak olsun vb. Bilmiyorum ya kafam karıştı
Bir müteahhitin evleri icradan satışa çıkartılmış. Biz de ihaleye girmeyi düşünüyoruz. Fakat eşim emniyette olduğu için bu evlerin satışının şu şekilde olduğunu duymuş. Müteahhite farklı zamanlarda milyonlarca liralık senet imzalatılmış piyasaya sürülmüş. Müteahhit 70 yaşında kandirmiskar vb. Bu senetlere adam sahtelik davası da açmış ama kaybetmiş çünkü imza kendisinin. Şimdi daireleri satışta.
Hukuki olarak tapu iptal davası açsa sorun çıkabilir mi ? hem de biz bu durumu öğrendik sizce evlerden yine de almak kul hakkı mıdır? Eşim diyor bedavaya almıyoruz parasını veriyoruz niye hak olsun vb. Bilmiyorum ya kafam karıştı
Yani ortada adamın bir maduriyeti var bunun üzerine malı satılıyor adamın rızasıyla satılmıyor sonuçta ben olsam almam. İçiniz rahatsızsa almayın derim
Yani ortada adamın bir maduriyeti var bunun üzerine malı satılıyor adamın rızasıyla satılmıyor sonuçta ben olsam almam. İçiniz rahatsızsa almayın derim
Adama da niye bunu yapmışlar çünkü zamanında tefecilik yapmış çok canlar yakmış adam bu akıbeti hak etmiş ama sonuçta bizim şahsımıza bir kotulugu olmadı. Bu yüzden almak istemiyorum
Başınıza ağrır , adam ihalenin feshi davası açar , aylarca sonuç beklersiniz. Ama parayı peşin ödemek zorundasınız. Hemen eve oturma planınız varsa bu işe girmeyin.
Merhabalar, kendiniz de yazmışsınız müteahhit 70 yaşında kandırmışlar diye. Hatta adam dava açmış kaybetmiş çünkü imzası var (ama zorla attırılmıştır) 10 liralık eve 6 lira verince veya 4 lira verince sonuçta parasını verdik diyebiliyosanız alabilirsiniz. (değerinin altında ve müteahhit isteyerek o paraya satmıyor zorla hacizden satılıyor)
Derdiniz “Hukuki olarak iptal davası açsa sorun olur mu” sorunuz aslında başlıktaki sorunuz değil.
Yoksa kendi içinizde aslında tefeci imiş,ee biz parasını ödeyip almışız gibi gibi yedirmişsiniz.
En iyisi bir hukukçuya sormalısınız sorunuzu dava vs ne olur diye,burda iki konuyu yedirip sorarsanız cevap alamazsınız,uzar
Derdiniz gerçekten kul hakkı ve bu konuda hassasiyet ise uzak durun sizde içten içe iyi hissetmiyorsunuz bunu biliyorsunuz gerek var mı ? Hayır gelmez zaten
Adam bu akıbeti hak etmiş diyemezsiniz bence. Ayrıca değeri on olanı beşe alırsanız sizin uyanıklığınızin akıbeti ne olacak düşünün derim. Bilmiyorum ben hiç rahat hissetmedim o yüzden yorum yaptım iyi geceler