Gelinlik Modelleri Sizce Bu Gelinlik Nasıl?

Bu gelinlik için 2500 tl fiyat verdiler.
Sizce çok mu?
Bir de gelinlikçilerde pazarlık payı çok oluyormuş, doğru mu acaba bilgisi olan var mı?
Özellikle Minenes buralardaysa yorumu beni mutlu edecek.

canım bence de bu gelinlik harika ama rengi çok krem duruyor kırık beyz olursa daha da güzel olacağını düşünüyorum

Canım çok beğendim gelinliği, hatta herkesin düşüncesinin aksine rengiyle beğendim :))
Tesettürlü gelinlikler de bu tarz modellerden bahsedeceksek bende beyaz rengini beğenmiyorum..
İnş. içine siner..

kollarını begenmedim bolmu desem ne bilim kolları hariç çok güzel kol kısmını mesela kola yapısan tül olarakda yaptırsan daha güzel olur bence.ama duvak olsun sadelık olsun diğer her kısmı cok güzelmiş allah mutlu bi şekilde giymek nasip etsin inşallah :)

arkadaşım tesettürlü bu modellerde renk çok harika hayırlısı olsun ama çok güzel ben bayıldım

Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim
Dün akşamdan beri içimde bi şüphe vardı, baska model baksam mı diye. Ama şimdi iyice emin oldum.

Kızlar bugün bu gelinliği görmeye gittim, fotoğraftakiyle uzaktan yakından alakası yok. Hiç ama hiç beğenmedim. Rengi neredeyse kahverengi, sateni çok kalitesiz duruyor. İnanılmaz kırışık bir saten. Sanki Poşette günlerce beklemiş, kirlenmiş ve sökülmüş gibiydi.
Bu arada aklımdaki modelden çok daha farklı gelinlikler giyindim ve beğendim.

İçine sineni bulduğuna sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…