• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce Bu Gelinlik Nasıl?

dortmayis

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
673
68
323
39
Şimdiye kadar gördüğüm tesettürlü gelinlikler içinde içime en çok sinen bu oldu.
Sizce nasıl?
$292573_346301472109667_1891639111_n.jpg $282628_360362437370237_1204028500_n.jpg

Kızlar bugün bu gelinliği görmeye gittim, fotoğraftakiyle uzaktan yakından alakası yok. Hiç ama hiç beğenmedim. Rengi neredeyse kahverengi, sateni çok kalitesiz duruyor. İnanılmaz kırışık bir saten. Sanki Poşette günlerce beklemiş, kirlenmiş ve sökülmüş gibiydi.
Bu arada aklımdaki modelden çok daha farklı gelinlikler giyindim ve beğendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelinlik genel itibariyle güzel, tül olmaması ayrıca bir artı. Herkes tül giyiyor bu sene.

Yalnız rengi çok koyu, kremden bile koyu bir gelinlik. İkincisi de duvağının yumuşak olması güzel ancak bence tesettürde başın önünde ip ip sarkan aksesuarlar batı tipi beyaz gelinliğe yakışmıyor. hatice sultan gibi kırmızı gelinlik giysek neyse de...

Gelinlik genel itibariyle güzel, tül olmaması ayrıca bir artı. Herkes tül giyiyor bu sene.

Yalnız rengi çok koyu, kremden bile koyu bir gelinlik. İkincisi de duvağının yumuşak olması güzel ancak bence tesettürde başın önünde ip ip sarkan aksesuarlar batı tipi beyaz gelinliğe yakışmıyor. hatice sultan gibi kırmızı gelinlik giysek neyse de...

Ben de başın üstündeki o şeyden pek hoşlanmıyorum. alternatif bakacağım.
yorumun için teşekkürler.:16:

gelinlik güzel renk biraz daha mı açık olsa acaba...

yalnız fotoğrafın arka fonuna bayıldım iş makinası çok değişik olmuş

gelinlik güzel renk biraz daha mı açık olsa acaba...

yalnız fotoğrafın arka fonuna bayıldım iş makinası çok değişik olmuş

Gelinliği yakından görmedim bende. Renk tam bu mu fotograftamı böyle çıkmış bilemiyorum.
Yakın zamanda gidip görmeyi düşünüyorum.

modeli hoş ama gelinlikte her zaman beyazdan yanayım öbür türlü nişanlık gibi oluyor,önemli olan senin beğenmen güle güle giy.

Back