sizce bu elbise kargo ücreti ile birlikte 157 tl eder mi???

Ben de hic hoslanmiyorum da cogunu polyester yapiyorlar ozellikle kislik giysi,abiye,pantolon gomlek.

Bilinenin aksine boyle bol etekler zayiflara yakismaz...cunku zayif bacagi daha da zayif gosterir...zayif bacaklara yapısan etek veya elbise kesimi bacaklari daha guzel gosterir...

Birde bir benmiyim balon kol sevmeyen...asla giymem...

Bence hoş değil, ama yinede zevk meselesi beğendiysen fiyatı uygun sonuçta değişik bir elbise

Bu tur giysilerin gunluk dahil nerdeyse hepsi polyester ki.Neler kaliteli olur ozaman?.Pamuk cok az yapiyorlar.

Ben de hic hoslanmiyorum da cogunu polyester yapiyorlar ozellikle kislik giysi,abiye,pantolon gomlek.

Pamuk ya da coton diye de geçer ve viskon bunları almaya dikkat edin. Yani %100 bulamıyorsanız bile en az %60 bunlardan olmalı. inanın çok var. bulamazsam da almam yani polyester alacağıma evdekilerle idare ederim.

Pantolon da giyebilirim o kadar rahatsız etmez beni ama üst kıyafet olarak almam asla, modelini çok beğenip aldığım 1-2 gömlek de öyle durur dolabımda elim hiç gitmez onlara.

merak etme 85 i doldurcak kadar göğsüm var napalım allah vergisi...
O zaman böyle modeller iyi durabilir üzerinde.Napacaksın Allah vergisi tabii,yapacak bir şey yok,38 bedende ve hamileliğinde biraz üzülürsün ama bazı insanlar büyük göğüslü oluyor işte,belki de irsidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…