Ben de hic hoslanmiyorum da cogunu polyester yapiyorlar ozellikle kislik giysi,abiye,pantolon gomlek.Şöyle söyleyeyim ben internette bazen uyguna elbise gördüğümde ilk baktığım şey kumaşı ve dikkat ederseniz siz de farkedersiniz polyesterler genelde uygun fiyat. Polyester olduğunu gördüğüm de 20 TL bile olsa almıyorum o elbiseyi. O kadar nefret ederim o kumaştan.
Bu tur giysilerin gunluk dahil nerdeyse hepsi polyester ki.Neler kaliteli olur ozaman?.Pamuk cok az yapiyorlar.
Ben de hic hoslanmiyorum da cogunu polyester yapiyorlar ozellikle kislik giysi,abiye,pantolon gomlek.
merak etme 85 i doldurcak kadar göğsüm var napalım allah vergisi...Bu modelde biraz göğüs olması gerekmiyormu?
34 bedende göğüs ne derece olur bilemedim
zaten ordan ::)Siz deyince siteye bakıverdim de, bu elbisenin aynısını buldum orada
Üstelik aynı fiyat. Konu sahibi de oradan beğenmiş olabilir.
ben ordan gördüm aynı fiyat. orda beğendim zatenBu elbğiseyi trendyolda görmüştüm danki daha uygundu fiyatı bence hoş bir elbize tarzınıza da uygunsa
O zaman böyle modeller iyi durabilir üzerinde.Napacaksın Allah vergisi tabii,yapacak bir şey yok,38 bedende ve hamileliğinde biraz üzülürsün ama bazı insanlar büyük göğüslü oluyor işte,belki de irsidir.merak etme 85 i doldurcak kadar göğsüm var napalım allah vergisi...
evet..O zaman böyle modeller iyi durabilir üzerinde.Napacaksın Allah vergisi tabii,yapacak bir şey yok,38 bedende ve hamileliğinde biraz üzülürsün ama bazı insanlar büyük göğüslü oluyor işte,belki de irsidir.
Üzülmeyin,estetik çağındayız artık,herşeyin bir çaresi var.Arkadaşım 48 kiloyken 85 bedendi.Doğumlardan sonra,kiloda alınca 100 olmuş,estetik düşünüyor.evet..
yok ben halimden çok memnunum. estetik düşünmüyorum.Üzülmeyin,estetik çağındayız artık,herşeyin bir çaresi var.Arkadaşım 48 kiloyken 85 bedendi.Doğumlardan sonra,kiloda alınca 100 olmuş,estetik düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?