sizce bu elbise kargo ücreti ile birlikte 157 tl eder mi???

Elbisenin fiyatını belirlemek sizcelik bir durum değil
Basit bir penye elbise için 1000 TL fiyatda bicilebilir

Kıyafet çok deforme gösterir bu net. Bunu giymek için kusursuz bir 34-36 beden olmak gerekir

Tasarım a benziyor ortalama 150 TL eder daha uyguna kıyafet olur mu zaten kumaş ve iplik fiyatı belli

Elbisenin fiyatını belirlemek sizcelik bir durum değil
Basit bir penye elbise için 1000 TL fiyatda bicilebilir

Kıyafet çok deforme gösterir bu net. Bunu giymek için kusursuz bir 34-36 beden olmak gerekir
34 bedenim

Benim zevkime göre bu elbiseye o kadar para verip almam ,ama sizin zevkinize göre nasıl olur bilemem :)

Nerede gıyeceksınıZ ? Bana aşırı dekoltelı geldi. Ben dekolteyi bi tarafta sevıyorum. Göğüs dekoltesi varsa bence karın bel bölgesindeki transparan a gerek YOk. Nasıl davranacağımı bılemem ıcınde

Nerde giyeceksiniz günlük işte giyinmek icin cok kisa gerci boyuniz 160 hizasindaysa sizde diz üstü durabilir. Tarz meselesi bence vaktiniz varsa bi avm leri gezin benzer ürünleri 50 60 tl lrre cok rahat bulursunuz hem de deneyerek almis olursunuz?

Göz yanılması resimleri gibi duruyor. Modeli güzel ama desenini pek uygun bulmadım ben. Burda asıl önemli olan sizin normalde elbiselere ne kadar verdiğiniz. Ben tisortlerimi 5 liraya alıyorsam 20 liralık tişört pahalı gelir ama 50ye alıyorsam 20 liralık ucuz gelir.
Kumaş dikiş kalitesini hesaba katmadan düşünürsek kıyafetlerin değerini ne kadar süre giyebileceginize göre belirlemeniz en mantıklısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…