• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu elbise kargo ücreti ile birlikte 157 tl eder mi???

Güzeli çirkini, fiyatını ederi etmezi size kalmış ama bu öylesine günlük giyerim denilecek bir elbise değil. Ki zaten kış geldi.

güzel yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Elbiseyi yaklaşık on gündür çok beğeniyordum ve açıkçası param yoktu alamıyordum günden en az 1 kere fotosuna bakıp iç geçiriyordum.
bugün param var ve nedense elbiseye deli gibi aşık olan sanki ben değilmişim gibi.
nedense kararsız kaldm ve o paraya belki daha başka bir kaç parça alabilirim diye düşünüyorum.
2 tane cok daha guzel elbise alabilirsin bence o parayla.. Hatta 3.. Herkesin zevki kendine elbette ama gundelik bi elbise icin de cok bence nerdeyse 160 lira..

Şöyle söyleyeyim ben internette bazen uyguna elbise gördüğümde ilk baktığım şey kumaşı ve dikkat ederseniz siz de farkedersiniz polyesterler genelde uygun fiyat. Polyester olduğunu gördüğüm de 20 TL bile olsa almıyorum o elbiseyi. O kadar nefret ederim o kumaştan.

Şöyle söyleyeyim ben internette bazen uyguna elbise gördüğümde ilk baktığım şey kumaşı ve dikkat ederseniz siz de farkedersiniz polyesterler genelde uygun fiyat. Polyester olduğunu gördüğüm de 20 TL bile olsa almıyorum o elbiseyi. O kadar nefret ederim o kumaştan.

Üzülerek söylüyorum ki model güzel ama kumaş rengi deseni elbiseyi demode yapmış bence
157 de öyle çok değil ben sevdiysem veririm ama bu elbiseye vereceğim max 89.90 olur ;) vermezdim

Zaten gençsin e fizikte hosmus ne giysen yakisir..

Valla yorumlari okudum da herhalde ben kiyafet konusunda cok cimriyim diye dusundum. Cok asiri begendigim aklimda kalacak bir sey degilse ben kiyafette kafamdaki belli meblaglarin ustune asla cikmam. Outlet magazalarini dolasirim senelik %70 indirimi beklerim ki her subat ayında olur. Sezon sonu bir sey gercekten ucuzsa ihtiyacım olmasa da alirim filan ams gidip de böyle bir elbiseye 150 asla vermem. Ve gardrobum da genelde ipekyol twist mango vb.. orta halli markalardan olusur.

• %100 Polyester
  • Örgü Efektli Kumaş
  • Beli Aksesuar Detaylı
  • Ortalama Boy: 88 cm
  • Boy: 1.78, Göğüs:90 , Bel:72, Kalça:98, Beden: M/38/2
  • Ölçü Tablosu
  • Ürünlerimiz TRENDYOL etiketi ile gönderilecektir.
değmez bence bu fıyata bu elbıse en fazla ederi50-60 tl.

Elbiseye belki bu parayi verebilirim ama netten siparisini vermem. Magazada dener ustumde durusuna bakarim hosuma giderse o parayi veririm. Netten bende alisveris yapiyorum ama maksimum 80-90 tl odemisimdir

Back
X