- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
full polyester çıkabilir :)özel kumaş diyor kumaşından pahalıymış zaten de emin olamadım değer mi
bacak boyum kısa değil ve ince. yakışacağını düşünüyorum ama parasından dolayı iptal ettim. o paraya daha farklı birden fazla şey bile alabilirimUzun boylu ve bacak boyu uzun biri değilseniz yakışmaz, diz üstü çizmelerle gider böyle elbiseler. Model de öyle giymiş zaten. Yani zevk meselesi ben alın almayın diyemem, çok beğendiğim bir ürünse de kaç para olursa olsun verebilirim ancak çok gözüm kaldıysa, bana da çok yakıştıysa/yakışacağına eminsem. Yine de kısa boyluysanız ya da bacak boyunuz kısaysa bence güzel durmaz.
bacak boyum kısa değil ve ince. yakışacağını düşünüyorum ama parasından dolayı iptal ettim. o paraya daha farklı birden fazla şey bile alabilirim
22 yaşındayım 34 bedenim.Bence etmez.
Kaç yaşındasınız ? Fiziğiniz nasıl?
Ay ben hiç beğenmedim bu arada hiç tarzım değil![]()
güzel yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Elbiseyi yaklaşık on gündür çok beğeniyordum ve açıkçası param yoktu alamıyordum günden en az 1 kere fotosuna bakıp iç geçiriyordum.Bence beğendiyseniz alın ya buradakiler alma etme demiş onlardan etkilendiyseniz fikir değiştirmeyin. Orijinal duruyor, bacak boyunuz uzun, boyunuz da uzun ve zayıfsa bence yakışır. Aklınız kalacaksa alın, önemli olan sizin beğenmeniz.
güzel yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Elbiseyi yaklaşık on gündür çok beğeniyordum ve açıkçası param yoktu alamıyordum günden en az 1 kere fotosuna bakıp iç geçiriyordum.
bugün param var ve nedense elbiseye deli gibi aşık olan sanki ben değilmişim gibi.
nedense kararsız kaldm ve o paraya belki daha başka bir kaç parça alabilirim diye düşünüyorum.
ilk defa beğenen birisi çıktı.Çok güzel bu bedende olsam ki olamam
Ben hemen alırdım
evet evet.Valla millet kendi tipini, zevkini düşünerek yorum yapıyor burada. Sizin aklınız kalmış belli ben olsam alırdım ne olacak, diz üstü çizmelerle giyersiniz. AVM'lerde de elbiseler aşağı yukarı bu fiyat zaten 50-60 liraya elbise bulamazsınız ki en düşük elbiseler 110-120 liradan başlıyor, H&M'de falan o da. Bu elbise de Trendyol Milla'da sanırım, tanıdık geldi bana. Milla'nın elbiseleri güzel gayet, ben 1-2 kere satın aldım oradan memnun da kaldım.
evetEtmez...ama millet uçmuş, hafta sonu ben de bakındım 200 den aşağı elbise yok, onun da dönüp bakılası bi yanı bile yok...
"Etiketi olan şeyin mutlaka bir alıcısı vardır" mantığı sanırım
evet evet.
doğru Trendyol.
bende çok aldım aldığım hepsinden memnunum.
Ama parasından ötürü emin olamadım. birde malesef göğüs dekoltesi.
yani kadındaki gibi durmaz bende. daha dekolteli duracak
o zaman giyemeyebilirim. sizce nasıl bir elbise