Herkese sevgilerimi göndererek başlamak istiyorum.
Belki de gereğinden fazla düşünüyorum bu durumu ancak sizlerden gelecek olan fikirlere ya da yorumlara da ihtiyacım var.
Henüz 3,5 aylık evliyim, eşimle çok severek evlendik ve hala da öyle gerçekten.Saygı, sevgi, aşk içinde herşeyi olan bir yaşamı birlikte paylaşıyor ve bundan çok keyif alıyoruz..Gelelim sorunuma:
Son zamanlarda doğru düzgün bir ilişki yaşayamıyoruz.
Burada buna benzer bir çok yorum ve konu okudum, anlamaya çalıştım.
Sorun şu ki ben evlilik öncesi hiç cinsel birliktelik yaşamadım, bu konuda yeterli bilgim vardı sadece.
Nişanlılık ya da flört döneminde de bir çok kez yakınlaştık ancak hem ben hem de eşim zaten evlenmeden önce böyle bir birliktelik olmasını istemiyorduk, herşeyin zamanında güzel olacağına inananlardanız ikimiz de..
Evlendiğimiz gün birlikte olmadık, hem yorgunduk hem de utanıyorduk diyelim, balayına kaldı bu durum.Balayına gittiğimiz ilk gece birlikte olduk ve hersey normal bir şekilde gelişti. Tabi 5 günlük süre içinde ikimiz de çok istekli olmamıza rağmen ilk gece dahil sadece 3 kez ilişkide bulunduk. Niye anlamadım ama sorgulamadım da o zaman.
Döndük iş-güç derken düzenimizi oturtmaya çalıştık.Ama olmadı, yeni evliydik ama haftada 1 kere ya oluyor ya da olmuyordu.
Benim daha öncesinde aldığım süper iç çamaşırları, topuklular falan bunlar ile haftada 1 bazen 2 kere oldu. ama hep böyle mi olucak demekten de kendimi alamadım. Yani o çamaşırları giymeden de isteyemez miydi beni ?!
Her neyse bir şekilde bu böyle devam etti, iş yorgunluğu, hayat koşturmacası derken az önce hesapladım 14 gün olmuş en son birlikte olalı.O da hep benim planlamam ile.Bu durum beni fazlası ile meşgul ediyor ve nedenini anlayamıyorum.
Bunun dışında bir de bence kendisine dahi itiraf edemediği bir sorunu var eşimin: ereksiyon olamama ve ya saniyelik ereksiyonlar.
O kadar hazırlan et gerekli ilgiyi göster tam olacağı sırada fıs diye sönsün.olacak iş mi şimdi bu. Neden böyle oldu dediğimde de(kesinlikle kırmadan hatta sevimli bir şekilde) bu pozisyonda olmuyor diyor.(o üste ben alta geçtiğimde yani.Bu ne şimdi ne ilgisi var demekten kendimi alamıyorum.En son olduğunda da yine böyle oldu, bi daha uğraştım ereksiyon için ve yine ben üstte o altta sadece eşim tatmin olaraktan durum sonuçlandı.Ama moralim bozuldu bir kere ve devam etmeyi istemedim.Ta ilk geceden beri bu böyle,o gün sadece bekaret kaybedildiği ve hiç yaşamadığım birşey olduğu için nasıl ereksiyon olduğunu tam anlayamadım.Sonrakilerde de defalarca sordum aklında başka birşey mi var, birşeye mi üzüldün, ben kıracak birşey mi yaptım diye sordum cevap 'hayır kesinlikle kendini kötü hissetme' oldu.Her seferinde üstte olmaktan veya bu her seferin benim gayretim ile olmasından sıkıldım.14 gündür de birşey yapmıyorum ve dolayısı ile de birşey olmuyor.
Eşim o kadar sevecen öyle iyi davranır ki bana, el üstünde tutar yemeğe işe herşeye yardım eder. Ben bir işle uğraşıyorsam o da uğraşır ben oturursam o da oturur.Sürekli sarılır öper, hatta bazen sıkar bu durum beni ay bi dur git başımdan demekten kendimi alamam (şaka ile karışık tabiki, asla ciddi değil)Her zaman güzel sözler söyler, birlikteliğimizin başından beri beni 1 kere dahi kırmamıştır.Kısacası elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz.Beni çok çok sevdiğini çok iyi biliyorum, ben de tertemiz seviyorum ama bu durum iyiden iyiye aklımı iyice meşgul ediyor ve ne işe ne de eşime özellikle son günlerde yoğunlaşamıyorum. Dalmış boş boş biryerlere bakarken buluyorum kendimi. İstenmediğimi, arzulanmadığımı düşünüyorum.
Daha 3,5 aylık evliyken bunları düşünüyor ve yaşıyor olmayı aklım hiç almıyor aslında, hani olsa 3-5 sene diycem ki başka biri var, benden sıkıldı vs. Ne biliyim baya bunaldım bu durumdan. Sıkılmadan okursunuz inşallah.
Herkese sağlıklı günler dilerim..
yeni evlilikte haftada 1-2 bence normal değil.
senin bir dokunmanla ereksiyon olması lazım.
bence sorun sende değil.
sanırım oda bu durum farkında.
çocukta istiyormuşsunuz, yaşınızda çok küçük değil.
bu işin altından çok ciddi sorunlar çıkabilir.
hem sen hemde eşin doktora gidip tüm tahlillerinizi yaptırın.
herhangi bir sorun varsa erkenden önlemi alınsın.
daha büyük üzüntüler yaşamayın..
canım ilk zamanlarda oluyor bendede olmuştu zamanla iyiye gitti.tabii hep kadının çabasıyla sabret ve onu tahrik edenleri öğren ve uygula birde yiyeceklerine dikkat et afrodizyak etkili yiyecekleri tüketmesini sağla.daha çok yenisiniz bence evliliğin oturması 2 yıl sürüyor gözlemlerime göre.kolay gelsin canım umarım hayatında herşey yoluna girer ve çok iyi olur:))
sakin ol canım sınırlenme sen onu tahrik edecek seyler soylemenı ıstıyo galıba ya da yapmanıDün gece aramızda geçenler...Aynen aktarıyorum:
Kocam:Hürrem de ne fena he nerde ne yapacağını biliyor.
Ben:Öyle canım, daha neler olcak neler..
....Reklam çıktı....
Kocam:Yarın izleyecek birşey yok dimi?
Ben: Fatmagül var ama o da sıktı artık izlemesek daha iyi:)
Kocam: O zaman sevişiriz biz de..
Ben: :))
......Reklam Bitti.....
....Yeni Reklam...
Kocam: aaa hayatım yarın beşiktaşın maçı var hem de saat 10da başlıyomuş.
Ben: E izleriz canım..
Kocam: Ama sevişcektik yaa
Yani ne dememi bekliyo burda bilmiyorum, maçınadaaa sanadaaa diye başlayan bir cümle geçti aklımdan..
Ben: Önemli değil canım, maç daha önemli!
Kocam: .....yaaa şaka yaptım ben sana..
Ben: neyin şakasını yapıyosun ne gerek var böyle şeylere..
vıdı vıdı.. derken kırıldım, yattım.Gönlümü almaya uğraştı ama pek olmadı. Sonra dayanamadım sarıldım, döne döne bir hal olan adam dakikalar içinde uyudu ben sarılınca..
Bu konuda şaka mı olur ki, ben azgın tekeyim sanki de hayır dünyada olmaz ya benimsin ya..töbe töbe böyle birşey bekliyomuş benden. Asla söylemeyeceğim bir şey aslında iyi biliyor ama benle uğraşmayı seviyo. Sinirlenince hoşuna gidiyor. Valla manyak
Dün gece aramızda geçenler...Aynen aktarıyorum:
Kocam:Hürrem de ne fena he nerde ne yapacağını biliyor.
Ben:Öyle canım, daha neler olcak neler..
....Reklam çıktı....
Kocam:Yarın izleyecek birşey yok dimi?
Ben: Fatmagül var ama o da sıktı artık izlemesek daha iyi:)
Kocam: O zaman sevişiriz biz de..
Ben: :))
......Reklam Bitti.....
....Yeni Reklam...
Kocam: aaa hayatım yarın beşiktaşın maçı var hem de saat 10da başlıyomuş.
Ben: E izleriz canım..
Kocam: Ama sevişcektik yaa
Yani ne dememi bekliyo burda bilmiyorum, maçınadaaa sanadaaa diye başlayan bir cümle geçti aklımdan..
Ben: Önemli değil canım, maç daha önemli!
Kocam: .....yaaa şaka yaptım ben sana..
Ben: neyin şakasını yapıyosun ne gerek var böyle şeylere..
vıdı vıdı.. derken kırıldım, yattım.Gönlümü almaya uğraştı ama pek olmadı. Sonra dayanamadım sarıldım, döne döne bir hal olan adam dakikalar içinde uyudu ben sarılınca..
Bu konuda şaka mı olur ki, ben azgın tekeyim sanki de hayır dünyada olmaz ya benimsin ya..töbe töbe böyle birşey bekliyomuş benden. Asla söylemeyeceğim bir şey aslında iyi biliyor ama benle uğraşmayı seviyo. Sinirlenince hoşuna gidiyor. Valla manyak
sakin ol canım sınırlenme sen onu tahrik edecek seyler soylemenı ıstıyo galıba ya da yapmanısusarak hıc bı yere varaamazsınız kı boyle devam eder bence bı an once konusmalısın esınle belkı de hala utanıyodur senden bak mesala benım esım sırf utandıgı ıcın benım yanımda ılk iki ay bosalamamıstı kendımı cok tuhaf hıssedıyodum utanmanagerek yok kı askım dedım normal bısey bu bız karıkocayız artık dedım dusunsenıze erkegın bosalmasının nasıl bısey oldugunu anca evlendıkten ıkı ay sonra ogrendım yanı konus bı an once kı yıpratmayın evliliğinizi
evlenmeden önce hiç ilişki yaşamayan çiftler evlendikten sonra da böyle problemleri yaşıyorlar sanırım.. Benim görüşüm evlenmeden önce cinsel yönden de karşı tarafı tanımak. geç kalınırsa daha kötü. sadece gezip tozarak ne kadar tanınabilir ki bir insan. tabiki herkesin ahlak anlayışı hayatı yaşama şekli farklı ama bu işin riskli tarafı da bu. herşeyi evlendikten sonraya bırakmak böyle riskler doğurabiliyor. kadında vajinismus, erkekte ereksiyon problemi gibi bu forumda çok okuyorum. hepsi ilk geceye kadar birliktelik yaşamayan çiftler...maalsef çiftler birbiribi keşfetmeden tanımadan evlendikçe toplumumuzun bakış açısı böyle ve bu sorular böyle yşanmaya devam edecek.
konu sahibine gelirsek düzelmeyecek bir problem olduğunu sanmıyorum. mutlaka çözümü vardır belki de heyecandan kaynaklıdır. siz kendinizi sıkmayın doğal akışına bırakın derim. kafaya taktıkçadaha zor olur herşey.
Aynı durumları ben de evliliğimin ilk zamanlarında yaşadım ama sizin kadar uyanık değildim ve sorgulamadım.Sanırım normal karşıladım ama zamanla bu durum problem olmaya başladı.
Evliliğimiz boyunca eşim hiç bir zaman çok istekli olmadı ve zaman zaman beni istemediğini düşünüyordum.
İlk yıllarda yaşadığım vaginusmusdan dolayı ereksiyon sorunu yaşadığını söylerdi ama öğrendim ki epilepsi hastasıymış ve kullandığı ilaçlar ereksiyon problemi ve cinsel isteksizlik yapıyormuş.Ne epilepsi hastası olduğunu ne de ilaç kullandığını biliyordum evlendikten sonra öğrendim.
Dilerim bu sorunu en kısa sürede aşarsınız,sizden gizlediği bir durum olabilir,açığa çıkartın ve bu sorunu çözün yoksa zamanla bu durum kronikleşiyor ve derin yaralar açıyor.
:))böle ufak ufak seylerınde ayrı bir zevki olur.Küsünce barışmalarda daha bir tatlı olur ya:))
neden eşinize tahrik edici şeyler söylemekten çekiniyosunuz anlamadım o sizin eşiniz hayat arkadaşınız en yakınınız
tabi ki sizden tahrik edici sözler duymak isticektir söylerseniz de birşeyler eksilmez sizden ya da kötü kadın muamelsi yapmaz emin olun
dünyaya bir daha gelmeyeceksin, bu güzellikle bu şehvet te bir daha gelmeyecek. hiç öyle ben başlatayım, sen başlat diye kesinlikle düşünme. canın ne zaman isterse hangi sözü söylemek, ne yapmak, onu nasıl etkilemek vede fantazilerini açık açık konuş...
bir müddet sonra oda başlayacaktır sana bunları anlatmaya.
şimd ne sen onu, ne de o seni tanıyor. elimi buraya ım koysam şurayamı, yoksa bunumu yapsam şunumu...
ama sana 13 senelik evli olarak istediğini arzuladığını, fantazilerini, nereye dokunmasından hoşlandığını, sevdiğin ve zorlandığın pozisyonları ona söyle.
sende ona sor bakın evlilik daha keyifli olacak. tadını çıkar bu yaşlar bir daha gelmez hatunnnn:)
evlenmeden önce hiç ilişki yaşamayan çiftler evlendikten sonra da böyle problemleri yaşıyorlar sanırım.. Benim görüşüm evlenmeden önce cinsel yönden de karşı tarafı tanımak. geç kalınırsa daha kötü. sadece gezip tozarak ne kadar tanınabilir ki bir insan. tabiki herkesin ahlak anlayışı hayatı yaşama şekli farklı ama bu işin riskli tarafı da bu. herşeyi evlendikten sonraya bırakmak böyle riskler doğurabiliyor. kadında vajinismus, erkekte ereksiyon problemi gibi bu forumda çok okuyorum. hepsi ilk geceye kadar birliktelik yaşamayan çiftler...maalsef çiftler birbiribi keşfetmeden tanımadan evlendikçe toplumumuzun bakış açısı böyle ve bu sorular böyle yşanmaya devam edecek.
konu sahibine gelirsek düzelmeyecek bir problem olduğunu sanmıyorum. mutlaka çözümü vardır belki de heyecandan kaynaklıdır. siz kendinizi sıkmayın doğal akışına bırakın derim. kafaya taktıkçadaha zor olur herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?