Sizce bu durum normal mi?

camomile

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
254
2
643
40
İstanbul
Herkese sevgilerimi göndererek başlamak istiyorum.
Belki de gereğinden fazla düşünüyorum bu durumu ancak sizlerden gelecek olan fikirlere ya da yorumlara da ihtiyacım var.
Henüz 3,5 aylık evliyim, eşimle çok severek evlendik ve hala da öyle gerçekten.Saygı, sevgi, aşk içinde herşeyi olan bir yaşamı birlikte paylaşıyor ve bundan çok keyif alıyoruz..Gelelim sorunuma:

Son zamanlarda doğru düzgün bir ilişki yaşayamıyoruz.
Burada buna benzer bir çok yorum ve konu okudum, anlamaya çalıştım.
Sorun şu ki ben evlilik öncesi hiç cinsel birliktelik yaşamadım, bu konuda yeterli bilgim vardı sadece.
Nişanlılık ya da flört döneminde de bir çok kez yakınlaştık ancak hem ben hem de eşim zaten evlenmeden önce böyle bir birliktelik olmasını istemiyorduk, herşeyin zamanında güzel olacağına inananlardanız ikimiz de..
Evlendiğimiz gün birlikte olmadık, hem yorgunduk hem de utanıyorduk diyelim, balayına kaldı bu durum.Balayına gittiğimiz ilk gece birlikte olduk ve hersey normal bir şekilde gelişti. Tabi 5 günlük süre içinde ikimiz de çok istekli olmamıza rağmen ilk gece dahil sadece 3 kez ilişkide bulunduk. Niye anlamadım ama sorgulamadım da o zaman.
Döndük iş-güç derken düzenimizi oturtmaya çalıştık.Ama olmadı, yeni evliydik ama haftada 1 kere ya oluyor ya da olmuyordu.
Benim daha öncesinde aldığım süper iç çamaşırları, topuklular falan bunlar ile haftada 1 bazen 2 kere oldu. ama hep böyle mi olucak demekten de kendimi alamadım. Yani o çamaşırları giymeden de isteyemez miydi beni ?!
Her neyse bir şekilde bu böyle devam etti, iş yorgunluğu, hayat koşturmacası derken az önce hesapladım 14 gün olmuş en son birlikte olalı.O da hep benim planlamam ile.Bu durum beni fazlası ile meşgul ediyor ve nedenini anlayamıyorum.
Bunun dışında bir de bence kendisine dahi itiraf edemediği bir sorunu var eşimin: ereksiyon olamama ve ya saniyelik ereksiyonlar.
O kadar hazırlan et gerekli ilgiyi göster tam olacağı sırada fıs diye sönsün.olacak iş mi şimdi bu. Neden böyle oldu dediğimde de(kesinlikle kırmadan hatta sevimli bir şekilde) bu pozisyonda olmuyor diyor.(o üste ben alta geçtiğimde yani.Bu ne şimdi ne ilgisi var demekten kendimi alamıyorum.En son olduğunda da yine böyle oldu, bi daha uğraştım ereksiyon için ve yine ben üstte o altta sadece eşim tatmin olaraktan durum sonuçlandı.Ama moralim bozuldu bir kere ve devam etmeyi istemedim.Ta ilk geceden beri bu böyle,o gün sadece bekaret kaybedildiği ve hiç yaşamadığım birşey olduğu için nasıl ereksiyon olduğunu tam anlayamadım.Sonrakilerde de defalarca sordum aklında başka birşey mi var, birşeye mi üzüldün, ben kıracak birşey mi yaptım diye sordum cevap 'hayır kesinlikle kendini kötü hissetme' oldu.Her seferinde üstte olmaktan veya bu her seferin benim gayretim ile olmasından sıkıldım.14 gündür de birşey yapmıyorum ve dolayısı ile de birşey olmuyor.
Eşim o kadar sevecen öyle iyi davranır ki bana, el üstünde tutar yemeğe işe herşeye yardım eder. Ben bir işle uğraşıyorsam o da uğraşır ben oturursam o da oturur.Sürekli sarılır öper, hatta bazen sıkar bu durum beni ay bi dur git başımdan demekten kendimi alamam (şaka ile karışık tabiki, asla ciddi değil)Her zaman güzel sözler söyler, birlikteliğimizin başından beri beni 1 kere dahi kırmamıştır.Kısacası elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz.Beni çok çok sevdiğini çok iyi biliyorum, ben de tertemiz seviyorum ama bu durum iyiden iyiye aklımı iyice meşgul ediyor ve ne işe ne de eşime özellikle son günlerde yoğunlaşamıyorum. Dalmış boş boş biryerlere bakarken buluyorum kendimi. İstenmediğimi, arzulanmadığımı düşünüyorum.
Daha 3,5 aylık evliyken bunları düşünüyor ve yaşıyor olmayı aklım hiç almıyor aslında, hani olsa 3-5 sene diycem ki başka biri var, benden sıkıldı vs. Ne biliyim baya bunaldım bu durumdan. Sıkılmadan okursunuz inşallah.
Herkese sağlıklı günler dilerim..

Cinsellik evliliğin temel taşı değil bana göre amaa en önemli taşlarından biri..
Dokunmak,hissetmek,bir olmak

Eşinizin ereksiyon problemi varsa isteksiz davranıyor olabilir.Sonuçta başarısız olacağım korkusu onu geri çekecektir.

Bu konuda bir ürologtan yardım almanızı öneririm.

Birlikte bu sorunun üstesindende gelirsiniz umarım..

ereksiyon problemı yasayacagını anlayınca hiç yanasmıyordur basarısızlıkla sonuclanmasındansa hiç yapmamayı tercıh edıyordur...
sizin üstte olmanızı ıstemesı bana garıp geldı ereksıyon problemı olan biri için kendısının daha aktıf ustte olmak ıstemesı gerekmezmı:44:
siz isteklimisiniz peki....belkı onsevısmeyı uzatıyorsanız o sebepten sönuyor olabılır...
zamanla oturur dıye dusunuyorum yenı evlıymıssınız borç harç stres vardır
umarım duzelır...

Kesinlikle öyle, herşey cinsellik değil sarılmak yanyana durabiliyor olmak bile çok güzel bir nimet benim için.
Ama şöyle düşünüyorum evliliği insan vücuduna benzetiyorum.
Göz görüyor kulak duyuyor tüm uzuvlar sağlam ve sağlıklı iken bir baş ağrısı musallat olur ya bazen tüm moral gider hani.
Halbuki diğer herşey normaldir ancak bir baş ağrısı herşeyin üstüne çıkar ve ister istemez moral bozukluğu vs. yaratır. Buna benzer bir durum bu.
Ereksiyon sorunu olduğunu ben düşünüyorum sadece o bunun olmadığını söylüyor.
Bir de çocuk istiyoruz işin garibi ! nasıl yapcaksak artık.. üzüntüden gülüyorum vallahi..

bence de bu isin sizle hic ilgisi yok. arkadasin da dedigi gibi bir urologdan, olmazsa psikiatristten yardim almasi gerekiyor esinizin. ama erkekleri bu konuda yardim almaya ikna etmek bildigim kadari ile zor. Tatli tatli ikna etmenin yollarina bakin. Hatta once kendiniz gidip bir urologla gorusebilirsiniz esiniz hakkinda, belki daha ikna edici sebeple esinizin karsisina cikip konusarak onu doktoru gormeye ikna edebilirsiniz boylece. Kolay gelsin.

merhaba canım bence sorun senın dusundugun gıbı degıl yanı esın senı arzuluyo bence.sorun esının ereksıyon sorunu ve bunu her erkeğin yaptığı gıbı sana ıtıraf edemıyo gurur yapıyo ve utanıyo.bence oturup bu konuyu konusmalısınız

Bilmiyorum açıkçası ereksiyon sorunundan kim nerde durur ama benimki bi çeşit böyle istiyor illa üstte durcam..

Ben çok istiyorum gerçekteni, hatta bazen kendimi azgınmışım, sapık mışım gibi hissediyorum.

Borcumuz falan yok, 0 borç ile evlendik biz eşimin aile durumu iyi, saolsunlar herşeyi peşin aldılar..

Ben de doktorluk bir mevzu olduğunu düşünüyorum başından beri açıkçası ama..
Nasıl ikna ederm böyle bir sorununun olduğuna bilemiyorum, bi daha süslenip hazırlanıp yine olunca kalk gidek doktota mı desem ki?

kız olur mu oyle onu ıncıtmeden canım cıcım yaparak anlat derdını

Ben 28 eşim 34 yaşında, pek küçük değiliz yani

hmm..kız benım esımde de oluyo arada 16 aylık evlıyız 30 yasında benımkı ben konusuyorum acık acık daha 21 yasındayım varsa bı sorun anlat dıyorum yorgunluktan dıyo tamam dıyorum ben de ama gercekten yorgun olunca yada sıkıntısı olunca olmuyo o ış

aslında cok hassas bır konu bu.ne dense bos aslında ama.kendısıne sorun bu durumun neyden kaynaklandıgını onu sevdıgınızı gerekırse dok.gıtmenız gerektıgını ve yanında olacagınızı falan.evlılıgın baslarında tabıkı sex basta gelır.sonucta cocuk yapma ozel bırseyler paylasma bununla alakalı.ben basta gelmez dıyenlere o zaman nıye evlenıyoruz demek ısterım.sevgıyse kucaklamaysa aılemızde verıyor.yanı sex olmadan olmuyor ıste.yanlıs anlasılmak ısyemem tabıkı dusunulmek askta onemlı ama bunların sonucu ordan gecıyor evlenınce.bırseylerı yanlıs yaptıgınızıda dusunmuyorum cunku gecelık vs gıbı seylere gerek kalmadan ereksıyon olmalı yenı evlısınız sonucta.benım fıkrım su:
1-sızı arzulamıyor ıstemıyor(tabı anlattıklarınıza bakınca bu sacma)
2-doktora gıdın hemen boyle dusunerek hıssederek bır omur gecmez
bunlar benım dusuncem gerısını sız bılırsınız

Kendi cevrende tanidigin bir doktordan iyi bir urolog onerisi edin. Bildikleri iyi bir doktor varsa, once onu ogren. Sonra onunla kendin gorus, danis bu konuyu. Genellikle doktorlar danisma parasi almaz zaten. Sonra esine, "ben senin karinim, en yakininim, seni sonuna kadar desteklerim bu konuda, doktorla da gorustum, boyle boyle dedi, gidelim birlikte bir de seni gorsun, bu konu ikimizin arasinda, kimsenin de bilmesine gerek yok" filan gibi sozlerle onu doktor tarafindan muayene edilmeye ikna et. Sana guvenirse olur bence. Erkekler bu konuda sorun yasadiklarini kendilerine bile itiraf edemezler,kimsenin de bilmesine tahammul edemezler. Sen de kimseye, ne ailene ne de arkadaslarina bahsetme zaten ki bir yerlerden kulagina gidip ya da imali bakislarla karsilasip sana olan guveni sarsilmasin.

Yorgunluk konusunda haklısın, ben de bazen çok yorgun oluyorum kolumu kaldırcak halim olmuyo o konuda hak veririm de, her seferinde de yorgun olunmaz ki ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…