Cinsellik evliliğin temel taşı değil bana göre amaa en önemli taşlarından biri..
Dokunmak,hissetmek,bir olmak
Eşinizin ereksiyon problemi varsa isteksiz davranıyor olabilir.Sonuçta başarısız olacağım korkusu onu geri çekecektir.
Bu konuda bir ürologtan yardım almanızı öneririm.
Birlikte bu sorunun üstesindende gelirsiniz umarım..
ereksiyon problemı yasayacagını anlayınca hiç yanasmıyordur basarısızlıkla sonuclanmasındansa hiç yapmamayı tercıh edıyordur...
sizin üstte olmanızı ıstemesı bana garıp geldı ereksıyon problemı olan biri için kendısının daha aktıf ustte olmak ıstemesı gerekmezmı:44:
siz isteklimisiniz peki....belkı onsevısmeyı uzatıyorsanız o sebepten sönuyor olabılır...
zamanla oturur dıye dusunuyorum yenı evlıymıssınız borç harç stres vardır
umarım duzelır...
canım kac yasındasınız sızz merak ettım de:44::44::44:
Ben de doktorluk bir mevzu olduğunu düşünüyorum başından beri açıkçası ama..
Nasıl ikna ederm böyle bir sorununun olduğuna bilemiyorum, bi daha süslenip hazırlanıp yine olunca kalk gidek doktota mı desem ki?
kız olur mu oyle onu ıncıtmeden canım cıcım yaparak anlat derdını
Ben 28 eşim 34 yaşında, pek küçük değiliz yani
ben sıze ozelden mesaj atsam okur musunuz lutfen .. sıkılmazsınız umarımmmişin sakası tabiki öyle yapmam da..Umarım ikna edebilirim, başka bir durum gelmedi değil mi sizin de aklınıza?
Ereksiyon ile alakalı olabilir diyorsunuz?
Ben de doktorluk bir mevzu olduğunu düşünüyorum başından beri açıkçası ama..
Nasıl ikna ederm böyle bir sorununun olduğuna bilemiyorum, bi daha süslenip hazırlanıp yine olunca kalk gidek doktota mı desem ki?
hmm..kız benım esımde de oluyo arada 16 aylık evlıyız 30 yasında benımkı ben konusuyorum acık acık daha 21 yasındayım varsa bı sorun anlat dıyorum yorgunluktan dıyo tamam dıyorum ben de ama gercekten yorgun olunca yada sıkıntısı olunca olmuyo o ış
işin sakası tabiki öyle yapmam da..Umarım ikna edebilirim, başka bir durum gelmedi değil mi sizin de aklınıza?
Ereksiyon ile alakalı olabilir diyorsunuz?
ben sıze ozelden mesaj atsam okur musunuz lutfen .. sıkılmazsınız umarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?