- 30 Haziran 2024
- 49
- 2
- 3
- Konu Sahibi the_orange
Merhaba, sosyal medya adlarımı ve telefon numaramı değiştirmekten çok mutlu oluyorum ve kendimi zor engelliyorum. Sizce bu bir hastalık mı neden böyle oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok başka kişilik değilde yenilenme gibiNe gibi bir mutluluk veriyor. Misal adınızı değiştirince başka bir kişiliğe büründüğünüzü sanıp mı mutlu oluyorsunuz?
Ne gibi tehlikeBiz uzmandan yardım almanızda fayda var, tehlikeli bir durum bu sanki.
Ölümcül sanki, degil mi?Biz uzmandan yardım almanızda fayda var, tehlikeli bir durum bu sanki.
Sahte hesap açıp bundan zevk aldığınızı söylediniz, bu kişilik bozukluğu gibi bir şey.Ne gibi tehlike
Nasıl yani, olmadığınız biri gibi mi davranıyorsunuz?Merhaba, sosyal medya adlarımı ve telefon numaramı değiştirmekten çok mutlu oluyorum ve kendimi zor engelliyorum. Sizce bu bir hastalık mı neden böyle oluyor
Böyle bir şeylerden zevk alanı ilk defa duyuyorum, çok ilginç. Bir ben mi salağım acaba, her şeyim kabak gibi ortada.Ölümcül sanki, degil mi?
Böyle bir şeylerden zevk alanı ilk defa duyuyorum, çok ilginç. Bir ben mi salağım acaba, her şeyim kabak gibi ortada.
Merhaba, sosyal medya adlarımı ve telefon numaramı değiştirmekten çok mutlu oluyorum ve kendimi zor engelliyorum. Sizce bu bir hastalık mı neden böyle oluyor
gayet guzelBöyle bir şeylerden zevk alanı ilk defa duyuyorum, çok ilginç. Bir ben mi salağım acaba, her şeyim kabak gibi ortada.
Şu anda zor zaten 8 sene oldu değiştirmedim iradeliyim biraz da galibaBu arada konu sahibi sen bilirsin telefon numarasi degistirmek su an kaca mal oluyor?
Sahte hesap değil. Kendi hesabimda kendi adima degişiklikSahte hesap açıp bundan zevk aldığınızı söylediniz, bu kişilik bozukluğu gibi bir şey.
8 senedir degistirmiyormus, iradesini kullanmis, bi degisik.Çok masraflı değil mi bu hat alma işleri?
Kendi hesabınızda adınızı, kimlik bilgilerinizi falan mı sürekli değiştiriyorsunuz? Hepimizin doğduğunda konulan, sonradan tercih edenlerin değiştirdiği tek isimleri var. Siz hesabınızdaki kullanıcı adını sürekli değiştiriyor musunuz?Sahte hesap değil. Kendi hesabimda kendi adima degişiklik