• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu bir büyü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lochos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
122
-7
46
30
Bugün salonda vitrinin alt çekmecesinin arka tarafında böyle bir şey bulduk. Bunun büyü olma şansı var mı?

Eklentiler

• 23.jpg
    23.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 399
Olabilir gibi geldi. Evinize gelip giden bi de oraya saklama rahatlığı bulan şüpheli var mı?

Vay anasını. Eviniz sobalı mı bana sanki soba tutuşturmak için hazırlanmış bişey gibi geldi 😄

Sirkeli suya koyun bekletin bence

Normal bir yerde bulsaydiniz zor ihtimal derdim ama akla gelmeyecek yere gizlenmiş ve özenle sarılmış olması insanın aklına kötü şeyler getiriyor. İnşallah büyü değildir. Eşinizle sorunlarınız var mı bilmiyorum sanki birbirinize iyice bağlanin diye iyi niyetle yapılmış da olabilir. Her iki şekilde de hoş bir şey değil bu tür bir yola başvurmak. Kuzum eşiniz de gördüyse ateşte yakın külünü de gömün uzak bir yere. Felak Nas Ayetel Kürsi okuyun bol bol. Çekmece dolaplarinizi keskin sirkeyle ev yapımı fabrikasyon değil güzelce silin. Rabbim her türlü şerden korusun sizi.

İnternetten araştırdım ama bunun hakkında bir bilgi bulamadım.
Bi bu linke bakın isterseniz sizi ayırmak isteyen birileri mi var

Bi bu linke bakın isterseniz sizi ayırmak isteyen birileri mi var
Bu büyüde ağaç dalları uzak yerlere fırlatılıyormuş. Benim attığım fotoğrafta ise 4 dal birbirine sarılmış ve bağlanmış vaziyetteydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back