Sizce böyle birşey olabilir mi?

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
kızlar BAT a 4 gün kaldı.
Gebelik testleri hep negatif. Ama adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo. Kasıklarımıa sürekli bıçak saplanır gibi oluyo. Karın ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi kızlar?

Olsun bir gün bizimde olacak bence :) hep kötü haber olacak değil yaa
bu arada benimde kasıklarımda regl olcakmışım gibi ağrı vardı ama günüm geldi olmadım hala var herşeyin hayırlısı Allah bilir belki karnında minnoş bir bebişcik vardır

Bugün annemle konusurken herseyim bi vakti zamanı var allah bilir hiç kafana takma dedi bana. Benim anneminde 5 sene sonra olmuş. Rabbim hayırlısını versin canım
Amin inşallah olmazsa da olmaz herşey Allah’tan bizimde sınavımız çocuğumuzun olmaması ise boyun eğeceğiz .. elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi. Annenin ellerinden öperim :)

Sanırım test için adet tarihini ve gecikmesini beklemek en doğrusu. Forumda bakıyorum önceden öğrenenlerde kimyasal geçirende çok o daha üzücü. Beklemekte fayda var benimde 1 gün kaldı ama hiç adet belirtim yok ara ara kasıklarıma sancı girip gidiyo o kadar

Canım ben dayanamayıp dün gece bi test daha yaptım. Çizgi öncekilerden biraz daha belirginleşti. Ama dediğim gibi herşey nasip.
İnşallah sende hamilesindir bu ay. Benim regl olacağın gün iyice kasıklarına ağrı girer ya iki gündür öyle. Ama göğüslerde hassasiyet yok. İnşallah bebek vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…