- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
yok benden istemişti ben bu sefer vermedim. kendi çalışıyordu biriktirmisti düğün vs olur diye onları yediSenden aldıgı paraları da kumarda yedi yani. Allah aşkına tekmeyi bas bu adama. Memlekette erkek mi yok. Azıcık mantıklı ol
evet doğru ama ailemden umuyor mu acabaBaşka keriz bulsun. Sende yedirecek para da yok ki o kadar.
Daha önce vermişin yemiş ama. Yazık günah ya.yok benden istemişti ben bu sefer vermedim. kendi çalışıyordu biriktirmisti düğün vs olur diye onları yedi
tövbeler yeminler etti sıfırı görünce beni aradi bir hafta sonrada borç istediHer ne olursa olsun kumara bulaşan kolay kolay elini çekmez hayatı boyunca sana mı baksın kumar borçları mi ödesin vazgeç
o konuda evet dogruDaha önce vermişin yemiş ama. Yazık günah ya.
Küsmeye gelene kadar ne mide bulandırıc özellikleri var. Tüm kötü huyların tek bir erkekte toplanmış hali. Kadınların bakıp bakıp ibret alması lazım da bu ayardakilerden uzaklaşması lazım. Evlerden uzak bu fıtratta biriKüsen adam mı? Iyyyyyy. En midemi bulandıran model. Parmağımın ucu ile dokunmam.
Yine döndük başa. Evde oturup ailenden para bekleyen adamı kaçırma aman, ne iyi koca olur ondan. Allahım bu ne ya? Sabır testi dağıtıyorlar heralde şu ara kk ya.evet doğru ama ailemden umuyor mu acaba
Küsen adam mı? Iyyyyyy. En midemi bulandıran model. Parmağımın ucu ile dokunmam.
benim istediğim inançlı düzgün biri para pul istemiyorum kendinede dedim ama ke di tam tersiKüsmeye gelene kadar ne mide bulandırıc özellikleri var. Tüm kötü huyların tek bir erkekte toplanmış hali. Kadınların bakıp bakıp ibret alması lazım da bu ayardakilerden uzaklaşması lazım. Evlerden uzak bu fıtratta biri
Bak içim almaz, aynı yatağa bile girmem.evet oyle yapiyor
İdeal koca diyorsun. Kapış kapış gitcek bak şimdi adamYine döndük başa. Evde oturup ailenden para bekleyen adamı kaçırma aman, ne iyi koca olur ondan. Allahım bu ne ya? Sabır testi dağıtıyorlar heralde şu ara kk ya.
sonuna kadar halısın ben kendimi enayi yerine koyuyorumYine döndük başa. Evde oturup ailenden para bekleyen adamı kaçırma aman, ne iyi koca olur ondan. Allahım bu ne ya? Sabır testi dağıtıyorlar heralde şu ara kk ya.
Böyle saftirikler olmasa, bu faydasız herifler açından ölür.İdeal koca diyorsun. Kapış kapış gitcek bak şimdi adam
niye oyle diyeyimİdeal koca diyorsun. Kapış kapış gitcek bak şimdi adam
Verdiğin paran da ziyan olmuş bi daha asla verme ve ayrıl bundan da adam olmaztövbeler yeminler etti sıfırı görünce beni aradi bir hafta sonrada borç istedi
ben kabul ediyorum aotallogimiBöyle saftirikler olmasa, bu faydasız herifler açından ölür.
Aynen öyle. Akıllanamadı bizim kadınlarımız hala gözleri açılmadı bazılarının.Böyle saftirikler olmasa, bu faydasız herifler açından ölür.
ayrılalım dediğimde hoc yakmıyor ciddiye almiyorVerdiğin paran da ziyan olmuş bi daha asla verme ve ayrıl bundan da adam olmaz
E devam o zaman. Para biriktir sen, ister gene, vermezse gider başka bulur, bu sefer zengin bulur, kaybedersin haşmetli pipiyi.ben kabul ediyorum aotallogimi
zaten benden önceki sevgilisi cok zenginmiş ailesi parayı dert etmeyin demis o da aldatildigu için reddetmiş. bende iyi olduğum için benle birlikteymisE devam o zaman. Para biriktir sen, ister gene, vermezse gider başka bulur, bu sefer zengin bulur, kaybedersin haşmetli pipiyi.