olaylar nasılda ilermiş böyle. Sanki eşin herşeyin bereketini kapatmış gibi. İşe gir çalış tabiiki. Anlamıyorum eşini bu kadar dinlemen neden gerekiyor. Kavga et. Olmadı surat as. Dediğini yaptır. Ne kıskançlığı saçmalık. Siz evlisiniz be! sana o kadar da mı güvenmiyor yuh artık! ozaman bunda bi tuhaflık var. Bilemiyorum. Bennim eşimde gerçi ilk zamanlar öyle yapmıştı ama 1.5 sene az bi zaman sayılmaz. Bence işe gir ve çalış. Çünkü kocanın sözünü dinlicem diye oturursan, eşinle daha çok kavga çıkıcak ve aranız soğuycak. Sonra geri dönüşü olmayan şeyler söyliceksiniz birbirinize. Çık çıkabilirsen işin içinden. O daha mı ii.
Kendin bi işe başvur, görüşmeye git. Eşinde birşey derse olay çıkart. Ama kötü konuşmadan. Tepkii göster. Kesinlikle..Ve kadınla kızın evinden de çıkın. Kuran da bile yazıo Nisa suresi sanırım, kadın erkeğin yakınlarıyla oturmak zorunda değil. Dinimizce böyle bi hakkın var.
Çocuk sakın aman ha ! şuanda zaten sıkıntılı bir dönemdesiniz. Çocuk bereketiyle geliyor tamam da, laylaylom da gelmiyor. Bütün hormonların değişiyor. Zaten şuan öncelikli çözülmesi gereken birsürü şey varken, temiz duygularla çocuğuna nasıl konsantre olucaksın. Hissettiğin tedirginlik ve korkuların, endişelerin çocuğa geçer ya da yansır mutlaka. Evdeki bitkiler bile pozitif negatif enerjilerden etkileniyor.
Çocuk yok kesinlikle en büyük hatayı yapmış olursun bencede. şuan için konuşuyorum. Ama ayrılma kararını ertele. İş bulmaya konsantre ol derim. allah güç versin bol şans
(birde burada nasıl konu açıyorsun bulamıyorum. Benimde anlatmak istediklerim var birtürlü bulamıorum)