- 25 Kasım 2024
- 4
- -1
- 30
-
- Konu Sahibi secretceyda
Kader derler ya cidden öyle bir durum oldu gözüme perde indi bir anda ben bile anlamadım nasıl olduğunu canım, hep kariyer yapmak isteyen evlilikte hiç gözü olmayan bir kadındım yüksek lisansa başvurmuştum aklımda hiç yoktu, bebeğimin olacağı varmış diyorum dünyamı değiştirdi ,Bile bile LADES olan bir evlilik daha... Evlilik öncesi şiddet görmüşsün, beraber alkol alıyormuşsunuz. Sen üniversite mezunu, eşin lise mezunu. Mesleğin, maaşın var. Neden kendine uygun, dengim olacak birisini almazsinki hayatına anlamış değilim. Küfürbaz ve alkolik birisini mi layık gördün kendine? Eğer onun değişeceğine inaniyorsan Amatem bağımlılık merkezine başvuru yapın. Tedavi olsun. Eğer tedavi olmuyorsa boşan gitsin. Hayat böyle geçmez. Kendine ve bebeğine mutsuz bir evde yaşayarak hayatı zindan etme.
Çok teşekkür ederim ,özelden yazabilirseniz dertleşmeye ihtiyacım var yeniyim yazamadım kimseye ben..Canım öncelikle geçmiş olsun Allahım tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın yani bu böyle çekilmez zaten nasıl olacağı evlenmeden önce sinyallerini vermiş onunla evli kalırsanız hem siz maddi manevi çok kötü olacaksınız hem de yavrunuzu bu huzursuz ortamda büyütmek zorunda kalacaksınız. Bence mümkün mertebe tez elden kurtulmak gerekiyor.
Alkol büyük sıkıntı, imkanınız var anladığım kadarıyla kendinize ve bebeğinize bu zulmü reva görmeyin. Alkolü sadece yaşayan aileler anneler çocuklar bilir ve alkol bağımlılığı olan biriyle yaşamak gerçekten eziyet gibidir ebeveynlerden biri alkol bağımlısı ise durum çok daha kötü, bu daha buz dağının görünen yüzü diyebilirim size kendinizi ve bebeğinizi koruyun en kısa sürede destek alın
Canım öncelikle geçmiş olsun Allahım tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın yani bu böyle çekilmez zaten nasıl olacağı evlenmeden önce
Kesinlikle boşan...Merhaba kızlar kafam karmakarışık şuan bir karar vermek zorundayım 3 yıllık evliyim 1 yıl içerisinde tanışıp evlenmeye karar verdik herşey çok ani oldu bizim ki şiddetli geçimsiz bir ilişkiydi ama hiçbirzaman kopamadık ayrı kalamadık ben üniversiye mezunuyum mesleğim var o lise mezunu afedersiniz saçma sapan işler koşuşturuyor ha evine bakıyor ama ,küfürbaz alkolik birisi bende tam tersi hanımefendiyim.. problemim eşimin alkol içmesi ve benim psikolojimi bozması alkol içtiğini öncesinde biliyordum beraber içiyorduk keyifliydi ozamanlar sonrasında evlendiğimizde hamile olduğumu öğrendim evlilikten öncesinde şiddette bulunmuştu bitirmiştim fakat gönlümü aldı ailesi ile tanıştırdı ciddi olduğunu belirtti sonrasında da hamilelik dönemimde hem iyi hem kötü davrandığı durumlar oldu ben evliliğin başından bu yana sahiplenemedim evimi , kocamı yaşattığı şeyler aklıma geldi hep ayrılmak istediğimi söyledim sabır gösterdi fakat bir keresinde bışanmak istiyorum dediğimde avuçiçi ile yüzüme vurdu boğazıma yapıştı hamileydim o esnada , bitirmek istedim onun ailesi tuttu bir çok kararımda aileler beni durdurdu yoksa şimdiye ayrılmıştım hepte savunması çıldırtıyorsun beni sürekli ayrılmak istiyorsun dedi herneyse bebeğimiz dünyaya geldiğinde ben alkol içmiyorum tabi ki , emzirdiğim halde kendisi içerken bana da alkol teklif etti her seferinde emziriyorum dedim . Alkol yüzünden evlilğimiz biticek dediğimde ben hafta da 2-3 kez içerim sen de hasta kafanı bırak arkadaşlarımla bile seni tanıştıramıyorum dedi, alkolü bırakmayacağını söyledi ailemin evine gittim 3 ay önce orada da alkol içmeye devam etti hep bir bahane buldu sana çocuğuma bakıyorum dibinizden ayrılmıyorum tek alkolüm var oda haftada 2 ye düşürüdm ben hep içerdim kimseye hesap vermezdim şimdi içerken senden korkuyorum izin alıyorum bla bla diye kendini savunup duruyor iyi bir baba bebeğini seviyor beni sevdiğine inanmıyorum bir türlü sebebini bilmiyorum , seni çok seviyorum diyor sürekli , ilgili davranıyor hep yanıma geliyor yatak odasında tek başıma otururken bile merak ediyor ama bazen de içtiği zaman kavga ettiğimizde eve gelmek istemiyorum senin suratını çekmemek için , karılık mı yapıyorsun bana bla bla diye saydırıyor , hamileyken de çok saygısızca hakaretleri oldu bir iyi bir kötü alkolün verdiği yoksunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum dengesiz hareketlerinin sebebini. Napacağımı bilmiyorum bazen ağlıyor da kavga ettiğimizde kimse benimle gurur duymadı karımda duymuyor diyor üzülüyorum ama gerçekten artık düzenli bir hayat istiyorum alkolsüz sağlıklı alkollüyken dişini fırçala bebeğimize koku gider diyorum fırçalamamak için direniyor leş bir insan oluyor çıldırcam artık bunlar küçük gibi ama içerisine girince batıyor kendimden geçtim neşe enerji kalmadı , ailem arkamda mesleğimde var bebeğim çok güzel mutlu onu böyle dengesiz bir ailede büyüterek sorunlu olmasını istemiyorum. Babasından ayırmakta istemiyorum bir çok kez şans verdim alkol konusunda ben mutsuzum ruhum daralıyor her içtiğinde çünkü durmuyor her markete gittiğinde sabaha kadar içiyor bebeğimize kıyafet alalım dediğimde bir ton kıyafeti var diyor gidip alkol alıyor zoruma gidiyor ki onun bir şey almasına ihtiyacım yok çok şükür ben bebeğime herşeyini alıyorum , çağresiz değilim onun eline bakan bir tipte değilim sadece bebeğim onu çok seviyor bu konuda kararsızım napcam bilmiyorum akıl lütfen
Bunlar küçük şeyler filan değil. En başta zaten nişanlıyken bitmesi gereken bir ilişki. Siz zorladikca zorlamissiniz. Tek çözüm boşanmak ama bebeği bahane ediyorsunuz. Bu evlilikte sizin ve bebeğinizin can güvenliği yok.Merhaba kızlar kafam karmakarışık şuan bir karar vermek zorundayım 3 yıllık evliyim 1 yıl içerisinde tanışıp evlenmeye karar verdik herşey çok ani oldu bizim ki şiddetli geçimsiz bir ilişkiydi ama hiçbirzaman kopamadık ayrı kalamadık ben üniversiye mezunuyum mesleğim var o lise mezunu afedersiniz saçma sapan işler koşuşturuyor ha evine bakıyor ama ,küfürbaz alkolik birisi bende tam tersi hanımefendiyim.. problemim eşimin alkol içmesi ve benim psikolojimi bozması alkol içtiğini öncesinde biliyordum beraber içiyorduk keyifliydi ozamanlar sonrasında evlendiğimizde hamile olduğumu öğrendim evlilikten öncesinde şiddette bulunmuştu bitirmiştim fakat gönlümü aldı ailesi ile tanıştırdı ciddi olduğunu belirtti sonrasında da hamilelik dönemimde hem iyi hem kötü davrandığı durumlar oldu ben evliliğin başından bu yana sahiplenemedim evimi , kocamı yaşattığı şeyler aklıma geldi hep ayrılmak istediğimi söyledim sabır gösterdi fakat bir keresinde bışanmak istiyorum dediğimde avuçiçi ile yüzüme vurdu boğazıma yapıştı hamileydim o esnada , bitirmek istedim onun ailesi tuttu bir çok kararımda aileler beni durdurdu yoksa şimdiye ayrılmıştım hepte savunması çıldırtıyorsun beni sürekli ayrılmak istiyorsun dedi herneyse bebeğimiz dünyaya geldiğinde ben alkol içmiyorum tabi ki , emzirdiğim halde kendisi içerken bana da alkol teklif etti her seferinde emziriyorum dedim . Alkol yüzünden evlilğimiz biticek dediğimde ben hafta da 2-3 kez içerim sen de hasta kafanı bırak arkadaşlarımla bile seni tanıştıramıyorum dedi, alkolü bırakmayacağını söyledi ailemin evine gittim 3 ay önce orada da alkol içmeye devam etti hep bir bahane buldu sana çocuğuma bakıyorum dibinizden ayrılmıyorum tek alkolüm var oda haftada 2 ye düşürüdm ben hep içerdim kimseye hesap vermezdim şimdi içerken senden korkuyorum izin alıyorum bla bla diye kendini savunup duruyor iyi bir baba bebeğini seviyor beni sevdiğine inanmıyorum bir türlü sebebini bilmiyorum , seni çok seviyorum diyor sürekli , ilgili davranıyor hep yanıma geliyor yatak odasında tek başıma otururken bile merak ediyor ama bazen de içtiği zaman kavga ettiğimizde eve gelmek istemiyorum senin suratını çekmemek için , karılık mı yapıyorsun bana bla bla diye saydırıyor , hamileyken de çok saygısızca hakaretleri oldu bir iyi bir kötü alkolün verdiği yoksunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum dengesiz hareketlerinin sebebini. Napacağımı bilmiyorum bazen ağlıyor da kavga ettiğimizde kimse benimle gurur duymadı karımda duymuyor diyor üzülüyorum ama gerçekten artık düzenli bir hayat istiyorum alkolsüz sağlıklı alkollüyken dişini fırçala bebeğimize koku gider diyorum fırçalamamak için direniyor leş bir insan oluyor çıldırcam artık bunlar küçük gibi ama içerisine girince batıyor kendimden geçtim neşe enerji kalmadı , ailem arkamda mesleğimde var bebeğim çok güzel mutlu onu böyle dengesiz bir ailede büyüterek sorunlu olmasını istemiyorum. Babasından ayırmakta istemiyorum bir çok kez şans verdim alkol konusunda ben mutsuzum ruhum daralıyor her içtiğinde çünkü durmuyor her markete gittiğinde sabaha kadar içiyor bebeğimize kıyafet alalım dediğimde bir ton kıyafeti var diyor gidip alkol alıyor zoruma gidiyor ki onun bir şey almasına ihtiyacım yok çok şükür ben bebeğime herşeyini alıyorum , çağresiz değilim onun eline bakan bir tipte değilim sadece bebeğim onu çok seviyor bu konuda kararsızım napcam bilmiyorum akıl lütfen
Hepsini okumadım ama sorununuz alkol değil, eşiniz yetişkin olamıyor sizde bahanelerle bırakmayıp evlenmiş bir de çocuk yapmışsınız. Bu durumda şaşıracak akıl soracak bir şey de yok aslında. Bile bile yapmışsınız, sonuç kaçınılmaz olarak bu hâle gelmiş.Merhaba kızlar kafam karmakarışık şuan bir karar vermek zorundayım 3 yıllık evliyim 1 yıl içerisinde tanışıp evlenmeye karar verdik herşey çok ani oldu bizim ki şiddetli geçimsiz bir ilişkiydi ama hiçbirzaman kopamadık ayrı kalamadık ben üniversiye mezunuyum mesleğim var o lise mezunu afedersiniz saçma sapan işler koşuşturuyor ha evine bakıyor ama ,küfürbaz alkolik birisi bende tam tersi hanımefendiyim.. problemim eşimin alkol içmesi ve benim psikolojimi bozması alkol içtiğini öncesinde biliyordum beraber içiyorduk keyifliydi ozamanlar sonrasında evlendiğimizde hamile olduğumu öğrendim evlilikten öncesinde şiddette bulunmuştu bitirmiştim fakat gönlümü aldı ailesi ile tanıştırdı ciddi olduğunu belirtti sonrasında da hamilelik dönemimde hem iyi hem kötü davrandığı durumlar oldu ben evliliğin başından bu yana sahiplenemedim evimi , kocamı yaşattığı şeyler aklıma geldi hep ayrılmak istediğimi söyledim sabır gösterdi fakat bir keresinde bışanmak istiyorum dediğimde avuçiçi ile yüzüme vurdu boğazıma yapıştı hamileydim o esnada , bitirmek istedim onun ailesi tuttu bir çok kararımda aileler beni durdurdu yoksa şimdiye ayrılmıştım hepte savunması çıldırtıyorsun beni sürekli ayrılmak istiyorsun dedi herneyse bebeğimiz dünyaya geldiğinde ben alkol içmiyorum tabi ki , emzirdiğim halde kendisi içerken bana da alkol teklif etti her seferinde emziriyorum dedim . Alkol yüzünden evlilğimiz biticek dediğimde ben hafta da 2-3 kez içerim sen de hasta kafanı bırak arkadaşlarımla bile seni tanıştıramıyorum dedi, alkolü bırakmayacağını söyledi ailemin evine gittim 3 ay önce orada da alkol içmeye devam etti hep bir bahane buldu sana çocuğuma bakıyorum dibinizden ayrılmıyorum tek alkolüm var oda haftada 2 ye düşürüdm ben hep içerdim kimseye hesap vermezdim şimdi içerken senden korkuyorum izin alıyorum bla bla diye kendini savunup duruyor iyi bir baba bebeğini seviyor beni sevdiğine inanmıyorum bir türlü sebebini bilmiyorum , seni çok seviyorum diyor sürekli , ilgili davranıyor hep yanıma geliyor yatak odasında tek başıma otururken bile merak ediyor ama bazen de içtiği zaman kavga ettiğimizde eve gelmek istemiyorum senin suratını çekmemek için , karılık mı yapıyorsun bana bla bla diye saydırıyor , hamileyken de çok saygısızca hakaretleri oldu bir iyi bir kötü alkolün verdiği yoksunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum dengesiz hareketlerinin sebebini. Napacağımı bilmiyorum bazen ağlıyor da kavga ettiğimizde kimse benimle gurur duymadı karımda duymuyor diyor üzülüyorum ama gerçekten artık düzenli bir hayat istiyorum alkolsüz sağlıklı alkollüyken dişini fırçala bebeğimize koku gider diyorum fırçalamamak için direniyor leş bir insan oluyor çıldırcam artık bunlar küçük gibi ama içerisine girince batıyor kendimden geçtim neşe enerji kalmadı , ailem arkamda mesleğimde var bebeğim çok güzel mutlu onu böyle dengesiz bir ailede büyüterek sorunlu olmasını istemiyorum. Babasından ayırmakta istemiyorum bir çok kez şans verdim alkol konusunda ben mutsuzum ruhum daralıyor her içtiğinde çünkü durmuyor her markete gittiğinde sabaha kadar içiyor bebeğimize kıyafet alalım dediğimde bir ton kıyafeti var diyor gidip alkol alıyor zoruma gidiyor ki onun bir şey almasına ihtiyacım yok çok şükür ben bebeğime herşeyini alıyorum , çağresiz değilim onun eline bakan bir tipte değilim sadece bebeğim onu çok seviyor bu konuda kararsızım napcam bilmiyorum akıl lütfen
Çaresizsin kendi kendine aileleri bahane etmişsin şimdi de yeni bahaneler arıyorsun ama eninde sonunda boşanacaksınMerhaba kızlar kafam karmakarışık şuan bir karar vermek zorundayım 3 yıllık evliyim 1 yıl içerisinde tanışıp evlenmeye karar verdik herşey çok ani oldu bizim ki şiddetli geçimsiz bir ilişkiydi ama hiçbirzaman kopamadık ayrı kalamadık ben üniversiye mezunuyum mesleğim var o lise mezunu afedersiniz saçma sapan işler koşuşturuyor ha evine bakıyor ama ,küfürbaz alkolik birisi bende tam tersi hanımefendiyim.. problemim eşimin alkol içmesi ve benim psikolojimi bozması alkol içtiğini öncesinde biliyordum beraber içiyorduk keyifliydi ozamanlar sonrasında evlendiğimizde hamile olduğumu öğrendim evlilikten öncesinde şiddette bulunmuştu bitirmiştim fakat gönlümü aldı ailesi ile tanıştırdı ciddi olduğunu belirtti sonrasında da hamilelik dönemimde hem iyi hem kötü davrandığı durumlar oldu ben evliliğin başından bu yana sahiplenemedim evimi , kocamı yaşattığı şeyler aklıma geldi hep ayrılmak istediğimi söyledim sabır gösterdi fakat bir keresinde bışanmak istiyorum dediğimde avuçiçi ile yüzüme vurdu boğazıma yapıştı hamileydim o esnada , bitirmek istedim onun ailesi tuttu bir çok kararımda aileler beni durdurdu yoksa şimdiye ayrılmıştım hepte savunması çıldırtıyorsun beni sürekli ayrılmak istiyorsun dedi herneyse bebeğimiz dünyaya geldiğinde ben alkol içmiyorum tabi ki , emzirdiğim halde kendisi içerken bana da alkol teklif etti her seferinde emziriyorum dedim . Alkol yüzünden evlilğimiz biticek dediğimde ben hafta da 2-3 kez içerim sen de hasta kafanı bırak arkadaşlarımla bile seni tanıştıramıyorum dedi, alkolü bırakmayacağını söyledi ailemin evine gittim 3 ay önce orada da alkol içmeye devam etti hep bir bahane buldu sana çocuğuma bakıyorum dibinizden ayrılmıyorum tek alkolüm var oda haftada 2 ye düşürüdm ben hep içerdim kimseye hesap vermezdim şimdi içerken senden korkuyorum izin alıyorum bla bla diye kendini savunup duruyor iyi bir baba bebeğini seviyor beni sevdiğine inanmıyorum bir türlü sebebini bilmiyorum , seni çok seviyorum diyor sürekli , ilgili davranıyor hep yanıma geliyor yatak odasında tek başıma otururken bile merak ediyor ama bazen de içtiği zaman kavga ettiğimizde eve gelmek istemiyorum senin suratını çekmemek için , karılık mı yapıyorsun bana bla bla diye saydırıyor , hamileyken de çok saygısızca hakaretleri oldu bir iyi bir kötü alkolün verdiği yoksunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum dengesiz hareketlerinin sebebini. Napacağımı bilmiyorum bazen ağlıyor da kavga ettiğimizde kimse benimle gurur duymadı karımda duymuyor diyor üzülüyorum ama gerçekten artık düzenli bir hayat istiyorum alkolsüz sağlıklı alkollüyken dişini fırçala bebeğimize koku gider diyorum fırçalamamak için direniyor leş bir insan oluyor çıldırcam artık bunlar küçük gibi ama içerisine girince batıyor kendimden geçtim neşe enerji kalmadı , ailem arkamda mesleğimde var bebeğim çok güzel mutlu onu böyle dengesiz bir ailede büyüterek sorunlu olmasını istemiyorum. Babasından ayırmakta istemiyorum bir çok kez şans verdim alkol konusunda ben mutsuzum ruhum daralıyor her içtiğinde çünkü durmuyor her markete gittiğinde sabaha kadar içiyor bebeğimize kıyafet alalım dediğimde bir ton kıyafeti var diyor gidip alkol alıyor zoruma gidiyor ki onun bir şey almasına ihtiyacım yok çok şükür ben bebeğime herşeyini alıyorum , çağresiz değilim onun eline bakan bir tipte değilim sadece bebeğim onu çok seviyor bu konuda kararsızım napcam bilmiyorum akıl lütfen
Alkol benim icin en buyuk sikintilardan bir tanesi. Evlenmeden once esime alkol kullaniyormusun diye sormuştum icmis olsa direk eleyecektim. Bazilari agziyla icmeyi bilmiyor cunku. Mesleginiz varmi bebek o ortamdada buyumesin.ben bu alkol iddia kumarin kolay birakilacagini dusunmuyorumMerhaba kızlar kafam karmakarışık şuan bir karar vermek zorundayım 3 yıllık evliyim 1 yıl içerisinde tanışıp evlenmeye karar verdik herşey çok ani oldu bizim ki şiddetli geçimsiz bir ilişkiydi ama hiçbirzaman kopamadık ayrı kalamadık ben üniversiye mezunuyum mesleğim var o lise mezunu afedersiniz saçma sapan işler koşuşturuyor ha evine bakıyor ama ,küfürbaz alkolik birisi bende tam tersi hanımefendiyim.. problemim eşimin alkol içmesi ve benim psikolojimi bozması alkol içtiğini öncesinde biliyordum beraber içiyorduk keyifliydi ozamanlar sonrasında evlendiğimizde hamile olduğumu öğrendim evlilikten öncesinde şiddette bulunmuştu bitirmiştim fakat gönlümü aldı ailesi ile tanıştırdı ciddi olduğunu belirtti sonrasında da hamilelik dönemimde hem iyi hem kötü davrandığı durumlar oldu ben evliliğin başından bu yana sahiplenemedim evimi , kocamı yaşattığı şeyler aklıma geldi hep ayrılmak istediğimi söyledim sabır gösterdi fakat bir keresinde bışanmak istiyorum dediğimde avuçiçi ile yüzüme vurdu boğazıma yapıştı hamileydim o esnada , bitirmek istedim onun ailesi tuttu bir çok kararımda aileler beni durdurdu yoksa şimdiye ayrılmıştım hepte savunması çıldırtıyorsun beni sürekli ayrılmak istiyorsun dedi herneyse bebeğimiz dünyaya geldiğinde ben alkol içmiyorum tabi ki , emzirdiğim halde kendisi içerken bana da alkol teklif etti her seferinde emziriyorum dedim . Alkol yüzünden evlilğimiz biticek dediğimde ben hafta da 2-3 kez içerim sen de hasta kafanı bırak arkadaşlarımla bile seni tanıştıramıyorum dedi, alkolü bırakmayacağını söyledi ailemin evine gittim 3 ay önce orada da alkol içmeye devam etti hep bir bahane buldu sana çocuğuma bakıyorum dibinizden ayrılmıyorum tek alkolüm var oda haftada 2 ye düşürüdm ben hep içerdim kimseye hesap vermezdim şimdi içerken senden korkuyorum izin alıyorum bla bla diye kendini savunup duruyor iyi bir baba bebeğini seviyor beni sevdiğine inanmıyorum bir türlü sebebini bilmiyorum , seni çok seviyorum diyor sürekli , ilgili davranıyor hep yanıma geliyor yatak odasında tek başıma otururken bile merak ediyor ama bazen de içtiği zaman kavga ettiğimizde eve gelmek istemiyorum senin suratını çekmemek için , karılık mı yapıyorsun bana bla bla diye saydırıyor , hamileyken de çok saygısızca hakaretleri oldu bir iyi bir kötü alkolün verdiği yoksunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum dengesiz hareketlerinin sebebini. Napacağımı bilmiyorum bazen ağlıyor da kavga ettiğimizde kimse benimle gurur duymadı karımda duymuyor diyor üzülüyorum ama gerçekten artık düzenli bir hayat istiyorum alkolsüz sağlıklı alkollüyken dişini fırçala bebeğimize koku gider diyorum fırçalamamak için direniyor leş bir insan oluyor çıldırcam artık bunlar küçük gibi ama içerisine girince batıyor kendimden geçtim neşe enerji kalmadı , ailem arkamda mesleğimde var bebeğim çok güzel mutlu onu böyle dengesiz bir ailede büyüterek sorunlu olmasını istemiyorum. Babasından ayırmakta istemiyorum bir çok kez şans verdim alkol konusunda ben mutsuzum ruhum daralıyor her içtiğinde çünkü durmuyor her markete gittiğinde sabaha kadar içiyor bebeğimize kıyafet alalım dediğimde bir ton kıyafeti var diyor gidip alkol alıyor zoruma gidiyor ki onun bir şey almasına ihtiyacım yok çok şükür ben bebeğime herşeyini alıyorum , çağresiz değilim onun eline bakan bir tipte değilim sadece bebeğim onu çok seviyor bu konuda kararsızım napcam bilmiyorum akıl lütfen