Sizce biseyler gerekli mi? ( Resimli ♥)

Mutluluk_dukkani

Mutlu et mutlu ol :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
715
293
Kizlar merhaba...
ben giyimimden memnun degilim galiba degisik biseyler ariyorum sanki. Tarzimi degstrmek istiyorum. Yardimci olabilir misiniz

Son düzenleme:
Saçında değişik modeller deneyebilirsin bence saçların çok hoş. Daha renkli üstler seçebilirsin fiziğin müsait. Bir de ben son resimdeki eteği hiç beğenmedim kızmazsan. Daha kısa modern parçalar seçmelisin bence üzerinde güzel durur.:KK6:

böyle bir tarz demek istedim belki beğenirsin:)

Eklentiler

• etek.jpg
    etek.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 565
Çok klasik çok düzsün bence.
Siyah tişört kot pantolon converse giyonmissin. Çok düz kesinlikle .
Ben olsam bordo bir deri ceket giyip tepeden toplardim saclarimi onlari giyeceksem.
Giyindigin bir kiyafette ilgi geçen bir parca olmali mutlaka.
Renkli ceketler alabilir tüm sade kiyafetlere uydurabilirsin..
Coook tesekkur ederim denicem :))

Bence aksesuarları da kullanmalısın. Gündelik hayatta kullanabileceğin şık ama bi o kadar tarzına uygun seçebileceğin küpeler, kolyeler bazen saç bantları, kemerler gerçekten kıyafetin de havasını değiştirir.

Acikcası berbat giyinmiyorsunuz.sadece giyiminize farklilik katmiyorsunuz hepsi bu:) mesela o tişörtleri pantolonun içine sokarak giyseniz o bile havanizi değiştirebilir. birde yyasiniz genç ise çok çiçekli karisik şeyler giymek yerine daha düz renkler seçebilirsiniz. Sacinizi toplayip birkaç aksesuar takip hafif te bir makyaj yaptiginizda sorun kalmayacaktır:)

X