Merhaba nişanlımla aynı sitede komşuyuz ailesi onada bir daire almışlar ve beraber oturmayı istiyorlar ama yinede siz bilirsiniz diyorlar ..aile olarak iyiyiz tek sorun biraz tutumlular cimri mi değil mi çözemiyorum .. Annem o kadar güzel bohça hazırladı ki nişan için karşılığında bizim götürdüğümüz sandığı getireceklermiş annem olsun varsın diyor .. Sonra işte ne biliyim maddi olarak baktığımızda daha ucuza alınan kıyafetler var.. Annem neler neler yaptırdı mesela 200 liraya aldığı şeyin karşılığı 15 liralık namazlık olarak geri gelcek .. Annem önemsemiyor ama ben açıkçası çok sinir oldum .. Durumları çok iyi olmasına rağmen hiç özen yok .. Öyle alınmış herşey.. Her konuda böyleler hep para konusu ön planda.. Nişanlım çok iyi yüzüme bakıp duruyor iyi davranıyor temiz kalpli iyi biri seviyorum da.. Altında öyle çok bişey takmadılar o da garibime gitti incesini alayım diye o modeller güzel dedi ince 5 bilezik bir set tamam .. Yani bana akıl verin içime attım baya..takmamaya çalışıyorum kendi annem gelinine neler yaptı bunları düşündükçe sinir oluyorum