Sizce birlikte mi oturmalıyız

Cimri oldukları için mi yapılanlara taktınız? Çünkü özenilmesi verdikleri parayla ölçülmez. Ha varken hep nasıl olursa olsun da ucuzu olsun diyorlarsa o zaman cimrilerdir. Cimrilikleri beraber oturmanın doğuracağı sıkıntılar yanında deve de kulak kalır, bence sakın kabul etmeyin. Ev ev üstüne olmaz.. :ssz:

Konuyu tamamıyla okumadım ama kesinlikle birlikte oturma kesinlikle öyle bi hata yapma evliliğini o hale getirme lütfen kaynanan melek olsa yine olmaz.

altın namazlık vs para pul bişey diyemem ama
birlikte oturmak çok mantıklı bir tercih degil:51:

Sen bohca malzemesine bile takilan annem 200 tllik aldi onlar 15 tllik diye uzulen bi insan olarak, nasil ayni evde yasayabileceksin? Imkan yok

aynı şeyler. sinyal verio görmüyomusun. bi düştünmü çıkamassın valla ben gibi. pişman olur çok mutsuz olursun. sen sen ol şimdi yaptır yaptırmak istediğini. içinde kalmasın söyle nişanlına o anlamaz uyandır. annem incindi de mesela kızıma bunu layık görüyorlar diye de. kocan olunca evde salar kendini itiraz edemezsin etsende savunucuları olur bin pişman olursun...araya mesafe koy.

herşey iyi bile gitse aynı evde oturulmasına karşıyım ...
herkesin bir özeli bir hayatı var ve bu hayat ayrı evlerde yaşanmalı ..
ailenin mutluluğu için bu şart ..

nişanda gelen hediyelere kadar hesap kitap yapıyorsun
bir de birlikte oturduğunu düşünsene
neleri kafana takarsın sen

Merhaba nişanlımla aynı sitede komşuyuz ailesi onada bir daire almışlar ve beraber oturmayı istiyorlar ama yinede siz bilirsiniz diyorlar ..aile olarak iyiyiz tek sorun biraz tutumlular cimri mi değil mi çözemiyorum .. Annem o kadar güzel bohça hazırladı ki nişan için karşılığında bizim götürdüğümüz sandığı getireceklermiş annem olsun varsın diyor .. Sonra işte ne biliyim maddi olarak baktığımızda daha ucuza alınan kıyafetler var.. Annem neler neler yaptırdı mesela 200 liraya aldığı şeyin karşılığı 15 liralık namazlık olarak geri gelcek .. Annem önemsemiyor ama ben açıkçası çok sinir oldum .. Durumları çok iyi olmasına rağmen hiç özen yok .. Öyle alınmış herşey.. Her konuda böyleler hep para konusu ön planda.. Nişanlım çok iyi yüzüme bakıp duruyor iyi davranıyor temiz kalpli iyi biri seviyorum da.. Altında öyle çok bişey takmadılar o da garibime gitti incesini alayım diye o modeller güzel dedi ince 5 bilezik bir set tamam .. Yani bana akıl verin içime attım baya..takmamaya çalışıyorum kendi annem gelinine neler yaptı bunları düşündükçe sinir oluyorum

cok takılma benımde nişan bohçamdan patik ve yazma cıkmıştı paso. kp demişti bende hanımda anlamayız diye sen istediklerini söyle demişti utanmıştım diyemeiştim. Şimdi diyorum ve alıyorlar ne istersem. koca gelin oldum hala bayramda kp'im harçlığımı verir:1::1:.
İste canım belki bilmiyorlardır özenmek için bilmek gerekir..
Bunlar illa konuşulmuştur canım. İstediklerini cabbarca ama kibar gelin modelini bozmadan belirt:34:

Merhaba nişanlımla aynı sitede komşuyuz ailesi onada bir daire almışlar ve beraber oturmayı istiyorlar ama yinede siz bilirsiniz diyorlar ..aile olarak iyiyiz tek sorun biraz tutumlular cimri mi değil mi çözemiyorum .. Annem o kadar güzel bohça hazırladı ki nişan için karşılığında bizim götürdüğümüz sandığı getireceklermiş annem olsun varsın diyor .. Sonra işte ne biliyim maddi olarak baktığımızda daha ucuza alınan kıyafetler var.. Annem neler neler yaptırdı mesela 200 liraya aldığı şeyin karşılığı 15 liralık namazlık olarak geri gelcek .. Annem önemsemiyor ama ben açıkçası çok sinir oldum .. Durumları çok iyi olmasına rağmen hiç özen yok .. Öyle alınmış herşey.. Her konuda böyleler hep para konusu ön planda.. Nişanlım çok iyi yüzüme bakıp duruyor iyi davranıyor temiz kalpli iyi biri seviyorum da.. Altında öyle çok bişey takmadılar o da garibime gitti incesini alayım diye o modeller güzel dedi ince 5 bilezik bir set tamam .. Yani bana akıl verin içime attım baya..takmamaya çalışıyorum kendi annem gelinine neler yaptı bunları düşündükçe sinir oluyorum
Bak canım,ne aldılar ne ettiler,cimriler bonkörler,ince bilezik kalın bilezik ben bunlara pek takılmam anlamam da.Herkesin hevesi,özentisi,önceliği farklıdır.Ama bildiğim tek şey,isterlerse dünyanın en mükemmel en harika insanları olsunlar aynı evde oturmak ne demek.Kendi öz annen baban dahi olsa olmaz.Ev üstüne ev olmaz.

Aynı evde oturmada ne sakın kabul etme gerçekten pintilermiş acaba kaynana şirineyi oynayıp seni kandıracak mı bakalım şu an ki yüzünde maske var ,bilesin sende masun ve cici kız rolünü oynama kartları açık oyna ne ve nasıl istiyorsan söyle yoksa çok piiman olacaksın veya evlilik bitecek en iyisi şimdi mücadele vermen evlendikten sonra ancak geçmiş olsun mesajı yazarım sana

Ya herseyden ote surekli bi odaya tikilacaksiniz banyon ve bicok ozel durumunu ayni evde yasayacaksin bunu dusunerek rahat edebilecek misin dusun, tv izlerken uzanmak isteyeceksin ama salonda herkes olacak bir eve bir kadin yeter

kızlar aynı ev değil sanırım site icinde ayrı evler...ben bunu anladım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğer seçme Şansın varsa uzak.

Ama yoksa da mesafeni koru baştan derim..

Cimrilik kötü bir hastalık. ..

ev almışlar birlikte oturmak neyin nesi anlamadım.

nişanlık,takıydı annem 200 tl hediye aldı onlar 15 tl lik hediye getirdi.bence bunları konuşulmaması hesabı yapılmaması gereken şeyler. sen annenin yanında olduğu için ve annen olduğu için biraz duygusal davranıyor gibisin.. sonuçta siz evleniyorsunuz.. hediyelermiş mi takılarmış bunlar için evlenmiyorsunuz ki.. kaldi ki kim ne almış kaç para kim ne getirmiş kaç para bunun hesabıyla evlilik düşünülmez..

sen nişanlınla sevdiğin için anlaştığın için evleniyorsun beraber yaşayacaksınız. bir hayatı paylaşmak için bir araya geleceksiniz. burda aileler yerinde olmalı. ayrı bir yuva kuruyorsunuz. annen elinden geleni yapıyor. damat tarafı ev aldi diye elinden geleni yapıyor. bunları iyice dallandırıp budaklandırıp da herkese düğünü dar etme..

bence aldığı evde oturun.. düzeninizi kurun..

belki durumları yoktur. karşılaştırma yapmak çok yanlış. :45: yarım saattir kk konularına bakıyorum. hep para konusu. herkesin parası kendine. kendi evinize çıkın, evinizi döşeyin. kimseye minnet etmeyin.

Birlikte oturma da ne yaparsan yap
Hatta üstüne altınları geri ver yine beraber oturma :1:

Durumları varken neden birlik düşünür ki insanlar :44:

Tek gelin için demiyorum
Ben kaynana da olsam birlik istemem ki
Hele de bahsi geçtiği üzere durumum da iyiyse
Ne glein gelsin benim düzenimi bozsun, ne de ben ona fazla geleyim der ayrı ev isterim
İmkan varsa destek olurum yoksa kendileri yapsın derim, bende kendim yaptım çok şükür

Birlikte oturmak çok saçma, her iki tarafın özel alanına saldırı gibi geliyor bana
Hele de bu devirde kaldı mı yahu

Ben sadece şuna değinicem ne olursa olsun birlikte oturmayın bence
Kaynananızla aranız iyi dahi olsa böyle bir hata yapmamalısınız
Büyük konuşmak istemem ama yanında oturacağıma tek odalı evde
oturmayı tercih ederim. Hiç bi özeliniz olmaz mutlu olamazsınız..

Birlikte oturmak olmaz, aynı evde yaşamanın hayrını gören olmamıştır
Aileyi bilemiyorum ama sizin parayla ciddi bir sorununuz var
Bunu aşmaya bakın
Beş bilezik ve bir set nişan için hiç de az değil
Yaptığınızın karşılığında beklenti içinde olmak da doğru değil
Biz 200 liralık yaptık, onlar 15 liralıkla geri döndü düşüncesini asla dillendirmeyin bence

Back
X