Sizce birlikte mi oturmalıyız

sen şimdiden ben şunu aldım onlar şöyle aldı yapıyorsan aynı evde mümkün değil geçinemezsin,biz herşeyimi kendimiz aldık evlenirken bunları dert etmedik evimiz ayrı yine sorunlar var maddiyat bu kadar problem edilmemeli

Sakın öyle bi hata yaparsın. Bunu sormak için bile delirmiş olman gerekir. Sakın sakın sakın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm kesinlikle ayni evde oturmamalisin bu cok yanlis yasadim gordum ve yuvam dagildi daha dogrusu ne yapip etdip yuvami dagittilar o geri zekali esimde surekli onlarin lafina giderdi egerki saglikli bir evlilik istiyorsan ayri ev sart !!!! yoksa olan sana olur ve zor toparlasin benden soylemesi !!!

Niye kendinize değer biçiyorsunuz ki. Ne yani 5 değilde 10 bilezik taksaydılar hah tamam işte şimdi bedelimi ödediler mi diyeceksiniz?
Bizim kızlar hala 100 yıl öncesinin kafasındalar ya hala, işte bundandır ki hala kaynana gelin sürtüşmesi var.

tam da ben bunları söylecektim yok şu yapıldı yok bohçada şunlar eksikti bana da çok garip geliyor isterlerse hiç bişey takmasınlar ben eşimle mutluysam çokta lülü :27:

Su kizlarin kendilerine bedel bicmelerini hic anlamıyorum. Kimin butcesi neye yeterse onu yapsin. Zorlamanin alemi ne. Cok altin takanlar daha cok deger veriyor, el ustunde mi tutuyor ? Evinizin huzurunu dusuneceginize takilan altinlarin derdine dusmussunuz. Ayrica ev ev ustune olmaz. Gormem duymam bilmem derseniz orasini bilemem ama herkesin kendi duzeni kendi evi kendi hayati olmali..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba nişanlımla aynı sitede komşuyuz ailesi onada bir daire almışlar ve beraber oturmayı istiyorlar ama yinede siz bilirsiniz diyorlar ..aile olarak iyiyiz tek sorun biraz tutumlular cimri mi değil mi çözemiyorum .. Annem o kadar güzel bohça hazırladı ki nişan için karşılığında bizim götürdüğümüz sandığı getireceklermiş annem olsun varsın diyor .. Sonra işte ne biliyim maddi olarak baktığımızda daha ucuza alınan kıyafetler var.. Annem neler neler yaptırdı mesela 200 liraya aldığı şeyin karşılığı 15 liralık namazlık olarak geri gelcek .. Annem önemsemiyor ama ben açıkçası çok sinir oldum .. Durumları çok iyi olmasına rağmen hiç özen yok .. Öyle alınmış herşey.. Her konuda böyleler hep para konusu ön planda.. Nişanlım çok iyi yüzüme bakıp duruyor iyi davranıyor temiz kalpli iyi biri seviyorum da.. Altında öyle çok bişey takmadılar o da garibime gitti incesini alayım diye o modeller güzel dedi ince 5 bilezik bir set tamam .. Yani bana akıl verin içime attım baya..takmamaya çalışıyorum kendi annem gelinine neler yaptı bunları düşündükçe sinir oluyorum

herkesin tutumu farklıdır ama sizin götürdüğünüz sandığı getirecek olmaları benimde çok garibime gitti o üzücü bir durum

Son düzenleme:
arkadaşım bir aynı evde neden oturuyorsunuz ayrı ev tutacak gücünüzmü yok nişanlın ve sen çalışıp bir ev kirası veremezmisiniz aynı evde 2014 yılında olurmu alah aşkına önceden öle bi gelenek varmış oda maddi sıkıntıdan vs geliyor ama şuan öle bi durum yok bi kere aynı sitede komşuymuşsunuz o bile olmaz kendi aileninde onun ailesininde biraz uzağında olman senin karına yararına olur yuva kuracaksın kendi hükmettiğin bir kalen evin olması gerek ikincisi bu annem bunu aldı onlar bunu yaptı nedir ya anneler yapıyorlar kız anneleri genelde oda geçmişden gelen bir gelenek hala yapan özen gösteren anneler var bohça ne ya bence aileler yada evlenen kişiler evlenecekleri zaman bir eve ne lazım ne kulanılacaksa onu almalılar 5 tane ince bilezik 1 set taktılar demişşsin senin değerin bumudur kendini neden bukadar değersiz görüyorsun annende yapmasın sende kıyaslama yapma olabilir cimride olabilirler hakettiğin çeyizi almayadabilirler ama bunları sen şimdiden kafana takarsan evliliğinde sorun yaşarsın ayrı evde bile olsan asla aynı evde yaşama karşı tarafdan da bir şey bekleme evinde ne kulanacaksan kendi ailene nişanlına söyle ve sen çalışıyorsan kendin karşıla böylelikle sinirde olmazsın

zaten sizede bi daire almışlar.. ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, yinede kendi evinizde oturun..

Back
X