bende bişey var cok kinciyim ne geri adım atarım nede ilerisi icin bişey yaparım iclerinde kesinlikle iyilikleride var biliyorum ama yanasıpta oyle canımlı cicimli olamıyorum hep mesafeliyim yani istedikleri gibi geli degilim ben gecimimi dusunuyorum artık cok yıprandım canım ya kvdeme karsı hep oyle yapmacıklık var hareketlerinde ne biliyim olmuyo icimden gelmiyobende yaşananları unutamıyorum.çok ıyılıklerınıde gördum ama sadece bırgun yettı onların ıçındekı kötuluklerı anlamama.şimdi olamıyorum eskısı gıbı olamamda bılıyorum.herkes unutmalısın kı bu evlılık sursun dıyo ama unutamıyorum yapamıyorum soğuk davranıyorum .hepte boyle olacak bılıyorum.hıçbır zaman sırnaşık yapmacık bır gelın olmadım.onları severkende annecım babacım demedım dıyemem huyum değil zaten.bu saatten sonra anne kelımesını bıle zarzor soylerken asla eskısı gıbı hıç değilse samımı olamam bılıyorum.o yuzden sana ol dıyemem. olmalısın dıyebılırım belkı ama çok zor cnm unutmuyoruz bız kadınlar unutamıyoruz çunku
insallah sagol canm evet aynı evde esim gelene kadarda boyle asker eşi olmak helede yabancı evde esinin evide olsa yasamak cok zor zaten benim yanlısımda cok bastan sadece sevdim kısa donem yapacak diyede umursamadım dusunmedim evlendim buyuk yanında yasamak betermiş canım ben zaten bu gune kadar geri adım atmadıgım icin suan bu durumdayım icimdeki nefreti kini söküp atamıyorum sevemiyorum bir turlu kv ama dip dibeyiz hergunde huzursuzluk sıkıntı cekemiyorum artık esim gelene kadar sabretmeliyim anlayacanHayirli tezkereler ins.
Anladium kadariyla ayni evdesiniz suanda.
Oncelikle kv nin sana seni bastan yaratacagim demesine cok takildim. Sonrasinda ben senin annen degilim ki beni oyle sevesin demesi....
Aslinda yazacak o kadar cok sey var ki asker karisisin senin canini yakiyorlar esin olmadigi halde.
Kendini savun hicde geri adim atma. Esin gelincede Allah in izniyle ayri eve cikarsiniz.
tartısma sebebimiz bir sürü canım ben sadece yanlısmı davranıyorum onu ögrenmek istiyorum tartısmalarımız genellikle sen asker esisin bi yere cıkma evinde otur esin gelene kadar yada sen niye icimize girip bizimle icli dıslı olup paylasmıyorsun genelde işleim felan bitince odamda takılırım bunada cok laf ederler sayamayacam bir suru rtık anladılar hani benim onlara yanasmayacagımı surekli ondan yola cıkarak tartısırlarr hep sen soguksun yanasmıyorsun bende esimi bekliyorum haliyle sıkıntım sitresim basıödan askın diyorumki iyilikleride var tamam kesinlikle kabul ediyorum ben gecinmek esim gelene kadar su bitmeyen tartısmalardan kurtulmak istiyorum artıkben tartışma sebeplerinizi tam olarak anlamadım desem:44:
Merhaba,arkadaslar merhaba ben asker yolu bekliyorum bilen arkadaslar bilir onlarlada paylasırım cünkü sorunlarımı bilenler anlıyacaktır zaten ben esimle severek evlendim ve askerligi sebebiyle tabi basta 5 ay yapacak diye evlenmiştik bende sevdigim icin kabul ettim neyse biz ailesiyle ta en basta ters dusmeye basladık sozdu nişandı hep sıkıntılı gecti ve bendede o gunlerden kalma nefret kaldı icimde ki halada oyleyim.derdim su arkadaslar ben esim gitmeden oncede gittikten sonrada cok kavgalar tartısmalar yasadık esimde biliyor farkında suanda oyle hep sıkıntı ben bir türlü onlarla iyi olamıyorum kv basta cok iyi sevecen beni hep destekleyen yanımda olan her sozunde seni bastan yaratacam deyip hep boyle benim üzerimden yani kendisinin isteyecegi birini yaratmak kp de iyi birisi ama artık oda zıvanadan cıktı artık oda bagırıyor tartısıyo benle surekli gerekceleriyse ben 1 senelik evliyim ve esim askerde bana hep sen geldiginden beri hep bize soguksun bize yanasmıyorsun hep kendi icinde yasıyorsun herseyi felan gibilerinden her tartısmada soylerler ben buralarad a fazla alısamadım ailem uzakta her zamanda goremiyorum onlarında hasreti sıkıntısı var tabi aslında iyiler hasta olsam canları gider bana corba yapar ilgilenir dusunurler üzülürler kv kp ikiside ama artık baktılar bende hic bi elişme yok yani acıkcası onların deyimiyle yalaka degilim yanasmıyorum sırnasmıyorum kv oda bundan gıcık oluyo surekli her seferinde ben annen degilim tabi yanasmazsın sevmessin gibilerinden laflar söylüyo birbirimize nerdeyse her konuda ters dusuyoruz ne desem ne deseler batıyo iyiliklerini inkar edemem kesinlikle ilk zamanlar gozlerinden sakınırlardı simdide sadece evlatları icin mecburen yapıyorlar size demek istedigim acaba ne olursa olsun ben önceki yasadıklarımı ustune sunger cekip onlara daha mı iyi olmalıyım cünkü her seferinde soguklugumdan yakınırlar kv biraz nasıl deyim yasının kadnı degil boyle cok abartı seyler yapar konusması hareketleri benim cok tuhafıma gider bendende ona cok yanasıp ne derse tamam anne tamam baba bişey demese dahi laf bulup onunla konusmam bi yere felan gidince yanından dibinden ayrılmamam acıkca hani buyutuldugunu hissetmek istiyor bende bu yazdıklarımın hic birini uygulamıyorum yapmıyorum bana cok yapmacık geliyo ama acıkcası soyle kafaya vurup dusunuorumda kotuluklerinden cok iyilikleride var esiminde gelmesine daha var zaten dip dibeyiz yani yapsam olmem biliyorum ama kendimede söz geciremiyorum icimdeki nefreti söküp atıp tamam diyemiyorum bir turlu arkadaslar cıktım bi yola esimide seviyorum hergun hır gur gunlerim zehir oluyo herseyde bu sefer bi kusur arıyorlar kızıyorla zaten buda gecip gidecek bi surec hayırlısıyla esim gelince kendi yuvamıza cıkacagız zaten sizce benmi hatalıyım ne yapmalıyım lutfen soyleyin kendi iciminde ilerde rahat etmesi icin ayrılsak bile her zaman yuz yuze bakacagımız icin gecinmem kendi üzerime bedduada ahtta almak istemiyorum ben burda esimde orda sıkıntıda gecinmiyorsunuz ne var gecinilmeyecek diye acaba benmi gecimsizim gercekten hata bendemi ne yapmalıyım ?iyi olmak gecinmek icin ne gerekirse yapacam yıldım artık huzursuzluktan allah yukarda biliyor kv icim olmuyo kesinlikle kadın bana yapmacık geliyo benimle suanda nerdeyse konusmuyo tabi bende onunla mam yıldım diyorumya fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba,
Eşinizin ailesi sonuçta yüzyüze bakıyorsunuz ve evli olduğunuz sürece böyle olacak bu. Sizede bariz bir kötülükleri yok anladığım kadarıyla. Geçmişi unutmak zor ama yeni bir başlangıç yapmayı deneseniz. Belki herşey daha iyi olur. Olmazsa da ben denedim elimden geleni yaptim dersiniz içiniz rahat olur.
Bu arada Allah kavuştursun.
tartısma sebebimiz bir sürü canım ben sadece yanlısmı davranıyorum onu ögrenmek istiyorum tartısmalarımız genellikle sen asker esisin bi yere cıkma evinde otur esin gelene kadar yada sen niye icimize girip bizimle icli dıslı olup paylasmıyorsun genelde işleim felan bitince odamda takılırım bunada cok laf ederler sayamayacam bir suru rtık anladılar hani benim onlara yanasmayacagımı surekli ondan yola cıkarak tartısırlarr hep sen soguksun yanasmıyorsun bende esimi bekliyorum haliyle sıkıntım sitresim basıödan askın diyorumki iyilikleride var tamam kesinlikle kabul ediyorum ben gecinmek esim gelene kadar su bitmeyen tartısmalardan kurtulmak istiyorum artık
Bu durumda deneyin bence güzel olacak herşey. Anlattığınız gibi insanlarsa daha çok sahiplenirler sizi.evet öyle asırı bi kötülükleri yok allah icin diyorumya benimle yeri geldiginde oyle ilgilenirlerki iclerine sokarlar dusunurler üzülürler ee haliylede yeri gelincede benimde onlara aynı sekilde olmamı beklerler tabi bende her seferinde onların istedigi gibi sokulamam.ben buyuk yanındayım evet cok zor hele aynı catı altında ama allahtanda korkan bi insanım ne olursa olsun esimin ailesi bana tamam gercekten ailem kadar iyi olamazlar ama bazen oyle seyler yaparlar nefretim katlanır bazende oyle iyi olurlar allahtan korkarım benim karsılıgımda bu olmamalı gücüne gidecek seyler yapıpta beddua ahtta almak istemem gercektende bende denedim olmadı deyip icimin rahat olmasını istiyorum
zamanında yaşanmış geçmiş gitmiş şeyler,bence madem eşini seviyorsun geçmişi unutma tabi ki ama unutmuş numarası yap,eşin için yap bunu,elbet anne kız gibi olamazsınız ama emin ol onların bekledıgı biraz yakınlık göstermen,tabı ki vıcık vıcık olmayacaksınız yalakalık yapmakta degıl ,mesela calısıyorsan gun ıcınde ara anne nasılsın ne yapıyorsun de,sanırım aynı evde yaşıyorsunuz anne gel şuraya gidelim de vs vs ,sürekli tartışma yaşayıp hayatı kendıne zehir edeceğine böyle dene bakalım ha anlamıyorlarsa gereken tavrı koyarsın o zaman,ama iyilikleride var diyorsun sende bir adım atsan daha iyi olacak gibi gelıyor bana
kayınpederının de asker eşisin dışarı cıkma demesınde ben art nıyet göremedım,yanı bizim milletimiz boş boğaz bir laf der sende onlarda üzülür
kesinlikle haklısın unutamıyorsanda bastır bunu unutmus gibi davran esim icin zaten hersey yoksa katlanılmaz hicbirseye.evet yakınlık göstermem onların bana zaman zaman yaptıgını benimde onlara arada yapmam.aynı evde yasıyoruz evet kv bebek bakıyor hafta ici ben evdeyim o yok hafta sonuda ben okula gidiyorum nerdeyse gunduzleri hic gormuyoruz birbirimizi haliyle boyle oluncada yan yana gelince ilgi alaka bekliyor benden.denemek istiyorum gercekten bende bunun bendede hatalar olduguna inanmasam sizden fikir istemezdim ama bendede var iyilikte kotulukte karsılıklı her zaman ben adım atıp ne lacak gormedikten sonra hep sıkıntıda herkes birbirine soguk gormezden gelinerek yasayacagız hayatımızı zehir ederek.kv kp beni dusunuyorlar elbette kıstlamıyorlar belki ama sıkıyorlar beni irazcık haklısın dısardan bi kötülük en cok onarı yıkar emanet cunku her zaman sorumluluk uzerlerinde iyidede kotudede
her iki kelimenin başında kötülüklerinden çok iyiliklerini gördüm deyip, insanlara hayatı zehir ettiğinizin farkına varmaya başlamışsınız ki konu açma gereği duymuşsunuz.. Hayır yani soğuk biri olabilirsiniz, sevmiyor da olabilirsiniz.. ama insanlara bir- iki tatlı söz söyleyip gönüllerini almak (ki bu yalakalık değil, bunu siz de kendi gelininizden bekleyeceksiniz) çok zor olmamalı.. Siz onları aileniz gibi görmezseniz, onlar da sizi kızı gibi görmez..
Bir de allah aşkına konuşur gibi yazmayın yahu.. konuşurken bile arada nefes alıyoruz değil mi?
mutlaka,hatalar iyilikler karşılıklıdır,anlattıgın kadarıyla sen bir adım gitsen onlar iki adım gelecekler sana,mesela ders cıkısı gidin bir yerlerde çay için, aslında herşey küçük sırlarda saklı ,denemeye değer bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?