arkadaslar merhaba ben asker yolu bekliyorum bilen arkadaslar bilir onlarlada paylasırım cünkü sorunlarımı bilenler anlıyacaktır zaten ben esimle severek evlendim ve askerligi sebebiyle tabi basta 5 ay yapacak diye evlenmiştik bende sevdigim icin kabul ettim neyse biz ailesiyle ta en basta ters dusmeye basladık sozdu nişandı hep sıkıntılı gecti ve bendede o gunlerden kalma nefret kaldı icimde ki halada oyleyim.derdim su arkadaslar ben esim gitmeden oncede gittikten sonrada cok kavgalar tartısmalar yasadık esimde biliyor farkında suanda oyle hep sıkıntı ben bir türlü onlarla iyi olamıyorum kv basta cok iyi sevecen beni hep destekleyen yanımda olan her sozunde seni bastan yaratacam deyip hep boyle benim üzerimden yani kendisinin isteyecegi birini yaratmak kp de iyi birisi ama artık oda zıvanadan cıktı artık oda bagırıyor tartısıyo benle surekli gerekceleriyse ben 1 senelik evliyim ve esim askerde bana hep sen geldiginden beri hep bize soguksun bize yanasmıyorsun hep kendi icinde yasıyorsun herseyi felan gibilerinden her tartısmada soylerler ben buralarad a fazla alısamadım ailem uzakta her zamanda goremiyorum onlarında hasreti sıkıntısı var tabi aslında iyiler hasta olsam canları gider bana corba yapar ilgilenir dusunurler üzülürler kv kp ikiside ama artık baktılar bende hic bi elişme yok yani acıkcası onların deyimiyle yalaka degilim yanasmıyorum sırnasmıyorum kv oda bundan gıcık oluyo surekli her seferinde ben annen degilim tabi yanasmazsın sevmessin gibilerinden laflar söylüyo birbirimize nerdeyse her konuda ters dusuyoruz ne desem ne deseler batıyo iyiliklerini inkar edemem kesinlikle ilk zamanlar gozlerinden sakınırlardı simdide sadece evlatları icin mecburen yapıyorlar size demek istedigim acaba ne olursa olsun ben önceki yasadıklarımı ustune sunger cekip onlara daha mı iyi olmalıyım cünkü her seferinde soguklugumdan yakınırlar kv biraz nasıl deyim yasının kadnı degil boyle cok abartı seyler yapar konusması hareketleri benim cok tuhafıma gider bendende ona cok yanasıp ne derse tamam anne tamam baba bişey demese dahi laf bulup onunla konusmam bi yere felan gidince yanından dibinden ayrılmamam acıkca hani buyutuldugunu hissetmek istiyor bende bu yazdıklarımın hic birini uygulamıyorum yapmıyorum bana cok yapmacık geliyo ama acıkcası soyle kafaya vurup dusunuorumda kotuluklerinden cok iyilikleride var esiminde gelmesine daha var zaten dip dibeyiz yani yapsam olmem biliyorum ama kendimede söz geciremiyorum icimdeki nefreti söküp atıp tamam diyemiyorum bir turlu arkadaslar cıktım bi yola esimide seviyorum hergun hır gur gunlerim zehir oluyo herseyde bu sefer bi kusur arıyorlar kızıyorla zaten buda gecip gidecek bi surec hayırlısıyla esim gelince kendi yuvamıza cıkacagız zaten sizce benmi hatalıyım ne yapmalıyım lutfen soyleyin kendi iciminde ilerde rahat etmesi icin ayrılsak bile her zaman yuz yuze bakacagımız icin gecinmem kendi üzerime bedduada ahtta almak istemiyorum ben burda esimde orda sıkıntıda gecinmiyorsunuz ne var gecinilmeyecek diye acaba benmi gecimsizim gercekten hata bendemi ne yapmalıyım ?iyi olmak gecinmek icin ne gerekirse yapacam yıldım artık huzursuzluktan allah yukarda biliyor kv icim olmuyo kesinlikle kadın bana yapmacık geliyo benimle suanda nerdeyse konusmuyo tabi bende onunla mam yıldım diyorumya fikirlerinize ihtiyacım var